Channel One Cup: Venäjä – Suomi kello 15:00 sunnuntaina 15.12.2019

Channel One Cup: Venäjä – Suomi veikkausvihje ja kertoimet
Sunnuntai-iltapäivän herkkupala tulee Venäjältä ja Pietarista. Kello 15:00 alkaa huima ulkoilmaottelu Venäjä – Suomi ja samalla todennäköisesti ratkaistaan myös koko turnauksen voitto. Venäjä on kertoimien mukaan iso ennakkosuosikki, mutta nyt olisi komea revanssin paikka Leijonille? Miten mahtaa käydä, katso kaikki vedonlyöntikohteet ja lyö vetoa1

Mitäs tässä pelissä?

Venäjä – Suomi kertoimet

Suomi näytti Ruotsia vastaan paljon paremmalta ja hereillä oltiin heti alusta alkaen. Sitä todellakin vaaditaan taidokasta Venäjää vastaan myös heti, sillä muuten tulee noutaja heti ensimmäisessä erässä ja peli on pahimmassa tapauksessa melkein ohi… ihan kuten Tsekkiä vastaan meni.

Peruskertoimet otteluun ovat 1.72 – 4.50 – 3.85 ja pelataan Pietarin megasuurella areenalla todella suuren yleisön edessä, mutta paineita varmasti on myös kotijoukkueella. Suomi nimittäin on voittanut kolme viimeisintä kohtaamista…

Pienimmät kertoimet maalintekoon ovat luonnollisesti kotijoukkueen pelureilla, Kirill Kaprizov (2.55) ja Nikita Soshnikov (2.88) ovat hyviä vaihtoehtoja. Ja toki myös Mikhail Grigorenko (3.05) ja Vadim Shipachyov (2.95) ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Suomella pienimmät kertoimet ovat Julius Nättinen (4.20), Jesse Puljujärvi (4.30) ja Miro Aaltonen (4.50) kolmikolla.

Venäjä – Suomi tilastot

Venäjä siis hävisi hieman yllättäen melko surkealla pelillä Ruotsille. Ei Ruotsikaan tuossa pelissä mikään erinomainen ollut, mutta niin vain länsinaapurimme kairasi voiton itänaapureistamme. Tsekki-pelin Venäjä voitti sitten niukasti 4-3. Venäjäkin parantaa taas mitä pidemmälle turnaus etenee?

Suomen ensimmäinen ottelu meni penkin alle käytännössä ensimmäisen heikon erän takia, siitä ei ollut enää nousua kuin rinnalle. Jatkoaikapinna oli palkinto hyvästä noususta, mutta voitto jäi haaveeksi. Ruotsi-peli oli sitten jopa hieman tasaisempi mitä lukemat osoittavat, mutta voitto mikä voitto…

Miellyttävä fakta tilastoista on se, että Venäjä on voittanut viimeksi Suomen tasan vuosi sitten, tässä samaisessa turnauksessa lukemin 5-0. Miellyttävä se on siksi, että sen jälkeen Venäjä voitti 3-2 rankkareilla Suomen Ruotsin turneessa, sen jälkeen Suomi onkin vienyt kolme seuraavaa kohtaamista, näiden joukossa on tietenkin myös joukkueiden kohtaaminen Slovakian MM-turnauksessa.

Lyö vetoa Channel One Cup -turnauksesta 2019/20 näillä sivuilla:

Venäjä – Suomi joukkueiden kokoonpanot

Tsekkiä vastaan Suomi pelasi näin ensimmäisessä pelissä…

Savinainen, Lammikko, Puljujärvi – Pokka, Koivisto
Palmu, Siikonen, Nättinen – Melart, Kemiläinen
Suomi, Paajanen, Puustinen – Friman, Eronen
Sallinen, Björninen, Karjalainen – Seppälä, Reunanen
Maalilla Laurikainen, varalla Tuohimaa

… ja muokkasi Ruotsia vastaan kokoonpanon tämänlaiseksi. Jotain näiden väliltä taitaa se kokoonpano olla, mielenkiintoista minkälaiseksi Jalonen & Co tämän pelin kokoonpanot sorvaa. Parasta pöytään? Ehdottomasti.

Nättinen, Aaltonen, Puljujärvi – Koivisto, Niemelä
Palmu, Siikonen, Peltola – Lindbohm, Kemiläinen
Ikonen, Björninen, Karjalainen – Reunanen, Seppälä
Suomi, Paajanen, Puustinen – Friman, Eronen
Maalilla Tuohimaa, varalla Laurikainen

Venäjä hävisi yllättäen ensimmäisen ottelunsa Ruotsille ja oli vain niukasti Tsekkiä parempi. Suomi-otteluun on siis todella mielenkiintoiset lähtökohdat. Tällä mentiin edellisessä pelissä, miten nyt?

Grigorenko, Shipachyov, Kaprizov – Nesterov, Vaynov
Kuzmenko, Semyonov, Burdasov – Rafikov, Ozhiganov
Tkachev, Tkachyov, Soshnikov – Mironov, Marchenko
Slepychev, Karnaukhov, Ketov – Lyamkin, Dronov
Maalilla Sorokin, varalla Samonov

Venäjä – Suomi ottelun ennakointi

Venäjä on iso suosikki ja edellisellä kerralla tämä matsi huimalla Pietarin ulkoilmastadionilla päättyi 5-0. Mitä tällä kertaa? Saako Leijonat maalin aikaiseksi? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Tulosvetoon 2,3,4 – 1,2,3, joten jätetään Suomelle se mahdollisuus hoitaa tämä ottelu ihan varsinaisellakin peliajalla kotiin. Olisihan se nättiä!

Sieltä Leijonakalenterin luukkua availemaan!

Lyö tästä Channel One -turnauksen ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *