Valioliiga: Liverpool – Arsenal kello 22:00 ma 28.9.2020 – Pool jatkaa ilman tappioita!

Valioliiga: Liverpool – Arsenal vedonlyöntivihje ja kertoimet
Lauantain yksi mielenkiintoisimmista peleistä on Crystal Palacen ja Evertonin kohtaaminen. Kumpikin joukkue on aloittanut Valioliigakauden varsin mainiosti, kahdella voitolla. Kumman sarakkeeseen tulee iso tahra, vai mennäänkö pikkutahralla molemmille? Tasainen matsi luvassa ennakkoasetelmista päätellen.

Osuuko veikkaus oikeaan?

Liverpool – Arsenal kertoimet

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa mainiosti kahdella voitolla, joten kärkikamppailuhan tässäkin on kyseessä. Arsenalin maaliero 5-1 ja Liverpoolin 6-3 lupailevat maaleja tähän matsiin, näillä keskiarvoilla niitä voi tulla runsaasti. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole mitenkään timanttisia otteita esittänyt. Miten nyt? Tässä Unibetin 10 komboa, katso loput Unibetiltä!

Maaleja yhteensä Yli 1.5
Kulmapotkuja yhteensä Yli 7.5
1.32
Lopputulos Liverpool
Eniten kulmapotkuja Liverpool
1.81
Lopputulos Liverpool
Maaleja yhteensä Alle 4.5
1.90
Molemmat joukkueet tekevät maalin
Maaleja yhteensä Yli 2.5
1.96
Molemmat joukkueet tekevät maalin
Kulmapotkuja yhteensä Yli 8.5
2.10
Lopputulos Liverpool
Salah, Mohamed Tekee maalin
2.23
Maaleja yhteensä Yli 2.5
Kulmapotkuja yhteensä Yli 9.5
2.23
Maaleja yhteensä Yli 2.5
Salah, Mohamed Tekee maalin
2.32
Lopputulos Liverpool
Eniten kulmapotkuja Liverpool
Eniten kortteja Arsenal
3.50
Salah, Mohamed Tekee maalin
Mané, Sadio Tekee maalin
4.30

Ota valmiit Kombot haltuun @Unibet »

Liverpool – Arsenal tilastot

Anfield ei ole ollut Arsenalille mikään jättipottipaikka viimeisien vuosien aikana. Arsenal on kairannut Liverpoolin kotikentältä viimeksi voiton vuoden 2012 syyskuussa, joten melkoinen urakka vierailla on jos aikovat tästä voiton ottaa. No, tämä tilasto toki näkyy kertoimissakin, mutta eipä lasketa Arsenalia nyt kuitenkaan pois voittotaistosta, sen verran pirteästi Arsenal on ajoittain pelannut.

10 viimeistä kohtaamista Liverpoolin kotona ovat tuoneet tilastot 5-3-2 ja maalierolla 32-18. Tuosta voidaan heti laittaa tulosvetoon jopa 2,3 – 1,2 lukemia? Huhhuijaa, nähdäänkö maanantai-illan maalijuhlaa?

Liverpoolilta maalinteossa ovat onnistuneet Salah (3), Mane (2) ja van Dijk (1). Arsenalilta ovat onnistuneet Lacazzette (2), Nketiah (1), Magalhaes (1) ja Aubameyang (1). Näitä nimiä myös maalintekijävetoon?

Katso kaikki valmiit Kombot @Unibet »

Liverpool – Arsenal kokoonpanot

Molemmilla joukkueilla on laittaa kentälle melkoisen mielenkiintoista herraa. Ykköskokoonpanon takana on nälkäistä peluria tarjolla, joten miten mennään tällä kertaa? Liverpoolin kokoonpano voisi olla tämänmoinen?

Alisson – Robertson, Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Fabinho, Thiago – Mane, Firmino, Salah

Poissa kokoonpanosta ovat ainakin Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson ja Joel Matip. Pelikunto on hieman kyseenalainen Joe Gomezin osalta. Arsenalilla lasarettiosastolla ovat Chambers, Martinelli, Mari, Mustafi ja Rowe. Pelurit Tierney, Sokratis ja Soares vielä hieman puolikuntoisia. Olisiko kokoonpano tässä?

Leno – Tierney, Magalhaes, Luiz – Saka, Ceballos, Xhaka, Bellerin – Aubameyang, Lacazette, Willian

Liverpool – Arsenal ennakko

Mielenkiintoinen ottelu, Liverpool on Arsenalia vastaan tehnyt kotonaan vähintään kaksi maalia seitsemässä perättäisessä pelissä, nähdäänkö sama myös tässä pelissä? Arsenalin maalisaldo näissä on ollut 0-3 maalia, joten odotukset ovat korkealla. Tulosvetoon 1,2,3 – 0,1,2 lukemia ja jos yksi tulos pitäisi lisätä niin Liverpoolille neljäs maali tähän kohtaan.

Katso kertoimet kaikkiin Valioliigan otteluihin Unibetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *