Valioliiga: Wolves – Liverpool kello 22:00 torstai 23.1.2020

Valioliiga: Wolveerhampton – Liverpool vedonlyöntivihje ja kertoimet

Torstain ainoassa Valioliigakamppailussa kohtaavat Wolverhampton Wanderers sekä Liverpool. Nyt jos koskaan Wolvesilla olisi hieno sauma napata kotiyleisön edessä Liverpoolin päänahka. Wolves laittoi vuoden pahimmassa otteluruuhkassa joulun jälkeen Manchester City voiton perään Liverpoolin ahtaalle mutta käteen jäi vaan luu. Ehkä tuo ottelu olisi kääntynyt susille, jos se olisi pelattu jossain muualla kuin noidutusti pistemenetyksiä väistelevällä Anfield Roadilla…

Wolves painosti edellisessä kohtaamisessa

Wolves taisteli 29.12 pelatussa ottelussa hyvin kuten tilastot osoittavat. Liverpoolilla oli luonnollisesti selkeästi pallonhallinta mutta maalintekoyritykset olivat tasan. Liverpool voitti laukaukset kohti maalia vain yhdellä 3 -2 kun taas Wolves sai ottelussa sekä yhden vapaapotkun että kulmapotkun enemmän.  Liverpool joutui myös rikkomaan ottelussa Wolvesia enemmän. Lisäksi on muistettava, että Wolvesilta hylättiin maali VAR-tarkastuksessa millipelipaitsiolla ja että joukkueen tehoduo Adama Traore sekä Raul Jimenez tulivat molemmat kentälle vasta ottelun toisella puoliajalla. Tämän ottelun jälkeen Wolvesilla oli vaisumpi jakso mutta edellisellä ottelukierroksella joukkue kaatoi tuli kuuman Southamptonin 2 – 3, kolmella toisen puoliajan maalilla. Joukkueella on torstaina varmasti henkipäällä heti alusta kotiyleisön edessä.

Edellisen kohtaamisen parhaat palat ja hylätty maali:

Liverpool voittaa kierroksesta toiseeen

Liverpool on Valioliigan mestari vuosimallia 2019/20. Joukkue on voittanut nyt muun muassa 19 kotiottelua putkeen eikä se ole hävinnyt Anfieldillä yli tuhanteen päivään. Eikä vieraissakaan ole paljon huonommin ole kulkenut, siitä osoituksena 39 peliä putkeen ilman tappiota. Mikään joukkue ei tule viemään enää Jurgen Kloppin ryhmältä mestaruutta elleivät he itse sorru todelliseen sulamiseen. Liverpool on pelannut todella loistavan kauden mutta edellisessä otteluissa on ollut nähtävissä vastustajien hallintaa erityisesti ottelun lopuissa. Liverpool ei ole pystynyt tappamaan pelejä vaan 1-0 ja 2-0 tilanteissa on roikuttu todella pitkään. Ehkä otteluruuhka, väsymys ja iso piste-ero sarjakärjessä ovat aiheuttaneet pientä ulospuhallusta.

Wolves – Liverpool, tasapelin mahdollisuus?

Uskomme näkevämme tasaisen kamppailun ja tässä saattaa olla jopa X mahdollisuudet. Wolves ei ole jäänyt kotona maaleitta tällä kaudella Valioliigassa ja joukkue on laadukas. Liverpoolilla ei ole missään nimessä pakko voiton tarvetta eikä ilmassa ole extralatausta kotiyleisön tai derbyn muodossa. Jos peli on 70. minuutin kohdalla 1 – 0 tai 0 – 1 niin siinä vaiheessa tasurin hakemin live-vedosta voi olla kova ratkaisu!

Me nostamme esiin Coolbetilta otteluun seuraavat kertoimet: 

  • Wolves +1 – 1.70
  • Kotijoukkueen maalit yli 0.5 – 1.61
  • Wolves/tasapeli – 2.30
  • Tasapeli – 3.78

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *