Valioliiga tiistai 21.1.2020 – Boostatut vedonlyöntikertoimet! ✅

Valioliiga: vedonlyöntivihje ja erityiskertoimet

Tiistaina 21.1.2020 klo 21.30 pyörähtää käyntiin Valioliigan otteluviikko numero 24. Ensimmäiset ottelut pelataan tänään tiistaina, loppujen hakiessa paikkansa keskiviikkona ja torstaina ennen ensi viikon keskiviikon West Ham  – Liverpool ottelua.

Peliyhtiö Betway tarjoaa tiistain peleihin mielenkiintoisia korotettuja kertoimia, toisin sanoen Betway Boosteja. Nostamme tänään esiin kaksi kolmesta Valioliigaa koskettavasta erityiskertoimesta.

Sheffield United – Manchester City ti 21.1 2020 klo 21.30

Sheffield Unitedin ja Manchester Cityn väliseen otteluun on tarjolla mielenkiintoinen kohde ja ehkä kaikista kolmesta vaihtoehdosta pelattavin. Betway tarjoaa kertoimen 3.50 sille että Manchester City voittaa ottelun Riyad Mahrezin tehdessä ottelussa maalin. Kohteen alkuperäinen kerroin oli 3.00 mutta se on saanut nyt vähän lisää lihaa luiden ympärille. Mahrez on ollut yksi Cityn parhaista pelaajista viimeisen kuukauden aikana, kun mies on tehnyt neljä maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Lisäksi hän on luonut kentällä ollessaan paljon vaarallisia maalipaikkoja. Mahrez pelasi edellisellä kierroksella vain 18 minuuttia Crystal Palacea vastaan, joten mies avannee tänään Sheffieldissä.

Lyö vetoa Mahrezin maalista + Cityn voitosta Betwayllä! »

 

Tässäpä hyvä kysymys!

 

Chelsea – Arsenal 21.1.2020 klo 22.15

Betway boosti tarjoaa Lontoon derbyyn ChelseaArsenal kohteen, jossa voi veikata Tammy Abrahamin tekevän ottelun avausmaalin kertoimella 4.50. Kohteen alkuperäinen kerroin oli 3.75. Abraham on pelannut tällä kaudella 22 ottelua Valioliigassa ja tehnyt niissä 13 maalia. Tammy Abraham teki joulukoossa kolmessa ottelussa maalin, joista kaksi oli ottelun avausmaaleja. Edellisessä kamppailussa Arsenalia vastaan Emirates Stadiumilla nuori britti osui mutta avausmaalin sijasta maali oli viimeinen ja voittomaaliksi jäänyt osuma.  Edellisessä kotiottelussa Burnleytä vastaan Abraham teki ottelun ensimmäisen pelitilanne maalin mutta Jorginho oli ennen tätä laittanut pallon kertaalleen maaliin pilkulta.

 

Lyö vetoa T. Abrahamin avausmaalista Betwayllä! »

 

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *