Valioliiga: Sheffield United – Arsenal klo 22.00 ma 21.10.2019

Valioliiga jatkuu maanantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa ottelu pelataan Bramall Lanelle, jossa toisistaan mittaa ottavat Sheffield United ja Arsenal. Peliyhtiöt ovat nostaneet Arsenalin otteluun ennakkosuosikiksi, mutta Sheffieldin Unitedin yllätysmahdollisuutta ei kannata laskea pois laskuista, sillä Tykkimiehet painivat tällä hetkellä melkoisen ottelusuman keskellä.

Aikaisemmat kohtaamiset

Sheffield United ja Arsenal ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 110 kertaa. Näistä peleistä Sheffield United on voittanut 38, 27 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 45 kertaa kentältä on poistunut voittajana Arsenal. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua syyskuulta 2008, jolloin osapuolet kohtasivat EFL Cupissa. Tuossa ottelussa Arsenal oli parempi tylyin 6-0 lukemin.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Sheffield United lähtee otteluun sarjataulukon 15. sijalta. Chris Wilderin miehistö on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Sheffieldin vahvuus alkaneella kaudella on ollut puolustuspeli, sillä joukkue on päästänyt sijoituksestaan huolimatta sarjassa vähiten maaleja yhdessä Liverpoolin kanssa.

Arsenal lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon viidenneltä sijalta. Unai Emeryn miehistö on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua, joista Tykkimiehille on kirjattu neljä voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Juuri tällä hetkellä Tykkimiehet liitävät kaikki pelit yhteen laskettuna kahdeksan pelin pisteputkessa. Edellisen tappion lontoolaisseura on kärsinyt elokuun lopussa, jolloin se taipui sarjaa johtavalle Liverpoolille 3-1 lukemin vieraissa.

Arsenalin otteluennakon pääset katsomaan alla ovesta videosta.

Ennakoidut kokoonpanot

Shelffield United (3-5-2):
Henderson – O´Connell, Egan, Basham – Stevens, Fleck, Norwood, Lundstram, Baldock – Robinson, McBurnie.

Arsenal (4-2-3-1):
Leno – Bellerin, Holding, Luiz, Tierney – Guendouzi, Xhaka – Pepe, Ceballos, Saka – Aubameyang.

Arsenal ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Arsenalin otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä Tykkimiehillä on selvä materiaalietu puolellaan. Sheffieldin mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata ampua ihan täysin alas, sillä Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigassa Guimaraesia vastaan kotipelin, jonka vuoksi Unai Emery tuskin tulee juoksuttamaan tässä pelissä parasta kokoonpanoaan kentälle.

Vaikka tässä pelissä on pieni yllätysmahdollisuus ilmassa, niin luotetaan tässä ottelussa siihen, että Arsenal pystyy hoitamaan homman tiukassa paikassa kotiin ja pelataan vierasjoukkueen voittoa. Tätä me perustelemme sillä, että Tykkimiesten ”kakkosjoukkueenkin” kokoonpano on sen verran hyvä, että se pystyy lyömään sillä Valioliigaan nousseen Sheffield Unitedin. Parhaan kertoimen Arsun voitolle tarjoaa Unibet.

Lyö Arsenalin voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *