Bundesliiga: Werder Bremen – Eintracht Frankfurt kello 21.30 ke 3.6.2020

Bundesliigassa nähdään keskiviikkona yksi ottelu. Kierroksen ainoassa pelissä toista mittaa ottavat sarjapaikasta taisteleva Werder Bremen ja keskikastiin kuuluva Eintracht Frankfurt. Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä, mutta historia puhuu vierasjoukkueen pisteiden puolesta. Ottelua pääsee seuramaan tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta suorana lähetyksenä.

Aikaisemmat kohtaamiset

Werder Bremen ja Eintracht Frankfurt ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 108 kertaa. Näistä peleistä Werder Bremen on voittanut 44 ottelua, 23 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 41 kertaa voittajana on poistunut Eintracht Frankfurt. Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin maaliskuun alussa. Tuolloin Frankfurt kaatoi Werder Bremenin Saksan cupin puolivälierissä 2-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa muutama asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Frankfurt on saanut joukkueiden kolmesta tuoreimmasta kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen (1-2-0). Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä kaksikon kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kaksi maalia. Myös kolmas mielenkiitoinen asia liittyy maaleihin, sillä molemmat joukkueet ovat onnistuneet näissä kahdeksassa pelissä seitsemän kertaa maalinteossa.

Werder Bremenillä 25 pistettä

Werder Bremen lähtee otteluun kolmen pelin pisteputkessa ja sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Florian Kohfeldtin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kuusi voittoa, seitsemän tasapeliä ja 15 tappiota. Werderin kuluvan kauden ongelmat ovat löytyneet niin hyökkäyksestä, kuin myös puolustuksesta, sillä joukkue on tehnyt Bundesliigassa vähiten maaleja ja päästänyt niitä toiseksi eniten. Osa näistä ongelmista voidaan laittaa lukuisten loukkaantumisten piikkiin, mutta ei kaikkea. Tätä väittämää tukee myös se fakta, että Werderin kolmen edellisen pelin maaliero on 2-0.

Werder Bremenin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Eintracht Frankfurtilla 32 pistettä

Eintracht Frankfurt lähtee otteluun puolestaan kahden pelin pisteputkessa ja sarjataulukon 12. sijalta. Adi Hutterin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu yhdeksän voittoa, viisi tasapeliä ja 14 tappiota. Frankfurtin vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet kotipeleistä ja maalinteosta. Näistä kertoo se, että sijoituksesta huolimatta Frankfurt on sarjan kuudenneksi kovin kotijoukkue. Lisäksi se on tehnyt Saksan pääsarjassa kuudenneksi eniten maaleja. Frankfurtin ongelmat ovat puolestaan liittyneet vieraspeleihin ja puolustamiseen. Näistä puolestaan kertoo se, että Frankfurt on sarjan huonoin vierasjoukkue. Lisäksi se on päästänyt sarjassa seitsemänneksi eniten maaleja.

Frankfurtin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevalta videota.

Ennakoidut kokoonpanot

Werder Bremen joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Ömer Toprakia, Kevin Möhwaldia, Niclas Füllkrugia, Claudio Pizarroa ja Milot Rashicaa. Frankfurtilta puolestaan sivussa ennakkotietojen mukaan ovat Lucas Torró ja Gonçalo Paciência.

Werder Bremen (4-1-4-1):
Pavlenka – Friedl, Veljkovic, Moisander, Selassie – Vogt – Rashica, Eggestein, Klaasen, Bittencourt – Selke.

Eintracht Frankfurt (4-4-2):
Trapp – Kostic, Abraham, Hinteregger, Hasabe – Kamada, Chandler, Rode, Kohr – Dost, Silva.

Pienten marginaalien peli

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän puolesta kannattaisi lyötä vetoa. Kotijoukkueen voiton puolesta puhuu paremmat esitykset tauon jälkeen. Werderin osakkeita meidän silmissä nostaa myös se, että Frankfurt on sarjan huonoin vierasjoukkue.

Eintrachtin voiton puolesta puhuu puolestaan historia, sillä Werder on voittanut näiden joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta ainoastaan yhden pelin. Nyt täytyy sanoa ihan suoraan, että tässä pelissä marginaalit ovat sen verran pienet, että tägätään lapulle tasapeli. Sekä Unibet, Betsson että Bethard tarjoavat tasapelille saman 3,40 kertoimen.

Lyö tasapelin puolesta vetoa Unibetilla »
Lyö tasapelin puolesta vetoa Bethardilla »
Lyö tasapelin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *