Veikkausvihjeet ⇒ Parhaat vihjeet jääkiekkoon, jalkapalloon ja muihin lajeihin!

Tällä sivulla tarjoamme Kertoimet.com lukijoille ilmaiset veikkausvihjeet ja veikkausvinkit eri vedonlyöntilajeihin. Tarjolla on veikkausvinkit sarjoihin kuten SM-liiga, NHL, NBA, Valioliiga, jalkapallon Mestarien liiga, muiden muassa.

Luonnollisesti tarjoamme veikkausvihjeet suurimpiin urheilutapahtumiin kuten jalkapallon MM-kisat, olympialaiset, Super Bowl ja lukuisiin muihin isoihin tapahtumiin joihin on tarjolla erilaiset vedonlyöntikertoimet. Tarjoamme ilmaisvihjeet myös erityisiin viihdekohteisiin kuten Oscar-gaala, Emma-gaala, presidentinvaalit ja erilaiset TV-tapahtumat joissa valitaan voittaja ja joista voi lyödä voittajavetoa.

Tarkoituksena vetovihjeissä on valottaa veikkauskohteiden taustoja, tilastoja ja kenties raottaa hieman verhoa sisäpiiriin ja pureutua lajien ympärillä pyöriviin kuumimpiin huhuihin. Toivomme samalla että veikkausvinkit tuovat itsellesi lisää informaatiota tai pääset jo vahvistamaan hankkimaasi taustatietoa itse ottelusta.

Parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi voittaa riihikuivaa rahaa, kun yhdistät sekä vetovihjeemme että rahanarvoiset bonuksemme.

Näitä sivustoja suosittelemme vedonlyöntiin, veikkausvihjeet + talletusbonus erinomaisella vedonlyöntisivustolla on todella erinomainen yhdistelmä, suosittelemme!

Nappaa nyt rahanarvoiset edut näiltä veikkaustoimistoilta

unibet

Arvostelu

UnibetUusille tallettajille 100€ bonus kun talletat satasen. Lisäksi 10 € riskitönveto uusille mobiilipelaajille. Katso MM-kisakampanjat!
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

Nordicbet70 € ilmaisvetoina. Lisäksi 100% talletusbonus 100€ asti.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. GreenRahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 200€ voitontuplaus

Pelaa »
karamba

Arvostelu

KarambaNetin uusin veikkaus tarjoaa 10€ ilmaisvedon uusille asiakkaille ja tehostettuja kertoimia MM-kisoihin!
Bonus: 10€

Pelaa »

Uusimmat vetovihjeet

Unibet, Betsafe, Nordicbet

Veikkausliiga jatkuu lauantaina kolmen ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Tampereella, jossa toisistaan mittaa loppuunmyydyssä ottelussa ottavat sarjaa...
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Unibet, Unibet

KuPS sai edellisessä pelissä Vitebskia vastaan hyvän tuloksen, mutta valkovenäläisseuraa ei kannata aliarvioida tässä toisessa osaottelussa, sillä se tulee olemaan selvästi ag...
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Unibet, Unibet

Rovaniemen Palloseura onnistui saamaan Skotlannista avausottelussa kelvollisen tuloksen. Nyt Pasi Tuutin miehistö joutuu kuitenkin ylittämään osaamisensa, mikäli se mielii pel...
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Unibet, Unibet

Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut pelataan päätökseen torstaina. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Turussa, jossa FC Inter ottaa mittaa Tanskan...
Lue tästä koko vinkki »

Jääkiekko ja jalkapallo ovat eniten vihjatut lajit

Luonnollisesti keskitymme veikkausvinkeissämme päälajeihin ja niihin ulkomaisiin ja kotimaisiin lajeihin, jotka kiinnostavat suomalaisia veikkaajia ja vedonlyöjiä eniten. Olemme kuitenkin huomanneet, että jokaisella lajilla ovat omat kannattajakuntansa, joten älä ylläty, jos jonain päivänä näet tällä sivustolla veikkausvinkin vaikkapa Brittein saarten esivaaleista tai TV-kisailuista.

Kaikki veikkausvihjeet pyritään tuomaan viimeistään saman päivän aamuna eetteriin jolloin veikkauksen kohteena oleva ottelu tai tapahtuma on tarjolla. Joissain tapauksissa veikkausvihje tärkeään kohteeseen voi löytyä Kertoimet.com sivustolta jo hyvissä ajoin. Muista siis seurata tätä sivua ja pääsivun tuoreimmat veikkausvihjeet –palkkia ahkerasti.

Käytä vedonlyöntivihjeet hyväksesi

Veikkaajat tietävät usein kohteesta tai ottelusta enemmän kuin vedonlyöntiyhtiöiden kerroinlaskijat, joten käytä ihmeessä haalittu tieto ja napakka vetovihje hyväksesi.

Haluamme osaltamme avittaa teidän päätöstänne valita juuri se oikea kohde omalle virtuaaliselle vetolapulle. Veikkaat sitten jääkiekkoa, jalkapalloa tai vaikkapa koripalloa, liikaa tietoa ottelusta tulet tuskin koskaan saamaan. Se miten osaat suodattaa veikkausvihjeen turhan tiedon pois ja käyttää hyväksesi vain sen sinulle tärkeän tiedän, sen jätämme sinulle.

Kertoimien vertailu, veikkauskohteen analysointi ja erilaisten faktojen pureskelu voi olla veikkaajalle se viimeinen vinkki siihen, mihin omat vedonlyöntivarat laittaa. Laitamme usein peliin myös huumoria, jopa mustaa sellaista, joten liian vakavasti ei vedonlyöntiäkään tule ottaa.

Muista että lopullisen ja kenties sen parhaan päätöksen oikeasta vedonlyöntikohteesta ja vedosta teet sinä itse. Jos mielestäsi vinkkimme on väärässä ja olet tullut omissa johtopäätöksissäsi eri tulokseen, kommentoi vedonlyöntivihjettä ENNEN tapahtuman alkua. Tiedämme että ennustamien on lähes mahdotonta, mutta hyviä arvauksia eri vedonlyöntikohteiden tuloksista voimme aina tehdä. Kieli poskessa tai ilman.

Veikkausvihje: vältä tunnetta ja analysoi kertoimet huolella

Veikkausvihjeiden avulla sinulla on varmasti helpompi perustella omaa valintaasi. Keskity lajeihin ja liigoihin jotka koet tuntevasi ja joista sinulla on kokemusta. Jokaisesta lajista löytyy aina ylikertoimia, jotka tunnistat varmasti parhaiten, mikäli laji on sinulle tuttu. Aina voit toki opiskella uusia lajeja ja siihen löydät näiden sivujen kautta mainioita paikkoja aloittaa.

Kiiruhda hitaasti sopii myös vedonlyöntiin. Lyö mielellään vain yhden kohteen singlevetoja, korkeintaan kahden kohteen yhteisvetoja. Olemme huomanneet pitkän vedonlyöntitaipaleen aikana että isoja kerroinrekkoja on mukava voittaa, mutta ne osuvat turhan harvoin kohdalle. Ilmainen veikkausvihje kaikille pelaajille onkin, ota mieluummin päivittäin pieniä voittoja kuin kerran kuukaudessa iso voitto. Turvallisempaa ja varmempaa vedonlyöntiä vaikka kertoimet ja vedonlyöntivihjeet olisivat jonain päivinä aivan väärässä.

Vertaa pitkävetokohteiden kertoimia

Autamme sinut myös alkuun kerroinvertailun saralla, joka on yksi vedonlyöjän tärkeimmistä asioista. Kertoimet voivat todellakin vaihdella eri vedonlyöntiyhtiöiden väleillä ja sinun tehtäväsi on meidän avustuksella löytää ne kaikkein parhaimmat kertoimet. Sillä on todellakin väliä missä veikkaat!

Veikkaat sitten mobiilisti tai ihan turvallisesti kotisohvalta, ota vinkistä vaarin ja muodosta oma vetolappu jossa kertoimet ovat kohdillaan ja jännitettävää riittää.

Avaa siis pelitili valmiiksi mahdollisimman monelle vedonlyöntisivustolle, hyödynnä ensitallettajan bonus fiksusti hyväksesi ja ole valmiina iskemään kun löydät huippukertoimen kohteelle jota aiot pelata. Kerroinvertailu ja parhaan kertoimen etsintä on yksi vedonlyöjä tavoista tehdä ilmaista rahaa vedonlyönnillä. Pienistä puroista syntyy suurempaa kassaa pelitilille – näin se taitaa se vedonlyöjän yksi sananlaskuistakin mennä.

Aikaisempia veikkausvinkkejä

Eurooppa-liiga: FC Inter – Bröndby klo 18.30 To 18.7.2019

Mestarien liiga: HB Torshavn – HJK klo 21.00 Ti 16.7.2019

Veikkausliiga: IFK Mariehamn – KPV klo 18.30 Su 14.7.2019

Veikkausliiga: FC Lahti – Ilves klo 18.30 Su 14.7.2019

Nyrkkeily: Robert Helenius vs. Gerald Washington su 14.7.2019 klo 04.00

Wimbledon: Novak Djokovic – Roger Federer klo 16 su 14.7.2019

Afrikan mestaruusturnaus: Algeria – Nigeria klo 22:00 sunnuntaina 14.7.2019

Veikkausliiga: SJK – VPS klo 17.00 La 13.7.2019

Veikkausliiga: FC Honka – HIFK klo 13.00 La 13.7.2019

Wimbledon Veikkausvihje: Miesten Semi-finaalit perjantai 12.7.2019

Eurooppa-liiga: KuPS – FK Vitebsk klo 19.00 To 11.7.2019

Eurooppa-liiga: Brøndby IF – FC Inter klo 20.00 To 11.7.2019

Eurooppa-liiga: Aberdeen – RoPS klo 21.45 To 11.7.2019

Afrikan mestaruusturnaus: Norsunluurannikko – Algeria klo 19:00 torstaina 11.7.2019

Afrikan mestaruusturnaus: Nigeria – Etelä-Afrikka klo 22:00 keskiviikkona 10.7.2019

Wimbledon Veikkausvihje: Halep – Zhang ja Riske – Williams ti klo 15.00 9.7.2019

Mestarien liiga: HJK – HB Torshavn klo 19.00 Ti 9.7.2019

« Aikaisempia juttuja