Vakio

Vakio löytyy paitsi Veikkauksen, myös kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen ohjelmistosta. Netissä vakioveikkaus on niin suosittua, että sitä pelataan joka päivä.

Vakio-sivut

Vakio ei kuulu kaikkien kansainvälisten vedonlyöntisivujen ohjelmistoon, joten tässä vinkiksi pari sivua mistä se löytyy. Löydät Vakion näiltä sivuilta nimellä Super Toto. Nimestään huolimatta Super Totolla ei ole mitään tekemistä ravien kanssa, vaan peli on ihan normaalia Vakio-veikkausta.

unibet

Arvostelu

UnibetNetin parhaalta vedonlyöntisivulta löytyy myös vakioveikkaus.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonSuomalaisten veikkaajien pitkäaikaiselta suosikkisivulta löytyy myös vakio.
Bonus: 100€

Pelaa »

Miksi nämä sivut?

Peli toimii netissä aivan kuten Veikkaus on opettanut, eli rivin kohteisiin pitää valita 1, X tai 2. Netissä kohteiden määrä vaihtelee kierroksesta toiseen, mutta useimmiten rivissä on 8 – 14 ottelua. Ruksaamalla rivin oikein voittaa n. tuhat – sata tuhatta euroa.

vakio

Nettivakio jalkapallon MM-kisoista 2010

Kertoimet.comissa valitsemme listoillemme vain sivustoja, jotka täyttävät seuraavat ehdot.

Suomenkielisiä. Sivustolla pitää pärjätä suomeksi.

Luotettavia. Sivustot ovat pitkäikäisiä ja tunnettuja vedonlyöntiyhtiöitä, jotka on useimmiten listattu pörssiin.

Joutuisat rahansiirrot. Rahojen pitää liikkua kumpaankin suuntaan vauhdilla. Voittojen maksussa ei saa olla viivästyksiä.

Verovapaa. Jos netti-vakiosta täräyttää kymppitonnin voiton pitää se saada puhtaana käteen. Kaikki listaamamme sivustot toimivat Eu-maista käsin, joten niistä ansaitut voitot ovat suomalaisille verovapaita.

Kohteet näiden sivujen vakiossa voivat olla jääkiekkoa tai jalkapalloa. Tavallisimmat sarjat, joista kohteita otetaan nettivakioon, ovat Valioliiga, Serie A, Primera Division, Veikkausliiga, NHL, Allsvenskan ja SM-liiga.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *