Urheiluvedonlyönti

Urheiluvedonlyönti onnistuu netissä siinä missä R-Kioskillakin. Netissä on kymmeniä vedonlyöntisivuja, jotka tarjoavat Veikkausta kattavamman kohdevalikoiman niin koti- kuin ulkomaisistakin urheilutapahtumista ja -sarjoista.

Nykyisin urheiluvedonlyönti on netissä helppoa. Sivustot ovat suomenkielisiä, rahansiirrot sujuvat turvallisesti ja helposti omassa nettipankissa ja kohteiden selailu ja vertailu on helppo vedonlyöntitoimistojen nettisivuilla.

Suosittelemme urheiluvedonlyöntiin

Suosittelemme urheiluvedonlyöntiin seuraavia vedonlyöntitoimistoja. Huom. Suosittelemme vain hyvämaineisia, suomenkielisiä sivustoja.

unibet

Arvostelu

UnibetMielestämme netin paras vedonlyöntisivu. Paljon etuja ja kilpailuja suomalaisille.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonJos et ole aiemmin lyönyt vetoa netissä, suosittelemme helppokäyttöistä Betssonia.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeonSuomalaisten suosima vetofirma, josta hyvät kertoimet lajiin kuin lajiin.
Bonus: 300€

Pelaa »

Urheiluvedonlyönnistä

Netissä voi pelata urheiluvedonlyöntiä lähes lajissa kuin lajissa.

Listoilta löytyy kaikenlaisia kummajaisia, kuten cyclocross, kriketti, vesipallo ja ties sun mitä.

Suosituimmat lajit ovat kuitenkin perinteiset jalkapallo (Valioliiga, Veikkausliiga, mm-kisat, jne), jääkiekko (sm-liiga, mm-kisat, NHL, jne) ja koripallo (NBA, Korisliiga, Espanja, Italia).

Suosituimpien lajien perässä suosiossa tulevat formulat, salibandy, nyrkkeily, golf, tennis, hiihto, mäkihyppy, uusi suosikki UFC ja muut. Yhtä kaikki, laji kuin laji, siitä voi lyödä vetoa netissä.

Urheiluvedonlyönnissä tärkeimmät pelimuodot ovat pitkäveto (valitaan kumpi joukkue voittaa kohteen vai päättyykö se tasan), tulosveto (miten ottelu päättyy) ja voittajaveto (kuka voittaa kilpailun). Urheilusta riippuen näitä pelejä voidaan muokata hyvin luovastikin, vaikkapa hiihdossa voitaisiin pelata pitkävetoa, jossa pitäisi valita kuka kolmesta hiihtäjästä pärjää parhaiten.

Jos haluat pelata erityisesti suomalaisia kohteita, valitse yllä olevasta taulukosta Betsson tai NordicBet, jotka molemmat tunnetaan paljon pohjoismaisia kohteita urheiluvedonlyöntiin tarjoavina sivustoina. Myös muut vedonlyöntitoimistot ja vedonlyöntisivut tarjoavat vähintäänkin kohtalaisen valikoiman suomalaisia pelikohteita.

Netin parhaat urheiluaiheiset videot ja uutiset tarjoaa Pallomeri.net – käy tutustumassa ja viihtymässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *