Voittajaveto – kuka voittaa, sijoittuu tai häviää?

tasoitusveto

Voittajavetoa Unibetilla. Leijonien Jääkiekon MM2015 voitosta irtoaa 7.50 kerroin.

Voittajaveto on yksi kiehtovimmista vedonlyöntimuodoista. Monipuoliset vedonlyöntimuodot ovat voittajavedon suola.

Vetomuoto ei välttämättä tarkoita voittajan puolesta suoritettavaa vedonlyöntiä, vaan kyseessä on useiden oikein menneiden vetojen yhdistelmä – voit myös veikata kärkikolmikkoa tai jopa häviäjää!

Voittajavedot netin veikkaussivustoilla

Näitä eri pelimuotoja saatetaan kutsua eri vedonlyöntiyhtiöillä hieman eri nimillä. Kotimainen pelimonopoli Veikkaus luottaa termeihin Voittajaveto, Päivän Pari, Päivän Trio, Superkaksari ja Supertripla. Veikkauksella on useita eri pelikohteita päivittäin, mutta samanlaisia vetokohteita löytyy myös paljon muilta vedonlyöntitoimistoilta. Ja kuten totuttua kertoimet ja bonukset ovat näissä käytännössä aina parempia.

Voittajavedossa veikataan usein yksinkertaisimmillaan kilpailun voittajaa. Näitä kohteita löytyy paljon esim. Unibetiltä. Voittajavetoon kuuluu oleellisesti yksittäisen kohteen oikea arvuuttelu.

Näihin kuuluvat suositut kohteet kuten esimerkiksi Kimi Räikkösen tai Valtteri Bottaksen GP-kohtainen sijoitus tai viihdekilpailun ja vaikkapa poliittisten vaalien voitto. Tässä kohtaa sijoitukselle annetaan tietty vaihtuva kerroin ja pelaaja saa tuon kertoimen mukaan oman panoksen takaisin jos veikkaus osuu oikeaan.

Parhaat valikoimat ja kertoimet voittajavetoon löydät näiltä sivuilta:

unibet

Arvostelu

UnibetNetin laadukkain vedonlyöntisivu. Erinomaiset kohdevalikoimat ja korkeimmat kertoimet voittajavetoon.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonRunsaasti kohteita, etenkin suomalaisissa alasarjoissa lyömätön.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnSuomalaisten uusi suosikki. Hyvä sivusto varsinkin kansainväliseen jalkapalloon.
Bonus: 300€

Pelaa »

Päivän pari

Tästä päästäänkin sujuvasti Päivän pariin, joka voi sisältää kaksi eri kohdetta ja niiden lopputulos tulee arvata oikein. Nämä kohteet voidaan pelata vaikkapa eri päivinä ja Veikkaus julkaisee näitä viikoittain muutamia. Eli veikkaajan tuleekin tietää molemmat sijoitukset täysin oikein, jotta vedonlyöntikohde antaa rahaa takaisin.

Kertoimet ovat luonnollisesti voitettaessa korkeammat kuin perinteisessä voittajavedossa, koska veikataan kahta tiettyä tulosta. Betssonilla tai millä tahansa vedonlyöntitoimistolla pääset vaikkapa itse rakentamaan omat päivän parit ihan melkeinpä millä tahansa yhdistelmällä. Ja ihan vapaasti.

Päivän Trio

Päivän Triossa on puolestaan kolme kohdetta, joiden on mentävä oikein jotta pelaaja saa vedonlyönnistä voittorahaa tililleen. Tässä voivat kertoimet nousta todella isoiksi jos kaikki kolme veikattavaa ”tulosta” ovat tavallisuudesta poikkeavat. Veikkauksella Päivän Trio voi olla vaikkapa vedonlyöntiä jääkiekko-otteluiden erien viimeisistä maalintekijöistä. Vaihtoehtoja on paljon ja kertoimet nousevat näissä usein tuhansiin tai jopa kymmeniin tuhansiin. Esimerkiksi Unibetillä voit rakentaa tietenkin oman Päivän Trio –voittajavedon arvaamalla vaikkapa jääkiekkomatsin erien maalimääriä. Tässä ehkä pienemmät kertoimet kuin Veikkauksen maalintekijävedossa, mutta samalla kohde on paljon helpompi veikattava.

Superkaksari

Tästä päästäänkin sujuvasti Superkaksariin, jossa pitää tietää kahden kohteen oikea tulos ja vieläpä oikeassa järjestyksessä. Formulavedossa tämä tarkoittaisi sitä, että löisit esimerkiksi vetoa siitä ketkä kaksi kuskia valloittaisivat kaksi ensimmäistä sijaa. Ja vieläpä oikeassa järjestyksessä.

Supertripla

Supertripla on vielä astetta vaikeampaa veikata, sillä veikkaajan tulee tietää kolmen kohteen tulokset oikein. Formuloissa kolmen kärjen veikkaaminen ei välttämättä ole ihan se helpoin juttu ja se näkyy heti kertoimissa. Voittajavedon supertripla onkin varsin palkitseva vetomuoto kun kaikki osuu kohdilleen. Jos on valuuttaa laittaa isojakin summia kiinni isoille kertoimille, voi tulos olla sellainen että tunnet itsesi todelliseksi voittajaksi.

Pelaa voittajavetoa Unibetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *