Eurooppa-liiga: Vitebsk – KuPS klo 21.30 To 18.7.2019

KuPS sai edellisessä pelissä Vitebskia vastaan hyvän tuloksen, mutta valkovenäläisseuraa ei kannata aliarvioida tässä toisessa osaottelussa, sillä se tulee olemaan selvästi aggressiivisempi kuin avausottelussa Kuopiossa. Peliyhtiöt ovatkin nostaneet kotijoukkueen tähän toiseen osaotteluun ennakkosuosikiksi. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

KuPS ja Vitebsk ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä nähtiin viime viikolla Kuopiossa ja tuossa ottelussa KuPS oli parempi maalein 2-0. Tuo lopputulos tarkoittaa sitä, että Vitebskin pitää voittaa tämä toinen osaottelu vähintään kahdella maalilla tai seuran europelit tämän vuoden osalta ovat paketissa.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

KuPS hallitsi tuota joukkueiden ensimmäisen osaottelun peliä enemmän ja vähemmän alusta loppuun asti. Kuopiolaisilla oli myös useampi hyvä paikka maalintekoon, mutta viimeistelyssä se onnistui kahdesti. Näistä isoin kiitos kuuluu Luis Murillolle, joka otti joukkueen toisella puoliajalla reppuselkään ja iski kuopiolaisseuralle yhden ja alusti toisen.

Tähän toiseen osaotteluun lähtökohdat kuitenkin muuttuvat. Vitebsk ei myöskään ole niin huono joukkue, mitä tuosta ensimmäisen osaottelun tuloksesta voisi päätellä, sillä myös valkovenäläisseuralla oli omat paikkansa tuossa pelissä, mutta Otso Virtanen torjui ne.

Jotta KuPSilla on mahdollisuudet saada tästä toisesta osaottelusta hyvä tulos, tulee kuopiolaisseuran säilyttää oma hyvä pallollinen pelinsä. Toisin kuin ensimmäisessä osaottelussa joukkueella ei ole tällä kertaa varaa hasata paikkoja samaan maaliin kuin siinä, sillä Vitebsk tulee kotikentällään aivan eri asenteella peliin.

Ennakoidut kokoonpanot

Vitebsk (4-4-2):
Gushechenko – Chalov, Khubutia, Kramushka, Zolotov – Skitov, Kozlov, Stagorodsky – Pechenin, Feshchuk.

KuPS (4-5-1):
Virtanen – Murillo, Soldo, Diallo, Taimi – Pennanen, Thiaw, Ayarna, Saxman, Niskanen – Rangel.

Vitebsk ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet tähän otteluun Vitebskin yllättävän isoksi ennakkosuosikiksi. KuPSin mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan alas, sillä se sai tuota ensimmäisestä osaottelusta sille suotuisan tuloksen, mikä hieman helpottaa kuopiolaisten peliä.

Vaikka Vitebsk onkin nostettu tähän otteluun ennakkosuosikiksi, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan tätä peliä vaihtoehtoisten vetojen kautta. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan se, että molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin.

Tuota yllä olevaa näkemystä me perustelemme sillä, että KuPSilla riittää hyökkäyksessä niin paljon tulivoimaa, että se pystyy jopa voittamaan tämän pelin, mikäli kuopiolaisseuralla riittää pelirohkeutta. Kotijoukkueen maalia me puolestaan perustelemme sillä, ettei Vitebskin tasoinen joukkue hukkaa enää toisessa osaottelussa yhtä paljon paikkoja kuin avauspelissä.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa Unibetilla 1,96 kertoimella »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *