Valioliiga: Norwich – Bournemouth kello 17:00 lauantaina 18.1.2020

Valioliiga: Norwich – Bournemouth vedonlyöntivihje ja kertoimet

Norwich ja Teemu Pukki saavat Bournemouthin vieraaksi lauantaina kello 17:00 alkaen. Pukki on käynyt pokkaamassa Vuoden Urheilija 2019 -palkinnon Urheilijagaalassa ja siitä on varmasti buustia puntissa? Pieni loukkaantuminen on ollut vaivana viime aikoina, mutta onko Pukki jo pelikunnossa? Jos Pukki on kokoonpanossa, lyö vetoa Teemun maalista!

Norwich laajentaa hienosti yhteistyötä Suomeen.

Norwich – Bournemouth kertoimet

Kyseessä on ainakin vierasjoukkueen osalta yllättävästi jumbokamppailu, sillä Bournemouthin odotukset olivat aika paljon ylempänä kauden alusta alkaen. Nyt on mennyt jo niin pitkään vihkoon että Suomalaisesta kirjakaupasta on pitänyt käydä hakemassa lisää vihkoja. Eroa kuitenkin näiden joukkueiden välillä on kuusi pistettä, joten jumbojoukkueen nimeä tämä ottelu ei muuta, kävi sitten miten tahansa.

Pitkävetokertoimet tähän matsiin ovat 2.25 – 3.60 – 3.30 luokkaa useammalla betsisivustolla, joten ennakkosuosikista ei ole epäilystä. Norwich on pelannut varsin hyviä pelejä, tulos on vaan jäänyt usein pakkasen puolelle. Teemu Pukki löytyy maalintekijäkertoimista Unibetillä kertoimilla 2.04, joten ihan kiva tuplaus olisi odottamassa. Kahden maalin kerroin olisi 7.00 ja hattutempun 29.00. Olisiko Pukki pelipäällä Suomen-reissun jälkeen ja latoisi knallin? Unibetiltä löytyy myös timanttinen kerroin 131.00 neljälle maalille.

Norwich – Bournemouth tilastot

Norwichin keskittyminen taitaa tällä kaudella olla FA Cupissa, siinä se eteni viime kierrokselta jatkoon Prestonia vastaan. Valioliigasta on tullut pisteitä tasapelien muodossa, mutta kun viimeisin voitto on viime vuosikymmeneltä ja 23.11. Evertonia vastaan, niin eipä ole kauheasti hurraamisen aihetta.

Siihen ei ole myös aihetta vieraillakaan, sillä joukkueella on vain yksi voitto viimeisistä 10 pelistä ja yksi tasapeli siihen päälle. Bournemouth on myös hävinnyt nyt kolme peliä putkeen. Maaliero Norwichilla on 11-17, Bournemouthilla 5-20, joten ruuti on todella märkää.

11 kotiottelusta Norwich on pelannut 2-3-6 tuloksin ja maaliero 17-25. Maalikeskiarvoksi tulee 1.55 – 2.27. Bournemouthin vieraspeleissä tilastot ovat 3-1-7 maalierolla 10-18, joten sillä puolestaan maaliero on keskiarvoisesti 0.91 – 1.64. Tulosvetoon voitaisiinkin hakea 1,2,3 – 1,2 maaleja. Norwich voi siis viedä tämän isosti, mutta esimerkiksi 1-2 tulos ei olisi mikään vääryys.

Lyö vetoa kaikista Valioliigan peleistä tästä:

Norwich – Bournemouth ennakoidut kokoonpanot

Norwichin kokoonpano Manchester Unitedia vastaan oli tässä muodossa avauksessa, ottaako Pukki taas paikan kärjessä? Entä pääseekö uusi hankinta Ondrej Duda tässä pelissä jo keskikentälle näyttämään taitojaan?

Norwich (4-2-3-1)

Krul – Byram, Hanley, Zimmermann, Aarons – Vranjic, Tettey – Cantwell, McLean, Buendia – Idah

Bournemouth otti kärsään Watfordilta peräti 0-3 ja tuossa ottelussa kokoonpano oli:

Bournemouth (4-4-2)

Travers – Ake, Cook, Francis, Smith – Fraser, Lerma, Gosling, Wilson – Solanke, Wilson

casino winner 25€ banneri

Norwich – Bournemouth ennakko

Norwichilla olisi nyt oiva paikka ottaa pitkästä aikaa kolmen pinna voitto. Se ei vielä pahemmin helpoita tukalaa tilannetta, mutta varasti toimisi hienona buustina loppukautta ajatellen. Jos tästäkin tulee vielä tappio, voidaan kohta heittää hanskaa tiskiin sarjapaikan osalta ja keskittyä FA Cupiin ihan tosissaan.
Laitetaan peli Norwichille ja jos Pukki pelaa, eiköhän sieltä ainakin yksi maali tule?

Haussa vaikka jotain tämäntapaista?

Katso kertoimet otteluun Unibetilta »
Pelaa vaikka maalintekijävetoa Betssonilla »
Nappaa tasoitusveto kertoimet NordicBetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *