Veikkausliiga: VPS – FC Lahti klo 17.00 La 20.7.2019

Lauantain kolmas veikkausliigaottelu nähdään Vaasassa, jossa Vepsu metsästää kauden ensimmäistä voittoaan. Vaasalaisten edellinen ottelu SJK:ta vastaan oli jo lupauksia herättävä, mutta kuuma kysymys kuuluu riittääkö se FC Lahden kaatoon, sillä edellisen kerran Kuhnurit ovat taipuneet vaasalaisseuralle melkein kaksi vuotta sitten.

Aikaisemmat kohtaamiset

Vepsu ja FC Lahti ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tämä nähtiin huhtikuun lopussa Lahdessa. Tuossa pelissä pisteet menivät 1-1 tuloksella jakoon. Joukkueiden kohtaamiset ovat muutenkin olleet viime vuosina tasaisia vääntöjä, sillä kaksikon neljä edellistä kohtaamista on päättynyt tasan. Edellisen kerran näiden kahden joukkueen välillä on nähty voittaja lokakuussa 2017. Tuolloin Vepsu kaatoi kotikentällään FC Lahden 2-1 lukemin. Kerrotaan samalla, että FC Lahti on pystynyt edellisen kerran kaatamaan Vepsun elokuussa 2017.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Vepsu lähtee otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Vaasalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu seitsemän tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Tällä rekordilla Vepsu on sarjan ainoa joukkue joka ei ole voittanut vielä peliä Veikkausliigassa kuluvalla kaudella. Tämä heikko tulos sai myös joukkueen vaihtamaan päävalmentajaa viime viikolla. Tuo Petri Vuorisen korvaaminen Christian Sundilla näytti toimivan ainakin SJK:ta vastaan, mutta voittoa se ei tuonut.

FC Lahti lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Lahtelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista Kuhnureille on kirjattu neljä voittoa, kuusi tasapeliä ja viisi tappiota. Joukkueella on kuitenkin varmasti hyvä henki päällä, sillä Sami Ristilän suojatit kaatoivat viime viikolla sarjaa johtavan Ilveksen ja tämä voitto jos jokin on varmasti tehnyt lahtelaisseuralle hyvää, sillä Tupsukorvat ovat hävinneet kuluvalla kaudella ainoastaan kaksi peliä.

Ennakoidut kokoonpanot

VPS (4-3-3):
Kompalla – Ojamaa, Lahti, Haukioja, Engström – Lähde, Voutilainen, Laatikainen – Kostas, Morrisey, Sarr.

FC Lahti (3-5-2):
Rakovsky – Penninkangas, Tanska, Coubronne – Josue, Jäntti, Klinga, Virta, Hauhia – Lampinen, Amione.

Pienten marginaalien peli tiedossa

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä molemmilla joukkueilla on omat hyvät ja huonot puolensa, miksi heidän voiton puolesta kannattaisi lyödä vetoa. Vepsun voittoa puoltaa kotietu ja hyvä esitys SJK:ta vastaan. Vastaavasti Lahden voittoa puoltaa voitto Ilveksestä, joka on varmasti nostanut tunnelmia lahtelaisseuran pukukopissa.

Isoin kysymys tähän otteluun lähdettäessä löytyy kuitenkin molempien joukkueiden hyökkäyksestä. Tämä osa-alue ei ole toiminut kummallakaan joukkueella koko kaudella. Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran tasaiset, ettei meillä ole antaa suoraa voittajaa, niin lähdetään pelaamaan tässä kohteessa vaihtoehtoisia vetoja.

Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että toinen joukkueista jää tässä pelissä maaleitta. Tämän ei pitäisi olla täysin mahdoton asia, sillä molemmilla joukkueilla on ongelmia maalinteon kanssa, mutta molemmat joukkueet osaavat kyllä puolustaa hyvin, kunhan kaikki palaset loksahtavat kohdalleen. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,76 kertoimen.

Lyö tässä pelissä sen puolesta vetoa, että toinen joukkue jää maaleitta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *