Valioliiga: Southampton – Burnely 15.02.2020 Klo 14.30

Valioliiga: Southampton – Burnley 15.02.2020, vedonlyöntivihje ja kertoimet

Lauantaina 15.02.2020 pelataan niin sanottu kuuden pisteen ottelu Englannin Valioliigassa. Southampton isännöi kello 14.30 alkavassa ottelussa Burnleytä. 

Southampton selvinnyt vaikeasta alkukaudesta

Southamptonin alkukausi oli huono ja joukkue oli jopa putoamissijoilla syyskaudella. Yksi käänteentekevä ottelu joukkueelle oli kuitenkin kotona koettu 0 – 9 nöyryytys Leicesterille. Tuo on ottelu toinen Southamptonin kahdestatoista kotipelistä, joissa on se jäänyt nollille. Yksi Southamptonin lokakuun lopusta alkaneen lentokelin moottoreista oli konkarihyökkääjä Danny Ings. Ingst teki Valioliigassa kymmeneen otteluun yhdeksän maalia. Sittemmin tahti on hiipunut, samoin kuin Southampton. Kaikki kilpailut huomioiden viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Edellisessä Valioliigakamppailussa joukkue jäi Liverpoolin jalkoihin tuloksella 4 – 0. Tästä tappiosa samanlaista boostia kuin lokakuun Leicester-kokemuksesta?

Burnley kiusaa isoja, Southampton mieluisa vastus

Burnley on mielenkiintoinen joukkue. Työteliäs ja hyvin perinteistä futista pelaava ryhmää on voittanut edellisen viiden kierroksen aikana sekä Leicesterin että ManU:n ja pelannut Arsenalin kanssa 0 – 0 tasan, mutta toisaalta samaan otantaan mahtuu 1 – 2 kotitappio FA Cupissa Norwichille sekä 3 – 0 tappio Chelsealle. Tilastot eivät anna mitään tukea sille, miten pähkäillä Burnleyn pärjäävän vieraissa. Joukkue on jäänyt 12 vieraspelissä neljästi nollille, kun joukkue johtanut ottelua vieraissa 0 -1 se on voittanut vai 44% näistä peleistä. 1 – 0 tappioasemasta Dychen miehistö sen sijaan on kammennut itselleen voiton 16% vieraspeleistä.

Se on kuitenkin selvää, että Southampton on Burneylle mieluisa vastus. Burnley ei ole hävinnyt yhtään viidestä keskinäisestä kamppailusta Valioliigassa. Viisi edellistä keskinäistä ovat päättyneet kahdesti Burneylle ja kolmesti on pelattu tasan (3-0, 1 -1, 0-0, 1-1, 1-0). Uskomme että ottelusta tasainen ja vähämaalinen kamppailu.

Veikkaus: Southampton – Burnley

Nostamme Coolbetilta tarjolle seuraavat kertoimet otteluun:

Tasapeli – 3.75

Tasapeli/Burnley voittaa – 2.10

Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.89

 

Lyö tästä Valioliiga -ottelusta vetoa Coolbetilla »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *