UFC 245 Tripla – la-su yöllä 14.-15.12.2019 – katso kertoimet ja iske kiinni!

UFC 245 Tripla – la-su yöllä 14.- 15.12.2019

Las Vegasin T-Mobile Areenalla mätetään jo lukemaan 245 päässyt UFC iltama. UFC 245 -tapahtuma tarjoaa taas tiukkaa taistoa useamman ottelun verran, mutta näitä kolmea taistoa ei kannata missata. Viaplay näyttää tästä tapahtumasta Usman vs. Covington (MMA) ottelun kanavillaan!

Tätä kaikkea on luvassa – popparit esiin ja betsaamaan!

Amanda Nunez – Germaine de Randamie 1.30 – 3.55

Naisten sarjassa ennakkosuosikki Amanda Nunez (18-4) kohtaa haastaja Germaine de Randamien (9-3). kertoimet ovat selkeästi Nunezille, mutta ei de Randamie varmasti voittoa helposti tästä anna. Onko mestaruusvyö Nunezin hallussa myös jatkossa vai hoitaako hollantilainen Germaine de Randamie homman Eurooppaan?
Nunez vai de Randamie? Lyö vetosi tästä! »

Max Holloway – Alex Volkanovski 1.60 – 2.35

Max Hollowayn ottelusarja on komea (21-4), mutta eipä Alex Volkanovskin rekordi tälle kalpene yhtään, päinvastoin. Holloway on taiston suosikki, miten mahtaa käydä ottelussa? Hollowayllä on tittelit hallussa, mitä tekee Australiaa edustava Volkanovski? 2.35 voittajakerroin ei ole paha. Ei ollenkaan.
Voittaako Volkanovski? Betsit sisään tästä! »

Kamaru Usman – Colby Covington 1.55 – 2.50

UFC 245 pääotteluna nähdään huima Usman – Covington taisto. Kertoimet ovat hieman kallellaan Usmanille, mutta tilastot ovat tasan (15-1). Pitääkö hallitseva mestari Usman pintansa vai pääseekö Covington iholle ja ihon alle? Katso myös muut kertoimet tähän otteluun ja lyö vetoa!
Usvaa luvassa Usmanille? Kertoimet tästä! »

Löydä parhaat kertoimet ja vedonlyöntitarjoukset näiltä sivuilta!

Lyö UFC 245 turnauksen kaikista otteluista vetoa Unibetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *