Veikkausliiga 2020 – Derbyt pääosassa

Kuluvan kauden Veikkausliigasta oli tulossa mielenkiintoisempi kuin moniin vuosiin, sillä pitkästä aikaa sarjassa olivat kaikki perinteikkäät seurat mukana. Tämän seurauksena kaudelle 2020 oli luvassa useita derbyjä Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Ikävä kyllä Kiinasta maailmalle levinnyt korona epidemia tuli ja sotki suunnitelmat pahemman kerran. Onneksi tauti ei vienyt meiltä futista, sillä kausi saadaan myös täällä Suomessa käyntiin kesäkuunpuolivälissä Suomen cupin pudotuspeleillä.

Miten pelataan kaudella 2020?

Veikkausliigakauden pelitapaa on jouduttu muuttaman pariinkin otteeseen kuluvan vuoden aikana. Tuoreimpien tietojen mukaan sarja pelataan kaksinkertaisena, jonka jälkeen joukkueet jakautuvat kuuden joukkueen ylä- ja alalohkoihin. Toisin kuin viime vuonna, niin kaudella 2020 ei pelata kauden jälkeen höpöhöpö eurokarsintoja, vaan paikat määräytyvät sijoitusten ja Suomen cupin pelien mukaan. Toisin kuin Liigassa, niin Veikkausliigassa nähdään kauden päätteeksi perinteiset karsinnat.

Peliohjelman lisäksi isoin muutos tulevaan kauteen liittyy vaihtoihin, sillä Veikkausliigassa saa kaudella 2020 vaihtaa viisi pelaajaa kentälle. Vaihtotapahtumat on kuitenkin rajoitettu kolmeen aivan kuten aikaisemminkin, eli yhdellä kertaa pitää vaihtaa useampi pelaaja, mikäli haluaa käyttää kaikki vaihdot hyväksi tai sitten niitä pitää tehdä tauoilla, joita ei lasketa mukaan vaihtotapahtumiin. Tämä uusi vaihtojärjestelmä on lupaaville futaajille lottovoitto, sillä sen myötä heille saadaan lisää peliaikaa.

Mikäli ottelussa edetään jatko-otteluun, niin molemmat joukkueet voivat tehdä yhden ylimääräisen vaihdon, riippumatta siitä onko joukkue käyttänyt kaikki vaihtotapahtumansa tai ei. Näitä vaihtoja voi tehdä ennen jatko-ottelun, eli jatkoajan alkamista tai jatko-ottelun tauolla. Mikäli joukkue ei ole käyttänyt kaikkia pelaajavaihtojaan tai vaihtotapahtumiaan varsinaisella peliajalla, käyttämättömät vaihdot ja vaihtotapahtumat voi käyttää hyväksi jatko-ottelussa.

Herkkupalat ja ennakkosuosikit selvillä… vai onko?

Kauden 2020 herkkupalat tulevat olemaan Turun, Pirkanmaan, Stadin ja pääkaupunkiseudun derbyt. Isoimmat yleisömäärät tullaan näkemään Tampereella ja Helsingissä mikäli hallitus antaa luvan ottaa peleihin yli 500 katsojaa. Tämä asia on tätä ennakkoa kirjoittaessa vielä epäselvä.

Kaudelle 2020 peliyhtiöt ovat nostaneet suurimmaksi ennakkosuosikiksi Suomen menestyneimmän seuran Helsingin Jalkapalloklubin. HJK:n suurimpana haastajana peliyhtiöt pitävät hallitsevaa mestaria Kuopion Palloseuraa. Pronssista peliyhtiöt uskovat kovimmin kisaavan FC Hongan, Tampereen Ilveksen ja FC Interin. Suurimpina putoajakanditaatteina NordicBetin asiantuntijat pitävät Turun Palloseuraa ja Rovaniemen Palloseuraa.

HJK 1.40
KuPS 6.00
FC Honka 10.00
Ilves 12.00
FC Inter 15.00
SJK 15.00
HIFK 30.00
Haka 60.00
FC Lahti 75.00
IFK Mariehamn 90.00
TPS 125.00
RoPS 150.00

Tässä Kertoimet.comin kausiennakko Veikkausliigaan kaudelle 2020

Sijat 1-2 HJK ja KuPS

Kertoimet.comin silmissä suurimmat mestarisuosikit 2020 ovat Helsingin Jalkapalloklubi ja Kuopion Palloseura. Näillä kahdella joukkueella on kaikkein laadukkaimmat joukkueet ja samalla paksuimmat lompakot.

Vaikka peliyhtiöt pitävät Klubia suurimpana ennakkosuosikkina, niin Kertoimet.com näkee ”ökyseuran” yllä myös uhkakuvia. Ensinnäkin HJK:n mennyt kausi meni niin penkin alle, ettei kenenkään työpaikka voi enää olla turvattu.

Toinen iso kysymys liittyy HJK:n materiaaliin, joka muuttui viime kaudesta melkoisesti. Klubilla on materiaaliltaan nimekkäin nippu miesmuistiin, mutta saako Toni Koskela pelaajista kaiken irti, vai meneekö homma taas samanlaiseksi selittelyksi kuin viime kaudella?

Jos HJK:n yllä oli tummia pilviä, niin samaa voidaan sanoa myös KuPSista, sillä myös Kuopiossa ovet kävivät tiuhaan tahtiin, kun pelaajia tuli ja meni, valmennus ja urheilujohto vaihtuivat.

Se mikä meidän mielestämme KuPSin kohdalla on parempi kuin HJK:n, niin kuopiolaisseuran viime kauden pelitapa on iskostunut joukkueen pelaajien selkärankaan. Tämä on näkynyt myös Suomen cupin peleissä, sillä aina kun KuPSilla on ollut vaikeaa, niin pelaajat ovat kaivaneet heille tuttuja ja ominaisia asioita takataskusta. HJK:ssa tilanne on taas se, että moni opettelee yhteistä ”säveltä”.

HJK siirrot
+ Antonio Reguero (RoPS)
+ Lucas Lingman (RoPS)
+ Ferhan Hasani (Al Raed, KSA)
+ Luis Carlos Murillo (KuPS)
+ Miro Tenho (FC Inter)
+ Roope Riski (St. Pölten, AUT)
+ Bubacar Djaló (Sporting Lisbon, POR)
+ Rasmus Schüller (Minnesota United)
+ Jakob Tånnander (Lunds BK. SWE)
+ David Browne (Auckland City, NZ)
+ Atomu Tanaka (Cerezo Osaka, JPN)
– Akseli Pelvas
– Kevin Kouassivi-Benissan (FC Inter, laina)
– Samu Laitinen (KPV)
– Maksim Rudakov (laina päättyi)
– Evans Mensah (Al Duhail SC, QAT)
– Sebastian Dahlström (Sheriff Tiraspol, MLD)
– Faith Friday Obilor (Sheriff Tiraspol, MLD)
– Harmeet Singh
– Rafinha (AC Oulu)
– Kalle Katz (RoPS, laina)

KuPS siirrot:
+ Usman Sale (Viking Stavanger, NOR)
+ Bismark Adjei Boateng (Colorado Rapids, USA)
+ Mats Haakenstad
+ Bruno Rodrigues
+ Aniekpeno Udoh
+ Taneli Heiskanen
+ Pedro Vitor (FK Lviv, UKR, laina)
+ Urho Nissilä (SV Zulte Waregem, BEL, laina)
+ Nuno Tomas (CSKA Sofia, BUL, laina)
+ Arne Erlandsen (NOR)
– Luis Carlos Murillo (HJK)
– Ariel ”Tuco” Ngueukam (SJK)
– Miika Töyräs (KPV)
– Petteri Pennanen (Tira-Persikabo)
– Jere Hiltunen (JIPPO)
– Joona Hiltunen (JIPPO)
– Jani Honkavaara (SJK)

Filip Valencic olis iso syy siihen, että FC Inter voitti pronssia päättyneellä kaudella.

Sijat 3-5 FC Honka, Ilves, FC Inter

HJK:n ja KuPSin kovimmat haastajat tulevat löytymään kolmikosta Honka, Ilves ja Inter. Näistä kovin ennakkoon katsottuna on Honka, joka sai pidettyä materiaalinsa hyvin kasassa. Tämän lisäksi espoolaiset saivat vielä naarattua talven kylminä aikoina hyviä nimiä joukkueeseen. Se miksi me emme nostanut Honkaa suoraan mukaan mestaruustaistoon johtuu siitä, että Honka kuului niihin joukkueisiin Veikkausliigassa, jotka lomauttivat pelaajia koronapandemian aikana. Tämä kertoo suoraa kieltä siitä, että espoolaisseuran kirstunpohja alkaa häämöttämään. Tämä ei ole missään nimessä hyvä uutinen, sillä Honka on tehnyt miljoonatappiota jo aikaisemmin.

Kovimmaksi mitalikolmikon haastajaksi Kertoimet.com nostaa jälleen kerran Tampereen Ilveksen. Tupsukorvat ovat tehneet toimistolla erinomaista työtä jo pidempään. Ikävä kyllä erinomainen pilkunviilaus talousasioissa ei ole levennyt seuran skouttauspuolelle. Tämä on myös ainoa asia miksi Ilves ei ole nostettu suoraan mitalikolmikoon, sillä se ei vahvistut talven aikana kuten sen muut pahimmat kilpailijat. Isoimmat kysymykset Ilveksen kohdalla liittyvät hyökkäykseen ja pelitapaan, sillä koko sarja tietää, että Ilves on heikommillaan silloin, kun sille annetaan pallo ja joukkuetta vastaan pelataan vastaiskupeliä.

Viidenneksi Kertoimet.com rankkaa viime kauden pronssijoukkueen FC Interin. Turkulaisseura koki talven aikana isoja menetyksiä niin hyökkäys- kuin myös puolustusosastolla. Interillä saattaa olla tällä kaudella hieman laajempi joukkue kuin viime vuonna, mutta materiaaliltaan se ei vaikuta lähellekään yhtä vaarallisesta. Lisäksi meistä jotenkin tuntuu siltä, että Inter rakennus on jotenkin kesken, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä turkulaisseurassa tulee tapahtumaan, kun siirtoikkuna aukeaa.

FC Honka siirrot
+ Dani Hatakka (SJK)
+ Jerry Voutilainen (VPS)
+ Tapio Heikkilä (Sandnes Ulf, NOR)
+ Markus Uusitalo (HJK)
+ Edmund Arko-Mensah
+ Mohammed Adams
+ Otto Ollikainen (TPS)
+ Jean Marie Dongou
– Juha Hakola (lop.)
– Tommi Saarinen (KPV)
– Joel Perovuo (Gnistan)
– Rasmus Leislahti (VPS)
– Gideon Baah (Shahter Karaganda, KAZ)

Ilves siirrot
+ Joona Veteli (Fredrikstad, NOR)
– Matias Ojala (FC Inter)
– David Addy
– Roope Huhtala
– Jesse Huhtala
– Jacques Haman
– Aleksi Tarvonen (KPV)
– Johannes Luukkanen
– Tarik Kazi (Bashundhara Kings, BD)

FC Inter siirrot
+ Matias Ojala (Ilves)
+ Jesper Engström (VPS)
+ Kevin Kouassivi-Benissan (HJK, laina)
+ Martti Haukioja (VPS)
+ Rick Ketting (IFK Mariehamn)
+ Rodney Klooster (Botev Plovdid, BUL)
+ Noah Nurmi (Esbjerg, laina)
+ Taiki Kagayama (KPV)
– Niilo Mäenpää (IFK Mariehamn)
– Albion Ademi (IFK Mariehamn)
– Hanson Boakai
– Daniel Kamy
– Daan Klinkenberg (Aalesund)
– Miro Tenho (HJK)
– Niko Markkula (SJK)
– Mikko Kuningas (FC Lahti)
– Mika Ojala

Sijat 6-8 HIFK, SJK, Haka

Näiden sijojen arviointi on meidän papereissa kaikkein vaikein asia, sillä näihin sijoituksiin tulee vaikuttamaan vielä myös tulevat hankinnat. Tämän hetkisen näkemyksen mukaan me nostaisimme kuudennelle sijalle HIFK:n. Helsinkiläisseura sai pidettyä kaikki tärkeimmät palaset kasassa talven aikana. Lisäksi se sai vielä muutaman nimekkään mahdollisuuden riveihinsä. Ikävä kyllä HIFK:n Suomen Cupin pelit eivät lupailleet hyvää ja ihan suoraan sanottuna, ne olivat melkoisen kesyjä.

Viimeisestä ylälohkon sijoituksesta Kertoimet.com nostaa myös miekkailemaan SJK:n. Seinäjoella tapahtui viime kauden päätteeksi isoja muutoksia niin valmennuksessa kuin myös pelaajistossa. Se miksi SJK ei ole HIFK:n edellä tässä vaiheessa johtuu siitä, että seinäjokisten joukkue on täysin rakennusvaiheessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joukkue voisi päästä mestaruussarjaan, mikäli se löytää siirtoikkunan aukeamisen jälkeen riittävän hyviä vahvistuksia keskikentälle ja etenkin hyökkäykseen.

Haastajasarjan kärkisijoille Kertoimet.com nostaa kylmästi sarjaan nousseen Valkeakosken Hakan. Perinteikäs seura voitti viime kaudella näytöstyyliin Ykkösen ja on talven aikana esittänyt sellaisia otteita Suomen Cupissa ja harjoituspeleissä, ettei kenelläkään tule olemaan helppoa tätä ennakkoluulotonta joukkuetta vastaan. Hakan isoimmat kysymykset liittyvät keskikenttään ja maalintekoon. Mikäli Hakan keskikentältä tippuu kauden aikana ”avainpelaajat”, niin joukkue tulee olemaan lirissä.

HIFK Siirrot
+ Sakari Mattila (Fredrikstad FK)
+ Joel Mero (SJK)
+ Otto Huuhtanen (Newcastle)
+ Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi (SJK)
+ Adama Fofana (Vejle BK, DEN, laina)
+ João ”Vitinho” Souza (Vejle BK, DEN, laina)
+ Sydney Lokale (Kariobangi Sharks, KEN, laina)
+ Jaakko Kivekäs
– Toró (FF Jaro, laina)
– Njazi Kuqi
– Xhevdet Gela (EIF)
– Samuel Haglund
– Hussein Mohamed
– Tero Mäntylä (SJK)
– Daniel Kollar (lopettanut)
– Hassan Sesay

SJK siirrot
+ Ariel ”Tuco” Ngueukam (KuPS)
+ Aatu Kujanpää (VPS)
+ Robin Sid (IFK Mariehamn)
+ Keaton Isaksson (IFK Mariehamn)
+ Tero Mäntylä (HIFK)
+ Mehdi El Moutacim (EIF)
+ Niko Markkula (FC Inter)
+ Serge Atakayi (Rangers, SCO)
+ Dárvin Chávez (FF Jaro)
+ Arjanit Krasniqi
+ William Rosenlöf
+ Anel Rashkaj
+ Walter Viitala (Sandefjord, NOR)
+ Matej Hradecky (TPS)
+Jani Honkavaara (KuPS)
+ Joaquin Gomez
– Maximo Tolonen (IFK Mariehamn)
– Boris Kadio
– Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi (HIFK)
– Mihkel Aksalu
– Jarkko Hurme (KPV)
– Dani Hatakka (FC Honka)
– Joel Mero (HIFK)
– Trevor Elhi (FCI Levadia, EST)
– Obed Malolo
– Dion Acoff
– Matheus Batista
– Zakaria Beglarishvili
– Brian Page

FC Haka siirrot
+ Seth Saarinen (Klubi 04)
+ Saibou Keita –
+ Michael Hartmann
+ Jonas Häkkinen (VPS)
+ Eero Markkanen (PSM Makassar)
+ Medo
+ Maximus Tainio
– Severi Keskitalo
– Joona Tapani (EIF)
– Erkka Helminen (TPV)
– Elias Ahde (KPV)
– Santeri Aaltonen (TPS)
– Noah Leong
– Samuel Mansour
– Joona Kari

Valkeakosken Haka nousi täksi kaudeksi suvereenin esityksen seurauksena Veikkausliigaan

Sijat 9-11 FC Lahti, IFK Mariehamn, TPS

Veikkausliigan alakastiin Kertoimet.com sijoittaa FC Lahden, IFK Mariehamnin ja sarjanousija Turun Palloseuran. FC Lahden asema näistä kolmesta joukkueesta vaikuttaa kenties kaikkein varmimmalta. Kuhnureilla on materiaalin puolesta edellytyksiä jopa pari pykälää korkeampaankin sijoitukseen, mikäli sen tuoreet hankinnat pystyvät vastaamaan heihin kohdistettuihin odotuksiin.

IFK Mariehamn on näistä kolmesta joukkueesta se, jota ei missään nimessä pidä aliarvioida. Saarelaisilla on muutama iso tukija takana, jotka ovat valmiita laittamaan tarpeen tullen seuraan rahaa, vaikka yleisesti annetaan toisin uskoa. Mariehamnin isoin vahvuus on sen skouttausosasto, sillä IFK M on ainoa joukkue koko Veikkausliigassa, joka pystyy vuosi toisensa jälkeen hakemaan jostain hemmetin kuusesta neverhöörd pelaajia, jotka osoittautuvat hyviksi pelimiehiksi Veikkausliigaan. Tällä kertaa lähtijöiden määrä ja laatu on kuitenkin sitä luokkaa, että IFK Mariehamn ei pääse ylälohkoon, sillä sen hyökkäyspää on liian nuorten pelaajien varassa.

TPS nousi täksi kaudeksi Veikkausliigan muutaman vuoden tauon jälleen. Tällä kertaa turkulaisseuran tekeminen näyttää ihan hyvältä, sillä se on valmistautunut tulevaan kauteen hankkimalla pelaajat hyvissä ajoin, eikä jättämällä niitä jälkimmäiselle siirtoikkunalle, niin kuin edellisellä visiitillä kävi. TPS:n joukkue on paperilla kenties kaikkein ”nimettömin”, mutta turkulaisseura on hankkinut niin monta vahvistusta riveihinsä, että pitäisimme jopa pienenä ihmeenä, mikäli se putoaisi suoraa ykköseen.

FC Lahti siirrot
+ Kari Arkivuo (BK Häcken, SWE)
+ Timi Lahti (VPS)
+ Viljami Isotalo (FC Espoo)
+ Valdrin Rashica (FC Espoo)
+ Dimitry Imbongo (SG Sonnenhof Großaspach, GER)
+ Henri Eninful (Doxa Katokopias, CYP)
+ Vahid Hambo (FK Sūduva Marijampolė, LIE)
+ Mikko Kuningas (FC Inter)
+ Ilir Zeneli (FC Espoo)
– Erik Törnros
– Irfan Sadik (MP)
– Teemu Penninkangas (Sligo Rovers, IRL)
– Mikko Hauhia (lopettanut)
– Pekka Lagerblom (lopettanut)
– Jani Tanska (lopettanut)
– Sami Ristilä (Palloliitto)

IFK Mariehamn siirrot
+ Niilo Mäenpää (FC Inter)
+ Maximo Tolonen (SJK)
+ Frans Grönlund (Pargas IF)
+ Albion Ademi (FC Inter)
+ Frankline Okoye (JK Tammeka Tartu, EST)
+ Peter Makrillos (Panionios FC, GRE)
+ Yvan Yagan (KAS Eupen, BEL)
+ Yanga Baliso (PIF)
+ Mikko Sumusalo (FC Honka)
+ Lukas Syberyjski (IK Frej, SWE)
– Rick Ketting (FC Inter)
– Daniel Sjölund (lopettanut)
– Petter Hemming (FC Åland)
– Robin Sid (SJK)
– Keaton Isaksson (SJK)
– Simon Silverholt
– Hampus Lönn (Assyriska IF, SWE)
– Robbie Crawford (Charleston Battery, USA)
– Amos Ekhalie
– Dylan Murnane
– Peter Lundberg (U19-poikien maajoukkue)

TPS siirrot
+ Juho Lähde (VPS)
+ Juhani Pikkarainen (KPV)
+ Jami Siirtola (SalPa)
+ Santeri Aaltonen (FC Haka)
+ Babacar Diop
+ Kabamba Tumba Kalabatama (Bjørnevatn IL, NOR)
+ Masahudu Alhassan
+ Tehe Olawale (laina)
+ Eetu Kolu (TPV)
+ Yassin Housni (Gefle IF)
– Jani Virtanen
– Mika Mäkitalo
– Valtteri Vesiaho (FC KTP)
– Otto Ollikainen (FC Honka)
– Otto Ollikainen (FC Honka)
– Matej Hradecky (SJK)

Ykköseen putoaa: RoPS

Veikkausliigan varmaksi putoajaksi Kertoimet.com ennakoi Rovaniemen Palloseuraa. Olisi kiva tietää mitä RoPSissa on tapahtunut tällä vuosituhannella, sillä se oli vielä 2000-luvun alussa yksi Veikkausliigan vakavaraisimpia seuroja. Nyt heikosta tilanteesta syytetään Bingoa ja ties mitä muuta. Nämä ovat tekosyitä, sillä mikäli Rovaniemellä ei vedettäisi neljän tuulen pipo silmillä kokoaikaa, niin sielläkin huomattaisiin, että maailman on muuttunut ja soittolistoilla pyörii jotain muutakin kuin Dingoa ja Van Halenia. Se miksi me emme usko RoPSin mahdollisuuksiin johtuu siitä, että sieltä lähti kaksi avainluokan pelaaja HJK:hon, jonka seurauksena joukkueen koko sarjapaikka lepää Alexander Kokon harteilla ja kun kaverin luut ovat heikompaa tavaraa, kuin Muurlan Lasin posliinit, ei Pohjoisen seuran kaudesta voi ennakoida ruusuista. Annetaan RoPSille kuitenkin sen verran posia, että joukkueen pieni, mutta sitäkin äänekkäämpi kannattajaryhmä keräsi kiitosta äänekkyydellään Suomen cupin peleissä. Etenkin Tampereella heitä muistellaan edelleen suurella lämmöllä. Yhtä äänekkäitä kannattajia koko maasta löytyy ainoastaan Helsingin IFK:n ja FC Interin fanipäädystä.

RoPS
+ Obed Malolo (SJK)
+ Arinse Uade
+ Wato Kuaté
+ Raymond Gyasi (Stabæk, NOR)
+ Martin Kompalla (VPS)
+ Kalle Katz (HJK, laina)
– Antonio Reguero (HJK)
– Lucas Lingman (HJK)
– Henrik Ölander (AC Oulu)
– Niklas Jokelainen (AC Oulu)

Historia

Suomen mestaruudesta on pelattu jo vuodesta 1908, ja sarjamuotoisenakin 1930 lähtien, mutta liiga muotoutui myöhemmin. Mallia otettiin jääkiekon SM-liigasta ja liigaorganisaatio perustettiin vuonna 1989 ja ensimmäinen kausi pyörähti käyntiin kuudella matsilla 29. huhtikuuta 1990. Veikkausliigaksi sarja nimettiin vuonna -92.

Aluksi liiga oli lähes tyystin amatöörien palloilua (vain 10 pelaajaa ilmoitti futiksen ammatikseen). Nopeasti siirryttiin puoliammattilaisuuteen ja nykyisin käytännössä kaikki pelaajat ja valmentajat ovat täysammattilaisia.

Veikkausliigasta on tullut eritoten kasvattajaseurojen liiga, muiden pikkumaiden sarjojen tapaan. Huipuista valtaosa siirtyy ulkomaille ja sitä kautta Huuhkajiin eli maajoukkueeseen. Viime vuosina monet huippupelaajat ovat palanneet ”jäähdyttelemään” kotiseuroihinsa Veikkausliigaan.

Veikkausliigan historian menestynein joukkue on Helsingin Jalkapalloklubi, eli HJK, joka on voittanut 11:sta mestaruutta. Se on myös ainoa joukkue, joka on ollut mukana jokaisella kaudella.

Herkkupalat ja ennakkosuosikit selvillä… vai onko?

Veikkausliigan mestariseura voittaa kahta palloa tavoittelevaa pelaajaa esittävän patsaan. Patsaan nimi oli alunperin Futura, mutta sponsorivaihdosten jälkeen sitä kutsutaan nykyisin vain Veikkausliigan mestaruuspatsaaksi.

Timo Iivosen suunnittelema 15-kiloinen kolmestasadasta osasta koottu 80 cm korkea patsas valmistui ensimmäiselle liigakaudelle. Sen jälkeen sitä on nostanut 8 eri seuraa, useimmin HJK. Tällä hetkellä patsasta pitää hallussa Kuopion Palloseura, joka voitti päättyneellä kaudella seurahistoriansa kuudenen mestaruuden.

Herkkupalat ja ennakkosuosikit selvillä… vai onko?

Veikkausliiga on lähellä suomalaisten sydäntä ja veikkaajien suosikkisarja. Vaikka Suomen futis ei herätä isoja tunteita ulkomailla, löytyy Veikkausliigan matseja silti kiitettävästi isojen vedonvälittäjien listoilta. Suurin syy tähän on se, että sarja on puhdas, toisin kuin monissa muissa Euroopan maissa.

Ulkomaalaisille vedonlyöntitoimistoille Veikkausliiga ei ole ominta erikoisaluetta, joten tarkkaavainen pelaaja voi löytää varsin hyviä kohteita. Kannattaa esimerkiksi vertailla kertoimia kotimaisen Veikkauksen kertoimiin – parempia löytyy pienellä vaivalla.

Niille jotka eivät ole käyneet katsomassa Veikkausliiga paikan päällä, niin heille suositeltakoon ainakin TPS:n ja Interin, Ilveksen ja Hakan sekä HJK:n ja HIFK:n välisiä derbyjä. Mikäli matkustaminen oman joukkueen perässä kiinnostaa, niin Maarianhamina ja Tampere ovat sellaisia kohteita, jonne kannattajat menevät mielellään, mikäli pelipäivät ovat suosiollisia.

Siirry NordicBetille tämän linkin kautta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *