Yön NHL-tupla: Ovechkin maalaa & Ducks voittaa Part 2.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelataan monta mielenkiintoista NHL-ottelua. Nostamme tänään vedonlyöntivihjeeseen kaksi näistä otteluista. Lähdemme tänään hakemaan samaa komboa kuin sunnuntain ja maanantain väliselle yölle jolloin toinen kohteistamme osui.

Calgary Flames – Washington Capitals 23.10 klo 02.00

Washington Capitals vierailee ensi yönä Kanadassa, jossa joukkue kohtaa Calgary Flamesin. Washington lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Capitals kohtasi edellisessä ottelussaan Chicagon, jonka joukkue voitti lukemin 3 – 5. Ennakoimme ennen tuota ottelua, että hyvin kauden aloittanut venäläishyökkääjä Aleksander Ovechkin jatkaa maalitehtailuaan ja niinhän mies teki. Venäläinen etenee tällä hetkellä seitsemän ottelun pisteputkessa, jonka aikana Capitalsin oma iso kasi on tehnyt viisi maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Ovechkinin maalille on tarjolla peliyhtiö Unibetillaensi yönä kerrointa 2.18

Ovechkinia mahdollisesti jopa kuumempi pelaaja on tällä hetkellä Capsin puolustaja John Carlson. Carlson on tehnyt historiallisia tehoja kauden alusta alkaen, kun mies on nakuttanut kymmeneen ensimmäiseen peliin 18 tehopistettä. Carlsonin pisteelle saa ensi yönä maltillisen kertoimen 1.55 mutta sen voi ottaa lapulle kaveriksi muiden kohteiden kylkeen. Miehen seitsemän edellistä ottelua ovat tuottaneet pisteet 3 + 12.

Lyö vetoa NHL:stä 2019/20 näillä sivuilla:

Nashville Predators – Anaheim Ducks 23.10 klo 03.00

Joukkue on pelannut vahvan alkukauden ankkojen kokoonpano, joka on sekoitus kokemattomuutta sekä veteraaneja on pelannut hyvin yhteen. Yksi Ducksin hyvän kauden alun kulmakivistä on ollut joukkueen maalivahti John Gibson, joka on torjunut tähän mennessä kiekkoja päästettyjen maalien keskiarvolla 1.88 esittäen illasta toiseen melkoisen akrobaattisiakin torjuntoja.

Nashville on ollut Gibsonille kuitenkin melkoinen mörkö aiemmin uralla ja miehen tilastot yön vieraita vastaan osoittavat 2.88 PMK:ta. Tiistaipelit sopivat kuitenkin sopivat kalifornialaisille ja joukkue on voittanut edellisestä yhdestätoista tiistai-illan kamppailustaan kymmenen. Annetaan illan otteluun Ducksille yksi eteen ja lähdetään hakemaan sen kautta vieraiden voittoa. NordicBet[/nordicbet] tarjoaa tasoitusvedolle Ducks +1 kertoimen 1.96. Näin ollen varsinaisen peliajan tasapeli tuo vielä voiton kotiin Anaheimille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *