Yön NHL-tupla: Bruins ja Flames kotivoittoihin?

Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan monta mielenkiintoista NHL-ottelua. Nostamme tänään vedonlyöntivihjeeseen kaksi näistä otteluista.

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning 18.10 klo 02.00

Hyvässä pelivireessä oleva Boston Bruins kohtaa ensi yönä kotikaukalossa Tampa Bay Lightningin. Boston on hävinnyt tällä kaudella vasta yhden kamppailun. Boston on sarjakärkijoukkue mitä tulee päästettyihin maaleihin. Joukkueen PMK alkukaudesta on vain 1.67. Boston on muutenkin pelannut alkukauden 6 ottelua ottelukohteisalla maalikeskiarvolla 4.3 maalia per peli. Olisiko ensi yönä luvassa jopa alle 5.5 maalin kamppailu? Kohteelle tarjotaan CasinoWinnerillä kerrointa 2.17.

Tampa päättää Bostoniin kuuden ottelun mittaisen vieraskiertueensa. Joukkue haki edellisessä ottelussa toissa yönä voiton Montrealista. Tampa vei joukkueiden keskinäiset kohtaamiset viime kaudella lukemin 3 – 1 joten Bostonilla on varmasti mielessään revanssi. Bostonin parempi vire, Tampan pitkä reissaaminen ja Bostonin hampaankolossa olevat tappiot viime kaudelta povaavat ottelusta kotivoittoa. Kerroin esimerkiksi Unibetilla on kohteelle 2.38.

Lyö vetoa NHL:stä 2019/20 näillä sivuilla:

Calgary Flames – Detroit Red Wings 18.10 klo 04.00

Detroit Red Wingsin alkukausi on ollut kaksijakoinen. Toisaalta joukkue on voittanut kolme otteluaan kuudesta ensimmäisestä mutta samaan aikaan kolikon toisella puolella on kaksi peräkkäistä tappiota maalierolla 3 – 10. Red Wings aloitti edellisen ottelun ryminällä, kun Dylan Larkin viimeisteli ottelun avausmaalin vain 30 sekunnin pelin jälkeen. Joukkueella näyttikin olevan se kuuluisa momentum hetken käsissään mutta se luisui pois ja Canucks meni lopulta omia menojaan toisessa erässä. Larkin parjasi omiaan ottelun jälkeen, että nyt ”pitää taistella, blokata kiekkoja, voittaa kaksintaisteluja ja tehdä ylivoimamaaleja. Emme tehneet mitään näistä tiistaina se oli turhauttava”.

Flames lähtee yön kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina, kun Red Wingsin voitolle tarjotaan yli 4.00 kertoimia. Detroit on voittanut vain 18:sta edellisestä 57 vieraskamppailusta joukkue on hävinnyt myös neljä edellistä peliään tyynenmeren divisioonan joukkueita vastaan. Flamesin ennakkosuosikin asema on täysin perusteltu mutta kuka ties Detroit nousee yllätykseen Larkinin ruoskittua omiaan. Ottelusta on helppo odottaa myös yli 5.5 maalin kamppailua jolle saa esimerkiksi NordicBetiltä maltillisen kertoimen 1.72. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *