Varmat vetovihjeet – onko niitä?

Kuinka monta kertaa olet kuullut jonkun sanovat vetokohteesta, että ”se on varma”? Ja tietenkin sanot samalla takaisin, että mikään ei ole urheilussa varmaa. Voittihan Leicesterkin Valioliigan ja John Daly US Openin, kummankin tapauksen todennäköisyys oli ennen lähtölaukausta varmaankin promilleluokkaa.

Varma vetovihje käsitettä voi hieman laajentaa. Ei tarvitse saivarrella, että varmaa on vain köyhän kuolema ja verot.
Mikä olisi niin varma tapaus urheilussa, että siitä jo kehtaa vähintään pilke silmäkulmassa sanoa, että tämä on varma vetovihje?

Kaikki tapahtumat voidaan kääntää todennäköisyyksiksi, ja tähän vedonlyöntikin perustuu. Jos Liverpool kohtaa omalla Anfieldillaan Mestareiden liigan ratkaisevassa karsinnassa Keuruun Pallon, niin sitä voinee sanoa varmaksi. Äkkiseltään voisi arvioida Poolin voittotodennäköisyydeksi 99.9 prosenttia. Kaipa tätä voi sanoa varmaksi vetovihjeeksi, jos joku firma sille kertoimen antaa. 1,01 kelpaisi peleihin, ja olisi jopa ylikerroin.

Varmaksi vetovihjeeksi voisi varmaan sanoa myös sellaista kohdetta, jossa kertoimet ovat tyystin väärin päin. Jos Liverpool kohtaa Valioliigassa kotikentällään Aston Villan, ja jostain syystä joku vedonvälittäjä on saanut Aston Villan selväksi suosikiksi, niin kyllähän tämä on varma vetovihje. Ei vedon osuminen ole varmaa, mutta se on varmaa, että jos saman vedon pelaa tuhat kertaa, niin jää komeasti voitolle.

Suosittelemiamme verovapaita veikkaussivustoja:

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Yhdistelmävetojen epävarmat varmat vedot

Yhdistelmävetoja rakentelevat betsaajat haluavat löytää kuponkiinsa niin sanottuja banker -vetoja, eli niitä tyystin varmoja otteluita, jotka hitusen vielä nostavat vetolapun arvoa. Ja melko usein jokainen heistä on saanut kasattua loistavan kupongin, jossa kolmen ja kahden kertoimiset vedot osuvat kohdalleen, mutta sen kupongin banker -betsi kertoimella 1.15 menee pieleen.

Usein vielä näiden banker -kohteiden kertoimen vedonvälittäjän ovat arvioineet pahasti alakanttiin. Suosikkijoukkueiden pelaaminen on luultavimmin yleisempää kuin niitä vastaan pelaaminen, ja siksi bookkereille on edullista laskea näiden suosikeiden kertoimia tuntuvasti alikertoimisiksi. Betsaajia kuitenkin riittää.

Internet on täynnä erilaisia vedonlyöntistrategioita hyvin pienille kertoimille. Tuntuu houkuttelevalta ajatella nousevansa muutamasta eurosta mtuhansiin, kun pelaa vain otteluita, joissa lopputulos on lähes täysin varma.

Useamman hyvin pienen kertoimen pelaaminen peräkkäin luonnollisesti toisi jo jonkinnäköisen voiton, jos jokainen betsi todellakin osuisi. Näin ei tietenkään aina käy.

Real Madrid petti vedonlyöjän

Useasti neropatit internetissä suosittelevat pelaamaan superkuumien jalkapallojoukkueiden otteluissa sitä, että suosikki tekee ainakin yhden maalin. Kukapa ajattelisi, että Barcelonan tai Manchester Cityn ollessa parhaimmillaan joukkue jäisi kokonaan ilman osumia?

Sitten voi käydä näin: syyskuussa 2017 Real Madridilla oli alla 73 pelin putki, jossa se oli jokaisessa tehnyt vähintään yhden maalin. Sitten tuli kotiottelu Santiago Bernabeulle selvästi heikompaa Real Betisiä vastaan. Real Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo vielä palasi otteluun loukkaantumisen jälkeen. Kaikki näytti loistavalta Real Madridin kannalta, mutta vierailija Real Betis kuitenkin voitti ottelun 1-0.
Kaikki putket katkeavat joskus, eikä mikään veto ole täysin varma.

Tosin, jos olisi lyönyt vetoa 73 ottelun ajan siitä, että Real Madrid tekee yli 0.5 maalia joka pelissä, niin voitto olisi ollut mukavanlainen.

Jos vetosarjan alussa panos olisi ollut 10 euroa, kerroin Realin maalinteolle olisi ollut joka kerta 1.10 ja olisi aina pelannut koko pottinsa, eli niin sanotusti mennyt joka vedolla all-in, niin 73 voiton jälkeen olisi netonnut noin 10 500 euroa.

Sitten olisi vain pitänyt osata lopettaa juuri siihen oikeaan kohtaan. Se olisi toki ollut hankalaa, kun mielessä olisi ollut se, että jos Ronaldolla vahvistunut Real Madrid olisi tehnyt yhdenkin maalin, niin siitä olisi netonnut tonnin lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *