Karjala-turnaus: Venäjä – Suomi kello 18:30 torstaina 7.11.2019

Karjala-turnaus Venäjä – Suomi veikkausvihje ja kertoimet
Maajoukkuetauko ja Karjalaturnaus vuosimallia 2019! Suomi lähtee kirkastamaan viime vuoden kakkostilaa vahvalla joukkueella ja jengistä löytyy toistakymmentä viime kauden maailmanmestaria! Lyökö Mörkö sisään tässä turnauksessa vai hoitelevatko maalaamisen ihan muut heput? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Jere Sallinen joutui jättämään väliin maajoukkuepelit:

Venäjä – Suomi kertoimet

Vaikka Venäjä onkin merkitty peliin kotijoukkueeksi, on yleisö tässä pelissä taatusti Leijonien takana. Kotiyleisö tuokin varmasti mukavasti puhtia, mutta onko Leijonilla MM-krapula? Nyt pelataan ensimmäiset pelit juhlallisuuksien jälkeen, mitä jos ei peli sujukaan?

Kertoimien mukaan Suomi on ottelun niukka suosikki, mutta ei Venäjää tule ottaa missään pelissä vastaan löysin rantein. Jukka Jalosen Leijonat saa heti kovan haasteen eteensä ensimmäisessä pelissä, se on selvä. Mitäs sitten tulosvetoon? Jos nyt lähdetään siitä että Leijonat pelin voittaa, niin pienimmillään kerroin on 1-3 voitossa, 19.00. Jos pelkkää voittoa tavoitellaan niin sehän antaa sitten mahdollisuuden lyödä samanarvoisia vetoja useamman kappaleen ja sen jälkeen voi toivoa että osuma tulee mahdollisimman isoon kertoimeen. 2-3 kerroin on 21.00, 3-4 olisi jo kiva 41.00 tällä hetkellä. Käy tutustumassa kertoimiin ja betsaa oikeaa vaihtoehtoa!

nopeampi banneri

Venäjä – Suomi tilastot

No mitäpä ne tilastot tähän sanovat? Venäjähän kairasi MM-kisoista pronssia rankkareilla siinä missä Suomi voitti riemukkaasti Kanadan loppuottelussa. Kovat joukkueet kohtaavat tässä ottelussa, tosin eihän kumpikaan joukkue ole sama jengi mitä MM-kisoissa nähtiin. Venäjä puolustaa omaa turnausvoittoaan tässä turnauksessa ja viime kerralla se tylytti Suomea lukemin 3-0. Edellisenä vuotena oli Suomen vuoro voittaa 3-2, tuota ennen Venäjä oli puolestaan vahvempi lukemin 5-1. Sitä ennenhän Suomi oli voittanut Venäjän Karjala-turnauksessa neljä kertaa peräkkäin.
10 viimeisestä pelistä Karjalaturnauksessa Venäjä ei ole hävinnyt kuin kolme, seitsemän kertaa se on voittanut vastustajansa. Suomella samat lukemat menevät 6-4. Viime turnaus oli tuloksiltaan Suomelle kummallinen, ensin 3-0 tappio Venäjälle, sen jälkeen samoin lukemin voitot Tsekistä ja Ruotsista. Mitäs tällä kertaa laitetaan tulosvetoon?

Lyö vetoa Karjala-turnauksesta 2019/20 näillä sivuilla:

Venäjä – Suomi joukkueiden kokoonpanot

Suomen kokoonpano Karjala-turnauksessa 2019

Maalivahdit: Säteri Harri (Sibir), Olkinuora Juho (Admiral)

Puolustajat: Pokka Ville (Avangard Omsk), Lehtonen Mikko (Jokerit Helsinki), Vittasmäki Veli-Matti (Tappara), Niemelä Mikko (Kärpät), Hietanen Juuso (Dynamo Moscow), Lindbohm Petteri (Lausanne HC), Nikkilä Petteri (HPK), Eronen Teemu (Jokerit Helsinki), Vainio Juuso (JYP), Ohtamaa Atte (HC Lugano)

Hyökkääjät: Suomi Eemeli (Ilves), Anttila Marko (Jokerit Helsinki), Aaltonen Miro (Vityaz), Ojamäki Niko (Tappara), Tyrväinen Juhani (Luleå HC), Rajala Toni (EHC Biel), Puljujärvi Jesse (Kärpät), Haapala Henrik (Jokerit Helsinki), Manninen Sakari, Hartikainen Teemu (Salavat Yulaev), Kuusela Kristian (Tappara), Ilomäki Arttu (Luleå HC), Turunen Teemu (HIFK), Pesonen Harri (SCL Tigers), Lammikko Juho (Kärpät)

Venäjän joukkue näyttää tältä:

Maalivahdit: Igor Bobkov (Avangard), Ivan Bocharov (Dynamo Moscow), Alexander Samonov (SKA).

Puolustajat: Artyom Blazhievsky (CSKA), Yaroslav Dyblenko, Artyom Zub (SKA), Ivan Mishchenko (Admiral), Rushan Rafikov, Nikita Cherepanov (Lokomotiv), Kamil Fazylzyanov (Ak Bars), Artyom Sergeyev (Salavat Yulaev), Damir Sharipzyanov (Neftekhimik).

Hyökkääjät: Sergei Shumakov, Kirill Semyonov (Avangard), Anton Slepyshev, Pavel Karnaukhov, Konstantin Okulov (CSKA), Dmitry Kagarlitsky, Anton Burdasov, Artyom Shvets-Rogovoi (SKA), Alexander Kadeykin, Nikita Soshnikov (Salavat Yulaev), Pavel Kudryavtsev, Denis Alexeyev (Lokomotiv), Damir Zhafyarov (Torpedo), Alexei Makeyev (Vityaz), Pavel Poryadin (Neftekhimik).

Venäjä – Suomi ottelun ennakointi

Venäjällä on mielenkiintoinen joukkue ja mikäli maalivahdista halutaan tehdä sankari Suomen toimesta, se onnistuu kyllä. KHL-pelaajia on luonnollisesti molemmilla, Venäjän koko tiimi on tietenkin koottu itänaapurin kermasta.

Nämä pelaajat varmasti tunnetaan hyvin, mutta mihin asti se riittää? Suomi on kertoimissa suosikki, mutta mielestämme tämä voi kääntyä ihan kummalle tahansa. Toki toivomme että se on Suomi joka juhlii tämän pelin jälkeen, mutta toisinkin voi käydä. Haetaanko voittaja jopa jatkoilta ja rankuilta asti?

Lyö tästä maaottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *