CHL: Zug – Tappara klo 20.45 ti 19.11.2019

Champions Hockey Leaguen pudotuspelien ensimmäinen kierros saadaan tiistaina päätökseen. Suomalaisittain kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Sveitsissä, jossa toisistaan mittaa ottavat EVZ Zug sekä Tampereen Tappara. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä Kirvesrintojen esitys viimeisten viikkojen aikana on ollut aika tahmeaa. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Zug ja Tappara ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kolmesti. Näistä peleistä kaksi on päättynyt Tapparan voittoon ja kertaalleen pisteet ovat menneet jakoon. Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Tappara on tehnyt kaksikon kaikissa kolmessa kohtaamisessa vähintään kolme maalia. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että näissä kaikissa kolmessa kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään neljä maalia varsinaisella peliajalla.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat ottelulle

Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin viime viikolla Hakametsässä. Tuossa ottelussa pisteet menivät 3-3 tuloksella jakoon. Tämä lopputulos tietää sitä, että Tapparan pitää voittaa tämä ottelu varsinaisella peliajalla tai saada vähintään 3-3 lukemia suurempi tasapeli, muuten Kirvesrintojen europelit ovat tämän kauden osalta paketissa.

Helpolla tuota voittoa ei ole tulossa, sillä Zug onnistui lyömään tuossa viimeviikon kohtaamisessa luun kurkkuun Tapparalle avauserässä. Tästä kertoo myös se, että sveitsiläisseura iski vajaaseen kymmenen minuuttiin kolme maalia ja pääsi pariin kertaan läpiajoon. Toisessa erässä Tappara pääsi paremmin peliin mukaan. Tästä isoin kiitos kuuluu joukkueen tehokkaalle ylivoimalle, joka käänsi pelin Kirvesrinnoille. Kolmannessa erässä Tappara sortui kuitenkin taas virheisiin ja Zug käytti tamperelaisseuran nukahduksen erän alussa armotta hyväksi.

Zug pieni ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Zugin pieneksi ennakkosuosikiksi ottelu. Tämä on ymmärrettävää, sillä illan ottelu on Tapparalle kolmas viimeisen viiden päivän sisään. Kotijoukkueen osakkeita meidän silmissä nostaa myös se, että sveitsiläisseura pääsee pelaamaan kotikentällään sekä se, että Tappara ei ole ollut viimeisten viikkojen aikana parhaimmillaan. Kirvesrintojen osakkeita ei myöskään nosta se, että joukkueen tehokkain pistemies Tyler Morley on ollut poissa pelikentiltä loukkaantumisen vuoksi.

Vaikka peliyhtiöt ovat nostaneet Zugin otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vierasjoukkueen voiton puolesta. Tätä me perustelemme sillä, että vaikeasta jaksosta huolimatta, Tappara ei ole esiintynyt kaukalossa niin huonosti. Joukkue on hävinnyt pelejä pieniin huolimattomuusvirheisiin, mikä on todennäköisesti seurausta väsymyksestä ottelusuman keskellä. Parhaan kertoimen Tapparan voitolle tarjoaa NordicBet, joka palauttaa panoksen 2,88-kertaisen takaisin.

Lyö Tapparan voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *