Yön NHL: Carolina Hurricanes ja Tampa Bay Lightning voittoihin

Lauantai-iltana ja lauantain sekä sunnuntain välisenä yönä pelataan monta mielenkiintoista NHL-ottelua. Nostamme tänään vedonlyöntivihjeeseen kaksi näistä otteluista.

Ottawa Senators vs. Tampa Bay Lightning 12.10 klo 23.00

Ensimmäinen nostomme on Prime Time aikaan pelattava kamppailu Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning. Kotijoukkue Ottawan kauden alku on ollut todella surkea. Kanadalaisjoukkueella on takanaan kolme ottelua ilman yhtään pistettä maalierolla -7 (8-15). Ottawa on päässyt kyseisissä peleissä yhteensä kahdeksan kertaa ylivoimalle mutta joukkue ei ole onnistunut viimeistelemään vielä ainuttakaan ylivoimamaalia. Ottawan tehokkain pelaaja on tähän mennessä ollut Brady Tkachuk tehoin 2 + 0.

Vertailun vuoksi todettakoon, että Tampa Bayssa on peräti 13 pelaajaa, jotka ovat tehneet kauden alun jälkeen kaksi tai enemmän tehopisteitä. Joukkueiden hyökkäystehoissa on siis valtavat erot ja me uskomme, että tämä ero näkyy tänään myös jäällä. Tampa Bayn suoralle voitolle on tällä hetkellä tarjolla hyvin matalia kertoimia. Hyvä vaihtoehto isommalle kertoimelle on esimerkiksi CasinoWinnerin tarjoama kerroin 1.90 kohteelle vierasjoukkue voittaa + ottelussa yli 5.5 maalia.

Carolina Hurricanes vs. Columbus Blue Jackets 13.10 klo 02.00

Teuvo Teräväisen, Erik Haulan ja Sebastian Ahon edustama Carolina Hurricanes on aloittanut NHL-kauden todella vahvasti. Joukkueella on niin sanotusti täydellinen alku ja viidestä pelistä vyölle on jäänyt viisi voittoa. Tämä on Carolinan seurahistorian paras alku. Suomalaisista Teräväinen on ollut hyvässä vireessä tehden maalin kahdessa edellisessä ottelussa ja vähintään yhden tehopisteen jokaisessa kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa.

Columbus Blue Jacketsin kauden alku sen sijaan on ollut mollivoittoinen. Blues on voittanut kauden neljästä ensimmäisestä kohtaamisestaan vain yhden eikä joukkue pystynyt nappaamaan edellisessä kamppailussa Anaheimin Ducksin päänahkaa, vaikka kaikki oli niin sanotusti pedattu sinitakeille valmiiksi. Toki mukana oli myös epäonnea mutta tällä hetkellä voitot kiertävät Columbusta ja me uskomme, että niin käy myös ensi yönä. Peliyhtiö 888 tarjoaa Carolinan voitolle kertoimen 1.91 joka on mielestämme hyvä kohde.

Lyö vetoa NHL:stä 2019/20 näillä sivuilla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *