Mobiiliveikkaus – lyö vetoa puhelimella ja tabletilla

käytännössä kaikki vedonlyöntisivut mahdollistavat veikkaamisen kännykällä tai älylaitteella. Mobiiliveikkaus on tullut jäädääkseen!.

Voit lyödä matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi vetoa milloin tahansa, missä tahansa. Saat myös tulokset suoraan omaan laitteeseesi, joten tiedät miten vedoissa kävi. Internetin yleistyessä ja nopeuksien noustessa varsinkin live-vetojen osuus vedonlyöntimarkkinoista on suuressa kasvussa.

Siihen kun lisätään vielä se fakta, että yhä enemmän lyödään vetoja omalla älylaitteella, voidaan todellakin todeta että mobiilivedonlyönti on maailmanlaajuisessa nousussa.

Kännykällä tapahtuvaa vedonlyöntiä tukevat seuraavat peliyhtiöt. Kaikki nämä sivustot ovat suomenkielisiä ja voitot niistä ovat verottomat.

unibet

Arvostelu

UnibetHyvin kaikilla älypuhelimilla (Android, iPhone, Nokia) toimivat vedonlyöntisivut.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonLuotettava ruotsalainen soveltuu mainiosti mobiilipelaamiseen.
Bonus: 100€

Pelaa »
guts

Arvostelu

GutsGutsin helppokäyttöisyys korostuu selvästi mobiililaitteilla veikatessa.
Bonus: 50€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

Nordic BetNordicBetin sivuista on mobiiliversio, linkki siihen löytyy NB:n sivujen alareunasta.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairSivut optimoitu älypuhelimille ja toimivat muutenkin hyvin.
Bonus: 100€

Pelaa »
rabona

Arvostelu

RabonaSivut toimivat sujuvasti älypuhelimella niin vedonlyönti- kuin kasinopuolella.
Bonus: 200€

Pelaa »

Live-vedonlyönti omalla matkapuhelimella nostaa pelaamisen aivan uudelle tasolle. Voit lyödä live-vedon kännykällä jopa matsista, jota olet katsomassa.

Pelitilanne näkyy katsomossa paremmin kuin telkkarissa, joten miksipä ei hyödyntäisi tietoa ja löisi vetoa ottelun tapahtumista? Näetkö esimerkiksi tietyn pelaajan verryttelemässä kentän laidalla? Hyödynnä kaikki tieto oman pelitilisi hyväksi.

Kännykällä vetojen asettaminen

Android ja iPhone -laitteet sopivat hyvin vedonlyöntiin, ja myös yleistyneillä Windows-laitteilla vedot onnistuvat mainiosti.

Käytännössä kaikki Android, iPhone ja Windows -puhelimet ovat niin tehokkaita ja niissä on niin tarkka näyttö, että ne eivät vaadi mitään erillisiä ohjelmia (appseja) vedonlyöntiin. Toki näille laitteille on myös olemassa erilaisia sovelluksia, joiden avulla esimerkiksi tuloksien tai otteluiden livestreamien löytäminen helpottuu.

vedonlyönti kännykässä

Mitä isompi näyttö, sitä kätevämmin vedonlyönti onnistuu kännykällä.

Vedonlyönti kännykässä

Mitä isompi näyttö, sitä kätevämmin vedonlyönti onnistuu kännykällä.

Paras ratkaisu on surffata yltä suoraan laadukkaan vetofirman sivuille. Isoilla firmoilla nettisivuista on tarjolla mobiililaitteille optimoitu versio, jossa vedonlyönti käy näppärästi kosketusnäytöllisellä älypuhelimilla. Vedonlyöjä voi usein valita kumpaa versiota haluaa käyttää. Omaa pelitiliä ei mobiililaitteelle tarvita vaan lähes poikkeuksetta pelejä pelataan samoilla pelitileillä.

Unibetilla,Betssonilla, Nordicbetillä ja Betfairilla on kaikilla yksinkertaistettu mobiiliversio nettisivuistaan, jossa on helppo surffailla Windows, (Esim. Nokian uusimmat) Android (esim HTC, Samsung Galaxy, vastaavat) -puhelimilla ja iPhonella. Unibetin ja Betfairin mobiiliversio aukeaa automaattisesti, NordicBetin mobiiliversioon löytyy linkki sen sivuston alareunasta. Pääset myös vaihtamaan eri versioiden välillä, mikäli näin haluat.

Windows –puhelimet ovat viime vuosina yleistyneet rajusti, joten vedonlyöntifirmat ovat näihin ohjelmistoihin panostaneet myös mittavasti. Suosituimpina puhelimina ovat kuitenkin edelleen erilaiset iPhone ja Android-puhelimet.

Useiden vedonlyöntitoimistojen vetosivut saat näkyviin perinteisillä selaimilla kuten Google Chrome tai Firefox, mutta voit myös käyttää mobiililaitteille optimoituja sovelluksia, joiden avulla vetojen lyöminen on suorastaan naurettavan helppoa.

Matkapuhelimella pelaamisen laitevaatimukset

Tämä on helppoa: mitä uudempi puhelin, sitä paremmin se käy vedonlyöntiin. Isonäyttöiset HTC / Samsung / Apple iPhone -puhelimet toimivat erinomaisesti. Suosiotaan jatkuvasti kasvattavat tablet-laitteet ovat nekin todella suosittuja vedonlyöjien keskuudessa, kulkevathan ne mukana melkein yhtä helposti ja näyttö voi olla jopa yli 10 tuumainen.

Nettiyhteys on sekin mallia “mitä nopeampi, sitä parempi”. Kummoista yhteyttä vedonlyönti älypuhelimella ei kuitenkaan vaadi, sillä vedonlyöntihän on enimmäkseen tekstisivujen katselua ja tekstiä sisältävät sivut latautuvat nopeasti millä nettiliittymällä tahansa.

Mobiililaitteille optimoidut sivut ja applikaatiot käyttävät mahdollisimman vähän kaistaa, ja tällä taataan sivujen ja kohteiden latautuminen omalle ruudulle nopeaksi.

Kännykkä-veikkauksen rajoitukset

Vedonlyöntitoimistosta riippuen kohteiden yhdisteleminen voi olla rajoitettu teknisistä syistä. Kohteiden yhdisteleminen on usein rajoitettu kolmeen kohteeseen. Uusimmilla puhelimilla ja muilla mobiililaitteilla vetojen asetteleminen on kuitenkin parhaimmillaan ihan samanlaista kuin tekisit sen kotikoneellasi.

Paljonko kännykkä-veikkaus maksaa?

Itse vedonlyönti on ilmaista, eli mitään erillisiä kuluja ei mene. Löitpä sitten vetoa kännykällä suoraan nettisivuilla tai jos lataat erityisen ohjelman (kuten Betfairin Android-sovelluksen tai Unibetin iPhone-version).

Maksat vain normaalit kulut sen mukaan, paljonko operaattorisi yleensäkin laskuttaa kännykkäsi nettikäytöstä. Paljon vedonlyöntiä ja vaikkapa otteluita netin kautta katsovien kannattaa hankkia liittymään rajaton datankäyttöoikeus, jolloin ei tarvitse huolehtia siitä paljonko dataa menee.

Yhteenveto

Monet ovat pitkään vierastaneet kännykällä vetojen lyömistä. Lähes poikkeuksetta homma menee kuitenkin niin, että kun on kerran kännykkävedonlyöntiä kokeillut, niin siihen tykästyy niin että sitä käyttää myös jatkossa. Parhaimmillaan kännykän avulla vedonlyönti on todella helppoa ja mutkatonta ja varsinkin live-kohteita paikan päällä pelatessa kännykkävedonlyönti on todella huikea apuväline. Jos haluat normaalin adrenaliiniryöpyn lisäksi vielä lisää.

Lyö vetoa mobiilisti Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *