Valioliiga: West Ham – Liverpool kello 21:45 keskiviikko 29.1.2020

Valioliiga: West Ham – Liverpool vedonlyöntivihje ja kertoimet

Keskiviikkona pelataan yksi Valioliigakamppailu, kun West Ham isännöi Liverpoolia London Stadiumilla. Ottelu on siirretty viime vuodelta uuteen ajankohtaan Liverpoolin päällekkäisen ohjelman vuoksi.

West Ham ja maalinteon tuska

Lähtökohdat otteluun ovat selvät, Liverpoolin odotetaan voittavan ja West Hamin taaperrus saa jatkoa. West Ham antoi potkut managerilleen Manuel Pellegrinille 28.1.2019 pelatun 1 – 2 Leicester kotitappion jälkeen. Uusi valmentaja David Moyes piristi lontoolaisia kahden ottelun verran, kun West Ham voitti kaksi seuraavaa yhteismaalein 6 – 0. Tämän jälkeen peli on kuitenkin jälleen takunnut, neljästä edellisestä ottelusta ei ole irronnut yhtään voittoa, kaksi otteluista on ollut West Hamin osalta maalittomia ja kahdessa on syntynyt yksi osuma.

AC Milanista tehoja West Hamille?

Edellisessä ottelussa FA Cupissa kotistadionilla West Bromwichia vastaan tuli lauantaina 0 – 1 tappio vaikka kentällä oli lähes parhaat voimat ja isännille miesylivoima noin 20 minuuttia. Näillä näytöillä on paha odottaa suuria Liverpoolia vastaa! Kotijoukkueen tilannetta ei helpota se, että ottelusta ovat varmuudella sivussa Felipe Anderson, Andriy Yarmolenko ja Robert Snodgrass. Lisäksi joukkueen ykkösmaalivahti Lukasz Fabianskin tilanne on epävarma kuten myös Arthur Masuakun.

Turha koittaa, Liverpool voittaa

Liverpoolin on uskomattomassa vireessä ja kaikki jalkapalloa seuraavat ihmiset tietävät sen. Joukkueesta voisi ladella, vaikka kuinka paljon ylisanoja mutta onko enää mitään mitä ei olisi jo sanottu? Liverpool lähtee ansaitusti isona ennakkosuosikkina kamppailuun ja joukkue pelannee ykkösmiehistöllään loukkaantunutta Sadio Maneta lukuun ottamatta. Liverpool on napsinut tällä kaudella kaikki kilpailut huomioiden yhteensä neljä vähintään kolmen maalin vierasvoittoa, voitoista kolme on tullut Valioliigassa Leicesteriä, Bournemouthia ja Burnleytä vastaan. Olisiko tänään iso numeroinen voitto?

West Ham – Liverpool, potentiaalisia kertoimia otteluun

West Ham on tällä kaudella Valioliigassa neljänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue ja Liverpool on järjestänyt melkoisia näytöksiä paikoitellen vieraissa. West Ham joutuu mahdollisesti pelaamaan varavahdilla.

Peliyhtiö Olybet tarjoaa otteluun mielenkiintoisen korotetun kertoimen, kohteelle ”Liverpool voittaa tasan kolmella maalilla” saa kertoimen 6.10. Tasoitusvedolle Liverpool -1,5 sen sijaan kertoimen 1.92. Poolin paras maalintekijä vieraissa on tällä kaudella ollut Roberto Firmino jonka osumalle saa kertoimen 2.10. Hieman yllättävää että esimerkiksi Divock Origin maalille on tarjolla pienempi kerroin 1.91. Origi pelannee ottelussa Manen tilalla.

Lyö vetoa Valioliigasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *