Vysshaya Liga: – FK Slutsk – Dinamo Brest Kello 12.00 la 28.03.2020

Vysshaya Liga: – FK Slutsk – Dinamo Brest 28.03.2020 , vedonlyöntivihje ja kertoimet

Valko-Venäjän futiksen pääsarja Vysshaya Liga tarjoaa paljon otteluita tulevan viikonloppuna. Lauantaina 28.03.2020 neljän ottelun pelipäivän starttaa jo kello 12.00 alkaen ottelu FK Slutsk – Dinamo Brest. Kotijoukkue lähtee otteluun pitkävetokertoimien valossa isona altavastaajana.

FK Slutskilla viime kautta parempi maalivainu?

FK Slutsk sijoittui viime kaudella pääsarjassa sijalle 11. Joukkue vältti neljän pisteen erolla karsinnat ja mahdollisen vauhdin hakemisen sarjaporrasta alempaa. Slutsk oli viime kaudella tehoton joukkue, kun se viimeisteli 30 sarjapelissä vain 29 osumaa. Sama tahti oli odotettavissa myös tällä kaudella, kun joukkue teki viidessä viimeisessä pelissä (harjoitus- ja CUP-pelit) ennen sarjan alkua tasan 5 maalia. Tästä syystä onkin hieman yllättävää, että joukkue painoi heti kauden avausottelussa kotikentällään kolme kaappia Slavia Mozyrin verkkoon, joukkueen, jota vastaan Slutsk onnistui viime kauden kahdessa pelissä vain kertaalleen. Slutskin avausottelun hahmo oli Artem Serdyuk joka epäonnistui ottelussa rangaistuspotkussa mutta teki tästä huolimatta kaksi maalia. 30 – venäläinen iski kauden avauspelissä kertaheitolla puolet koko viime kauden maalisaldostaan…

Tällä tavalla palkitaan man of the match paikallisesti. Kuka nappaa pystin tässä ottelussa?

Dinamo Brest on viime kauden ykkönen

Dinamo Brest voitti viime kaudella Valko-Venäjän mestaruuden ja päätti näin BATE:n pitkän valtakauden. Brest on pelannut vuonna 2020 jo 11 ottelua (kaikki kilpailut huomioiden) ja hävinnyt otteluista vain yhden. Kauden avausotteluun Brest lähti kotikentällään vielä tätäkin ottelua suurempana ennakkosuosikkina sarjanousija Smolevichia vastaan. Ottelu päättyi yllättäen tasan 1-1. Brest hävisi viime kaudella tasan 1 ottelun ja pelasi 6 kertaa tasan. Tasaisessa sarjassa jokainen pistemenetys on liikaa eikä joukkueella ole varaa toista ottelua peräkkäin ennakkosuosikin asemassa.

Kerroinpoiminnat

Kymmenen edellistä keskinäistä tässä ottelu parissa on 1-3-6. Emme usko FK Slutskin kasvattavan voittosaldoa mutta ahtaalle se voi Brestin laittaa. Slustkin kahdeksasta edellisestä sarjapelistä on kuudesti jääty alle 2.5 maalina, Brestillä viidestä edellisestä neljässä on jääty samaan underiin. Slutks on sarjapeleissä kuuden ottelun tappiottomassa putkessa ja Brest viiden. 1 – 1 tasapeli?

Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.85

Molemmat joukkueet tekevät maalin, ottelussa yli 1.5 maalia – 1.90

Ottelussa alle 2.5 maalia – 2.06

FK Slutsk +1 – 2.75

 

Lyö vetoa tästä Valko-Venäjän liigan ottelusta Betsafella!!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *