Vedonlyöntipörssit

Vedonlyöntipörssi (pelaajapörssi), on uusi tapa lyödä vetoa. Vedonlyöntipörssissä pelaajat eivät lyö vetoa vedonlyöntitoimistoa, vaan toisiaan vastaan.

Parhaat pelaajapörssit

Vedonlyöntipörssit tarjoavat parhaimmillaan jopa 30% normaalia paremmat kertoimet kuin normaali vedonlyönti. Jos et ole vielä kokeillut pelaajapörssejä, nyt on korkea aika. Toiset eivät niistä pidä, mutta ne jotka pitävät, eivät välttämättä pelaa normaalia vedonlyöntiä enää lainkaan.

betfair

Arvostelu

BetfairNetin ylivoimaisesti suurin ja myös ylivoimaisesti paras vedonlyöntipörssi. Suosittelemme!
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonPaljon edellistä pienempi vetopörssi. Suosittelemme kokeilemaan ensin Betfairia.
Bonus: 100€

Pelaa »

Näin vedonlyöntipörssit toimivat

Sana ”pörssi” tulee siitä, että vedonlyöntipörssissä pelaajat ostavat ja myyvät vetoja samaan tyyliin kuin tavallisessa pörssissä myydään ja ostetaan osakkeita.

Vedon ostaminen vedonlyöntipörssissä on hyvin lähellä normaalia vedonlyöntiä. Ainoa ero on, että kertoimia ei tarjoa vedonlyöntitoimisto, vaan toinen pelaaja. Pelimuodot ovat ihan normaali pitkäveto, tulosveto ja muut peruspelit, sekä erikoisuudet kuten tasoitusvedot.

Vedon myyminen pelaajapörssissä on mielenkiintoista ja uusi ulottuvuus normaaliin vedonlyöntiin verrattuna.

vedonlyöntipörssi

Vedonlyöntipörssissä voit pelata ("pelaa") tai tarjota muille vetoja pelattavaksi ("tarjoa").


Myyjänä valitset paljonko olet valmis riskeeraamaan ja millä kertoimella haluat myydä vetoasi. Esimerkiksi myyt ”Blackburn häviää” kertoimella 2 ja olet valmis häviämään 50e. Muut voivat nyt ostaa vetoasi 25 eurolla (50 jaettuna kertoimella 2 = 25, eli tämä myynti vastaa ottamaasi 50 euron riskiä). Riippuen ottelun lopputuloksesta joko häviät tai voitat. Tai jos tarjosit liian pienen kertoimen ja kukaan ei ostanut vetoasi, rahasi palautetaan.

Vedonlyöntipörssissä pelinjärjestäjä tekee voittonsa ottamalla pienen komission jokaisesta vedosta. Tavallisessa vedonlyönnissä vedonlyöntisivuille on tärkeää miten jokin ottelu päättyy, vedonlyöntipörssin ylläpitäjälle on ihan sama miten ottelut päättyvät.

Pörssien edut

Vedonlyöntipörssillä on kaksi etua tavalliseen vedonlyöntiin verrattuna: mahdollisuus myydä vetoja (mitä ei ole toki pakko itse harjoittaa) ja isommat kertoimet.

Vedonlyöntipörssit tarjoavat usein huomattavasti tavallista suuremmat kertoimet.

Koska vetoja ostavat ja myyvät amatöörit, tarjolla on parhaimmillaan jopa 30% normaalia suuremmat kertoimet. Useimmiten ero ei ole aivan näin suuri, mutta on realistista odottaa vähintään 10% parempia kertoimia.

Etujen yhteenlaskettu lopputulos on, että vedonlyönnin ammattilaiset pelaavat usein enimmäkseen pelaajapörsseissä.

Edut ovat samat amatöörillekin, joten ei ole mitään syytä jättää pörssejä kokeilematta.

Kokeilemalla asiat selviävät

Vedonlyöntipörssin toimiminen voi aluksi vaikuttaa sekavalta varsinkin Betfairissa, jossa on käsittämätön määrä kohteita ja vetoja tarjolla.

Vedonlyönnissä pääsee kuitenkin nopeasti jyvälle kun hyppää rohkeasti sekaan. Asiassa auttaa se, että Betfairista löydät suomenkielisen opetusvideon, joka kertoo miten pelaaminen tapahtuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *