Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonukset kannattaa hyödyntää. Bonus tuo lisää pelirahaa tilille, minkä ansiosta vedonlyönti on helpompaa: lisäraha antaa vapautta ja varmuutta kohteiden valintaan, kun silkka huono onni ei tyhjennä pelitiliä.

Tässä lista hyviä bonuksia vedonlyöntiin. Voit poimia bonukset talteen vaikka kaikilta näiltä sivustoilta.

Bonukset

Luotettavuus on vedonlyönnissä kaikki kaikessa: olemme listanneet vain sivustot, jotka maksavat bonukset ja voitot nopeasti ja toimivat muutenkin asiallisesti.

unibet

Arvostelu

Unibet100% / 100€+10€. Bonus kierrätettävä kuudesti vähintään kertoimella 1,4.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Comeon100% / 300€. Bonus kierrätettävä kolmasti vähintään kertoimella 1,5.
Bonus: 300€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

Betsson100% / 100€. Bonus kierrätettävä kolmesti vähintään kertoimella 1,5.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetJopa 170€ bonus. Kierrätettävä kolmesti vähintään kertoimella 1,5.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
guts

Arvostelu

Guts125€ erikoisbonus vain Kertoimet.comilta! Bonus kierrätettävä viidesti vähintään kertoimella 1,5.
Bonus: 50€

Pelaa »

Suosituksistamme

Emme ole alkaneet listaamaan mitään pilipalisivustoja, vaikka ne tarjoaisivatkin näitä isompia bonuksia. Pidämme tiukkaa linjaa, jonka mukaan Kertoimet.com:ssa listataan vain sivuja joissa itse pelaamme hyvillä mielin.

Bonuksia tulkitaan näin: Bonuksen prosentti viittaa talletukseesi. Lisäksi bonuksissa on maksimisumma, jonka kokoinen kyseinen vedonlyöntibonus korkeintaan on.

Esimerkiksi 100% / 100€ bonus tulkitaan näin: yhtä suuri (100%) kuin talletuksesi. Kuitenkin maksimissaan 100 euroa. Eli jos talletat 50€ saat 50€ vedonlyöntibonuksen. Jos talletat 100€, saat 100€ bonuksen. Jos talletat 150€ saat 100€ bonuksen ja niin edelleen.

Muista kierrättää bonus! Jokainen bonus täytyy kierrättää. Kierrätys tarkoittaa sitä, että bonukset täytyy käyttää useampaan kertaan vedonlyöntiin, ennen kuin rahat voi nostaa.

Esimerkki kierrätyksestä: Betssonin sääntöjen mukaan bonusraha täytyy kierrättää läpi kolminkertaisesti kohteissa, joissa kerroin on 1,5 tai yli.

Myös muut ehdot voi lukea läpi, jokainen vedonlyöntitoimisto kertoo omat veikkaus bonusten sääntönsä bonussivuillaan.

Useimmiten vedonlyöntibonusten muut säännöt ovat varsin yhdentekeviä eivätkä tarjoa suuria yllätyksiä. Niissä mm. kielletään bonuksella ”kikkaileminen” eli esimerkiksi yhden kohteen kaikkien merkkien pelaaminen. Normaalin vedonlyöjän ei tällaisia asioita tarvitse pohtia.

Vedonlyöntibonukset on usein rajoitettu yhteen per osoite. Eli vaikka perheessä olisi kaksi vedonlyöjää, kyseisessä osoitteessa asuvat saavat vain yhden veikkaus bonuksen.

Se, että bonukset sisältävät erilaisia sääntöjä kannattaa sisäistää etukäteen eikä jälkikäteen. Suurin osa pelaajien epäreiluiksi kokemista tilanteista ja ongelmista johtuu yksinkertaisesti siitä, että pelaaja ei ole etukäteen tutustunut bonuksia koskeviin sääntöihin.

Jos olet sääntöjen lukemisen jälkeen jostain syystä sitä mieltä, että bonus ei sinulle sovi, bonuksesta voi kieltäytyä. Jokainen vedonlyöntisivu antaa mahdollisuuden avata pelitilin ilman bonusta.

Vedonlyöntibonuksesta kieltäytyminen kannattaa ilmoittaa etukäteen asiakaspalveluun, josta saa ohjeet miten talletetaan ilman bonusta.

13 kommenttia

 • Iipee sanoo:

  Kun sanotaan, että bonus pitää kierrättää vähintään kuusi kertaa, niin tarkoittaako se silloin sitä, että myös se summa mikä tilia avattaessa talletetaan pitää kierrättää, vai voiko sen siirtää heti takaisin pankkitilille?

 • Kertoimet.com sanoo:

  Talletussummaa ei voi heti nostaa. Syy on yksinkertaisesti se, että vetofirmat menisivät konkurssiin, jos asiakkaat voisivat pelata pelkällä bonuksella riskeeraamatta oikeaa rahaa.

  Esimerkiksi Unibet sanoo näin:
  ”Ennen ensimmäistä nostoa bonussumma tulee kierrättää vähintään kuusi kertaa urheiluvedonlyönnissä (minimikerroin 1.40).”

  Käytännössä kaikilla sivuilla bonuksesta voi halutessaan kieltäytyä. Itse joskus otan bonukset, joskus en, riippuen siitä mitä olen saitilla tekemässä.

 • kauppinen keijo sanoo:

  mistä se bonus lunastetaan ei näy minulla ?

  • Kertoimet.com sanoo:

   Mille veikkaustoimistolle teit talletuksen? Toisilla pitää ilmoittaa milloin bonuksen haluaa käyttää. Valitsitko siis talletusta tehdessäsi, että haluat käyttää bonuksen talletuksen yhteydessä?

 • Päivi Ö. sanoo:

  Terve.
  Olisin pelaamassa Jalkapallon MM-kisoja.
  Oletetaan että tallettaisin vaikkapa ComeOniin tai Bettsoniin 100€ ja ottaisin bonuksen.
  Pelaisin kisojen voittajaa, maalintekijää jne. 100 €:lla, jotka ratkeavat siis vasta kisojen loputtua. Toisella 100€:lla, pienemmillä panoksilla siten että tämä satanen olisi ’pelikassana’, (~bonuksella) pelaisin päivittäin kisoja siten, että tuo 100€ kiertäisi kolme (näillä yhtiöillä kierto 3 ) kertaa eli pelaisin 300€:lla kisojen aikana tarvittavan suurella kertoimella.
  Jos sattuisin kisojen loputtua voittamaan tuolla ’ensimmäisellä satasellani’, jonka olisin panostanut siis viimeisenä päivänä ratkeaviin vetoihin, voisinko nostaa voitot täysimääräisinä kisojen loputtua? Siis myös mahdolliset voitot kisojen aikana päivittäin lyömistäni vedoista?
  Onkohan noilla kolmella parhaaksi luokittelemallasi pelisivustolla ( millään niistä ?)sellaista mahdollisuutta, että pankkitili jolta (esim.Bettsonin ) pelitililleni rahaa laitan, olisi eri pankkitili kuin se, jolle mahdolliset voitot maksettaisiin? Olisi kyseessä eräänlainen kimppajärjestely. Tietäisitkö tälläisestä mahdollisuudesta.

  Kannattako Veikkauksen kertoimilla pelata MM-jalkapalloa?

  ( Viimeinen kysymys saattaa olla vähän epärelevantti ).

  • Kertoimet.com sanoo:

   Hei,

   Kiitos hyvästä kysymyksestä. Jos talletuksen yhteydessä päätät jollakin vetofirmalla hyödyntää bonuksen, vedonlyöntiyhtiöt eivät sen jälkeen erittele tilillesi tallettamaa summaa sen talletuksen kohdalla. Esimerkissäsi sinun tulee siis kierrättä 200€ tai miettiä haluatko yksinkertaisesti vain jättää tässä yhteydessä bonuksen käyttämättä ja pelata parhaimman kertoimen tarjoavilla firmoilla?

   Täältä löytyy varsin asiallista tietoa bonuksista pelaajille jotka veikkavat vain tiettyjen turnauksien aikana.

   Keskimäärin kotimaisen monopoliyhtiön kertoimet ovat 10% matalammat.

 • veli-matti hammari sanoo:

  Jos bonusta ei ehdi kierrättää määräaikana ja tili on siinä vaiheessa nollilla, voiko bookkeri periä summan takaisin, jos tekee uuden talletuksen sen jälkeen? Toisaalta jos bonuksen ja eka talletuksen häviää heti, voiko silloin aloittaa ikään kuin ”puhtaalta pöydältä” ilman vaaraa, että bookkeri veloittaa jotakin?

  • Kertoimet.com sanoo:

   Hei, kaikkein tarkimman vastauksen saat aina suoraan vedonvälittäjältä, eli bookkerilta. Mutta, jos ymmärsin dilemmasi oikein, niin vastaus useimmpia vedonvälittäjiä koskien on näin:

   1. Bonus raukeaa jos tili menee nollille.
   2. Jos sinulla on ollut bonus ja olet pelannut sen, niin seuraava talletus ei liity enään bonukseen. Seuraava talletus, vaikkapa 50€, on suoraan 50€ sinulla pelattavaa rahaa.

   Varmista vielä tilanne siltä firmalta jolla pelaat.

 • Niko sanoo:

  Jos talletan 100€ ja saan bonuksen niin silloin minulla on 200€. Elikkä kun kierrätys on 4x bonussumma niin nyt pelaan tolla 200€:lla ja kerroin on 2.0 ja voitan niin on 400€ eli enkös voikin kotiuttaa voitot?

 • erno sanoo:

  hei,
  talletin 50 e bethard ja sain tervetuliais bonuksen 50 e. Tämä pitää kierrättää talletus ja bonus 6 kertaa eli yht 700 e.
  Pelasin isoilla panoksilla ja voitin hyvin ja olin jo 120 voitolla. Kunnes koko bonus ja voitot mitätöitiin !! koska olin rikkonu yhtä sääntöä.
  sääntö kuuluu näin: 4.9.1.5 Useamman kuin yhden lopputuloksen pelaaminen samanaikaisesti samaan kohteeseen on ehdottomasti kiellettyä bonuksen täyttämis tarkoituksessa !! tuntuu käsittämättömältä. Pelasin koko ajan joihinkin kohteisiin pitkävedossa kahta merkkiä esim 1 ja x, ja ottelun maali määrää, kulmapotkujen määrää ja tupla pitkävetoa jonkun toisen kohteen kanssa. Ja tästä rangaistiin. Mielestäni en tehnyt mitään kikkailua että esim pitkävetoon kaikki merkit. Eikä väärinkäyttöä tai petosta.
  kysyin myös aikaisemmin ennen mitätöintiä kuinka paljon bonuksen määrää oli kertynyt live chatissa, mikä tuntui alhaiselta live chatissa, mikä olikin aivan eri kuin pelitilillä näkyi, siinäkin tuntui olevan häikkää.
  eli tuntuu täysin kohtuuttomalta ja miten se sääntö tulkitaan oikein ja miksei aikaisemmin mitätöineet bonusta ja sen voittoja kun ne tarkistivatkin kaikki vedot lakien kertynyt bonus …
  mitä pitäisi tehdä asialle tai ei tehdä mitään?

  • Kertoimet.com sanoo:

   Hei,

   Et maininnut minkä veikkaustoimiston kanssa tämä tilanne ilmeni, mutta yleisesti ottaen tilanne on varsin yksiselitteinen, koska et noudattanut yhtä tai useampaa bonuksen kierrätysehtoa. Jos olet vielä pelannut 1x ja muita ”two way”-vetoja niin niissähän on monesti kerroin varsin alhainen (esim. 1.25), joka ei täytä juuri minkään vetofirman minimikerroinvaatimusta (1.60-1.80). Se, että livechätin tukihenkilö ei osannut tästä aiemmin huomauttaa, on toki harmillista mutta ei muuta tilanteen kokonaiskuvaa. Bonusehdot kannattaa aina lukea läpi huolella, ja käyttää myös logiikkaa, koska ei mikää vetofirma voi antaa bonusrahaa asiakkailleen liian helposti.

   • erno sanoo:

    hei, siinä ylhäällä lukee talletin 50 e bethard, eli bethard vedonlyönti toimisto …
    Eikö se tarkoita että kyseisellä toimistolla 2 tai yli kertoimet lasketaan mukaan kierrätykseen ja alempia saa pelata mutta ei lasketa mukaan kierrätykseen? niin itse käsitin … mitään bonuksen mitätöintiä ei tämän takia pitäisi tapahtua …
    Muutaman päivää aikaisemmin kyselin paljonko on kertynyt kierrätykseen bonusta kun sekin oli mielestäni selkeästi alhaisempi summa kuin pitäisi. Silloin bethard tarkisti kaikki vedot, ei live chattaaja, ja kertoivat sähköpostiini kuinka paljon olin kierrättänyt , ja olin pelannut joitakin kohteita esim 1 ja x singlenä aiemminkin. Ja mitään kieltoja ei tullu. Voihan aina pelata tuplaa esim 1x mikä on sama asia kun pelaa 1 ja x singlenä.
    tuntuu aika kohtuuttomalta koko tapaus ja kun asiakas voittaakin rahaa niin muuttuu ääni kellossa? Ehdoissa luki vielä että bonus ja voitot voidaan mitätöidä jos tapahtuu väärinkäyttöä tai petosta …

    • Kertoimet.com sanoo:

     Bethard ei kuulu meidän yhteistyökumppaneihimme, siten emme ei voi ottaa tarkemmin kantaa tapaukseesi. Kertoimet.com tekee yhteistyötä vain pitkän ja luotettavan toimintahistorian omaavien veikkaustoimistojen kanssa.

     Yleisenä kommenttina sanoisin, että säilytä kaikki yhteydenpitosi Bethardin välillä, ja viitaa siihen jatkoselvittelyissä kun vaadit tarkennusta bonusehtoihin ja tähän kyseiseen tilanteeseen Bethardin ja mahdollisesti kolmansien osapuolten välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *