Vedonlyöntitoimistot netissä

Vedonlyönti on netissä parhaimmillaan: ulkomaiset vedonlyöntitoimistot tarjoavat kertoimet, joille Veikkaus ei pärjää.

Vertailimme kertoimia netin vedonlyöntitoimistojen ja Veikkauksen välillä. Ero yksityisten eroksi on kiistaton ja syy on varmasti kilpailu: netissä vedonlyöntitoimistot kilpailevat rajusti keskenään. Tutustu myös vedonlyöntisivustot -artikkeliimme jossa listaamme seitsemän parasta veikkausfirmaa valintakriteereineen.

Suosittelemamme vedonlyöntitoimistot

Testiemme perusteella voimme suositella seuraavia verovapaita ja suomenkielisiä vedonlyöntitoimistoja.

unibet

Arvostelu

UnibetKerännyt lukemattomia palkintoja. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHelppokäyttöinen vedonlyöntisivusto.
Suosittelemme nettipelaamisen aloittelijoille.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin suomalaisille sopiva vedonlyöntitoimisto.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon pohjoismaalaisia kohteita tarjoava, laadukas vedonlyöntitoimisto.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come On2010 aloittanut vetotoimisto, joka satsaa varsinkin live-vedonlyöntiin.
Bonus: 300€

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairNetin suurin vedonlyöntipörssi, eli sivusto, jossa pelaajat lyövät vetoa toisiaan vastaan.
Bonus: 100€

Pelaa »
whitebet

Arvostelu

WhitebetAloittelijoille hyvin sopiva vedonvälittäjä.
Bonus: 100 €

Pelaa »

Hyvät kertoimet ja pelivalikoima yksinkertaisin tapa saada paljon asiakkaita, joten vedonlyöntitoimistot ovat lähteneet tarjoamaan kertoimia, joille Veikkaus ei pärjää.

Testitulokset kertovat: totta ja tarua nettiveikkaamisesta

Olemme kolunneet vedonlyöntitoimiston jos toisenkin netissä ja testimme perusteella voimme uskoaksemmeratkaista viisi paljon puhuttavaa asiaa nettiveikkaamisesta.

Väite: Netistä saa isommat kertoimet kuin Veikkaukselta.
Totta: Netin vedonlyöntitoimistot palauttavat 98% rahoista pelaajille voittoina, kun Veikkaus palauttaa 88%. Käytännössä ero kertoimissa on huomattava.

Väite: Netissä voi pelata verovapaasti.
Totta (osittain): Vedonlyönti on verovapaata, jos pelaat Euroopan talousalueella sijaitsevilta sivuilta tienatuista voitoista ei tarvitse maksaa veroja. Kaikki Kertoimet.com:n suosittelemat vedonlyöntitoimistot ovat ETA-alueella. Lisätietoja vedonlyönti ja verot -artikkelista.

Väite: Netin vedonlyöntitoimistot vitkuttelevat voittojen maksussa.
Tarua (osittain): Jotkut pienemmät sivustot voivat vitkutella, mutta Kertoimet.com:ssa suositellut isot peliyhtiöt maksavat voitot nopeasti ja mukisematta. Jos olet huolissasi maksujen nopeudesta, niin kaikista nopein maksaja on testiemme mukaan Unibet-vedonlyönti.

Väite: Tarvitsen luottokortin, jos haluan pelata netissä.
Tarua: Useimmat netin vedonlyöntitoimistot tukevat nykyisin suomalaisten verkkopankkien käyttöä rahansiirroissa, joten luottkorttia ei tarvitse mihinkään.

Väite: Ulkomaiset vedonlyöntitoimistot tarjoavat ylikertoimia varsinkin tasapeleille.
Totta: Monet ulkomaiset pelaajat (varsinkaan aasialaiset) eivät halua veikata tasapelejä, minkä takia vedonlyöntitoimistot laittavat usein matalat kertoimet voitoille ja korkeat tasapeleille.

Väite: Minun pitää osata englantia pelatakseni netissä.
Tarua: Kaikki Kertoimet.comin suosittelemat vedonlyöntitoimistot ovat suomenkielisiä asiakaspalvelua myöten (firmoilla on leivissään paljon suomalaisia työntekijöitä).

Väite: Netissä kertoimet vaihtuvat usein.
Totta: Netin vedonlyöntitoimistot toimivat riskirajoilla. Tämän takia on täysin tavallista, että ne joutuvat muuttamaan kertoimiaan ennen kohteen sulkeutumista.

Kertoimet elävät yleensä näin ennen ottelua: Joukkueen, jota pelataan enemmän, kerroin laskee ottelun alun lähestyessä. Joukkueen, jota pelataan vähemmän, kerroin nousee ennen ottelua.

Muutokset johtuvat siitä, että vedonlyöntitoimistojen sisäisen riskienhallinnan kannalta on edullista, että ne haluavat tasoittaa sisään ottamansa rahat eri tuloksien kesken. Tämän huomaa hyvin erityisesti Betwayssä, jossa kannattaa pelata vähemmän suosittua joukkuetta vasta juuri ennen kohteen sulkeutumista.

4 kommenttia

 • paavo sanoo:

  Unibet ei kerro etukäteen, kuinka vaikeaa voitonmaksu on, jos summa on yli vaivaiset 2000e. Täytyy hankkia digikamera, jolla täytyy ottaa kuvat henkilökorteista, tiliotteista ja luottokorteista, sähklaskuista ym,ym. Muka turvallisuuden nimissä. Aika hämmentävää, kun Veikkaus maksaa voitot sen siliän tien.
  Unibet simputtaa voitajia, jos tallettaa ja häviää, ei ongelmia tietenkään ole

  • Kertoimet.com sanoo:

   Unibet ei voi maksaa voittoja ennen henkilöllisyyden tarkistamista. Syy tähän on Maltan lainsäädäntö: yksikään Maltalle rekisteröity uhkapelisivu ei saa maksaa ulos merkittävää summaa rahaa tarkistamatta asiakkaan henkilöllisyyttä.

   Vaikka me suomalaiset sitä toivoisimmekin, niin Unibet ei ulkomaisena firmana voi käyttää suomalaisittain parasta tunnistautumistapaa, eli verkkopankkitunnuksia. Jäljelle jää paperin kanssa puljaaminen, mistä Unibet tuskin itsekään pitää – kuluuhan paperisotaan aikaa ja rahaa. Ja koska prosessiin tarvitaan nuo parit lippuset ja lappuset, niin sitä ei tehdä tietenkään kuin voittaville pelaajille. Lohduttautua voi sentään sillä, että lappuset tarvitsee lähettää vain kerran.

   Henkilöllisyyden tarkistamisen osalta lait ovat samat käytännössä kaikissa maissa. Suomessakin Veikkaus tarkistaa nettipelaajien henkilöllisyyden palveluun rekisteröityessä.

 • Jani Laakso sanoo:

  Unibetillä ongelma cash outin kanssa ei toimi voitot jää haaveeksi aina sillointällöin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *