Vysshaya Liga: Vitebsk – Smolevichi kello 16.00 su 5.4.2020

Päivän toisessa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Vitebsk ja Smolevichi. Tästä pelistä ei ole odotettavissa mitään El Clasicoa, joten jos päivittäisiä askareita pitää hoitaa, niin ne voi tehdä tämän pelin aikana, niin perheonni säilyy talossa. Ottelua pääsee katsomaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Vitebsk ja Smolevichi ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kahdeksan kertaa. Näistä peleistä Vitebsk on voittanut neljä ottelua, kaksi kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja kaksi kertaa kentältä on poistunut voittaja Smolevichi.

Kaksikon tuorein kohtaaminen on perua tammikuulta. Tuolloin osapuolet pelasivat ystävyysottelun, joka päättyi Smolevichin 1-2 voittoon.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään asia ei suoraan hyppää silmille, mutta kertotaan kuitenkin että molemmat joukkueet ovat tehneet kaksikon virallisissa peleissä ainoastaan kaksi kertaa maalin.

Lähtökohdat

Vitebsk sijoittui päättyneellä kaudella Valko-Venäjän pääsarjassa neljänneksi viimeiseksi ja vältti pisteen erolla joutumisen karsintoihin. Jos joukkueen mennyt kausi oli vaikea, niin eipä alkanutkaan mitään suuria lupauksia enteile, sillä vaikka Vitebisk kaatoi kauden avausottelussa Gorodejan 1-0 lukemin, niin muuten joukkue on saanut dunkkuun lähes joka ilta.

Smolevichi on puolestaan yksi niistä kolmesta seurasta, joka nousi täksi kaudeksi Valko-Venäjän pääsarjaan, joten joukkueelta ei kannata odottaa mestauutta. Se puristi kauden avausottelussa hallitsevalta mestarilta Dinamo Brestiltä tasapelin 1-1 tuloksella, mutta kauden toisessa ottelussa se hävisi Isloch Minskille 1-0.

Tasainen peli tulossa

Peliyhtiöt enteilevät ottelusta tasaista vääntöä, tähän näkemykseen on helppo yhtyä, sillä lähtökohdat ovat todellakin aikalailla ympäripyöreät. Vitebskin voiton puolesta puhuu kotietu ja kokemus. Smolevichi on puolestaan pelannut ihan suht hyvin sarjanousijaksi, vaikka sillä on vain piste koossa. Yksi yhdistävä tekijä näillä molemmilla joukkueilla kuitenkin on ja tämä on hyökkäspeli ja maalinteko, joka on takunnut.

Tähän otteluun on kaksi asiallista vetoa tarjolla. Näistä ensimmäinen on maalit ja toinen kortit/varoituspisteet. Maaleissa me suosittelemme pelaamaan alle 2,5 maalin peliä, johon Unibet tarjoaa 1,43 kertoimen. Korteissa/varoituspisteissä on suotavaa pelata yli 4,5 kortin/42,5 pisteen pelin, sillä näille joukkueille on nostettu todella paljon kortteja tällä kaudella. Näiden kertoimet ovat kuitenkin huonommat, kuin alle kolmen maalin peli, joten tyydytään siihen.

Lyö alle 2,5 maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *