Valioliiga: Bournemouth – Chelsea 29.02.2020 Klo 17.00

Valioliiga: Bournemouth – Chelsea 29.02.2020, vedonlyöntivihje ja kertoimet

Bournemouth taistelee lauantaina 29.02.2020 sarjapaikkansa edestä, Chelsea haluaa pyyhkiä Mestarien liiga pettymyksen. Kumpi joukkue poistuu viheriöltä tyytyväisempänä?

Chelsea hävisi Mestarien liigassa

Chelsea koki viikolla melkoisen selkäsaunan, kun Bundesliigan suurseura Bayern München kävi ryöstämässä Stamford Bridgeltä voiton lukemin 0 – 3. Tämä tulos tarkoittaa sitä, että Chelsea on käytännössä ulkona Mestarien liigan pudotuspeleistä ennen toista ottelukierrosta. Miten lopputulos näkyy nuoren joukkueen itseluottamuksessa ja pelirohkeudessa vai näkyykö se ollenkaan? Frank Lampard yrittää varmasti kaikkensa, että siniset onnistuivat ottelussa Bournemouthia vastaan ja saisivat koppiin positiivisen tunnelman tappion perään. Häviö Cherriesille voisi taasen ajaa joukkueen pidempäänkin luisuun. Chelsea loisti alkukaudella Tammy Abrahamin ja Mason Mountin johdolla. Nuorten brittipelaajien vire on kuitenkin ailahdellut ja loukkaantumiset ovat tehneet kiusaa. Kokenut Oliver Giroud onkin aloittanut kaks edellistä ottelua kärjessä Abrahamin ollessa penkillä.  Bournemouth on päästänyt tällä kaudella peräti 43 maalia ja tätä puolustusta vastaan nopea ja luova Abraham voisi olla hyvä ase Lampardin ryhmälle. Miehen pelikunto on kuitenkin epävarma.

Bournemouthin on pakko voittaa

Eddie Howen Bournemouth käy kauden jokaisessa viimeisessä ottelussa putoamistaistelua. Kotijoukkue on kuivilla tällä hetkellä vain kahden pisteen turvin eikä otteluohjelma ole loppu kautta kohden helppo. Chelsean jälkeen vastaan tulee Liverpool vieraissa ja ennen kauden päätöstä Cherries matkustaa vielä kahdesti Manchesteriin. Joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä ja Bournemouthilla on varmasti tuoreessa muistissa se, miten Chelsea nollataan. Lähdemmekin hakemaan tästä ottelusta rohkeasti kotivoittoa. Bournemouth on nollannut kotonaan Chelsean kaksi kertaa putkeen eikä lontoolaiset pystyneet voittoihin aiemmilla tämän vuoden  vieraisreissuilla Newcastlea eikä Brightonia vastaan. Vitality Stadium huutaa ja tarvitsee kotivoittoa.

Kotiyleisölle iloa?

Unibetilta saa lauantain otteluun peräti 4.50 kertoimen Bournemouthin voitolle. Vähän maltillisempaa mutta edelleen maukasta 2.10 kerrointa saa tuplamahdollisuudelle Bournemouth/tasapeli. Nyt hakemaan isoa kalaa!

Lyö tästä Valioliiga -ottelusta vetoa Unibetilla!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *