Valioliiga: Norwich City – Leicester City 28.02.2020 Klo 22.00

Valioliiga: Norwich City – Leicester City 28.02.2020, vedonlyöntivihje ja kertoimet

Norwich Cityn ja Teemu Pukin tie näyttää vääjäämättä vievän takaisin Englannin Championshipiin yhden kauden mittaisen Valioliiga-visiitin jälkeen. Kanarialinnut ovat sarjajumboja ja niin sanotusti kuiville pääsyyn on matkaa jo 7 pistettä.

Norwich isännöi perjantai-iltana kotikentällään Carrow Roadilla hyvän kauden pelannutta Leicester Cityä. Vedonlyöntisivustojen tarjoamat pitkävetokertoimet ottelut ovat yksimielisiä: Sarjajumbo Norwich vikisee ja Valioliigan tämän hetken kolmonen Leicester vie:

Norwichin taistelu on ohi

Norwich lähti tähän kauteen lähes samalla miehistöllä millä se voitti viime kaudella Championshipin. Joukkueen budjetti tällä Valioliigakaudella on ollut sarjan pienin ja se on valitettavasti näkynyt tällä kertaa myös pistetaulukossa. Teemu Pukki ja kumppanit ovat onnistuneet taistelemaan yksittäisiä pisteitä (1-1 tasapeli edellisessä Leicester kohtaamisessa King Power Stadiumilla) ja jopa kaatamaan Manchester Cityn mutta pitkässä juoksussa rahkeet eivät vain ole riittäneet. Loistavan syksyn pelannut Pukki ei ole enää päässyt kevätkaudella parrasvaloihin, kun miehen vaarallisuus tunnetaan läpi Englannin eikä Pukin vire ole luvalla sanoen ollut niin maaginen kuin viime vuodenpuolella. Norwich on tehnyt edellisen pelitilanne maalinsa Valioliigassa Uudenvuodenpäivänä 1.1.2020 eikä maalinteko tule olemaan perjantainakaan helppoa Valioliigassa kolmanneksi vähiten takaiskuja kärsittyä kettulaumaa vastaan.

Leicesterillä vaikeampi jakso

Jos Norwichin selkäranka on Teemu Pukki niin lähes sitä samaa Jamie Vardy on Leicesterille. Vardy takoi ennen joulutaukoa 16 Valioliigaottelussa 16 maalia ollen samalla kahdeksan ottelun maaliputkessa. Leicester nousi tukevasti Valioliigan kärkikastiin ja hetken näytti siltä, että peittoaisiko Brendan Rodgersin miehistö Manchester Cityn paikasta sarjakakkosena. Jamie Vardyn lentokelit ovat kuitenkin loppuneet ja Leicester on voittanut edellisestä viidestä Valioliigakamppailusta vain yhden jääden kahdessa edellisessä kamppailussa kokonaan maaleitta. Vaikka Vardy on Leicesterin ehdoton ykköstykki niin kärjen takaa löytyy paljon leveyttä, jotka laittavat palloa armottomasti maaliin tilaisuuden tullen. Vaikka vierailla on nyt pari kuvaa peliä takana niin James Maddisonin, Ricaro Pereiran ja Ayoze Perezin kaltaiset pelaajat pitävät huolen siitä että Foxes on alati vaarallinen ja me uskomme vierasjoukkueen kaivavan tästä ottelusta voiton Norwichin kovasta taistelusta huolimatta.

Iskeekö Leicester näihin tiloihin?

Vähämaalinen?

Norwich ei ole tehnyt maalia kolmeen otteluun, Leicester taas on jäänyt kahdesti nollille. Alle 2.5 maalin pelille saa Unibeilta peräti 2.33 kertoimen. Tämä tulos kattaa skenaariot 1-1, 0-1 tai 0 – 2.

Lyö tästä Valioliiga -ottelusta vetoa Unibetilla! »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *