Mestarien Liiga: Real Madrid – Manchester City kello 22:00 ke 26.2.2020

Mestarien Liiga: Real Madrid – Manchester City vedonlyöntivihje ja kertoimet
Manchester City on yksi tämän hetken kuumimmista puheenaiheista Mestarien Liigassa. Ei välttämättä peliesitystensä vuoksi, vaan siksi että joukkueelle on ensi kaudesta alkaen määrätty parin vuoden pelikielto eurokentille. Miten tämä vaikuttaa Cityn tämän kauden peliesityksiin? Mestarien Liigassa se nähdään nyt kun vastaan tulee Real Madrid.

Näitä muistellaan, tuleeko samat lukemat tässä pelissä? Kun maalintekijöiden listaa katsoo niin eipä olisi mikään ihme.

Real Madrid – Manchester City kertoimet

Real Madridin kerroin on ollut laskussa siitä saakka kun uutiset pelikiellosta pärähtivät maailmalle. Mutta miten vierasjoukkue reagoi tilanteeseen? Halutaanko nyt näyttää osaamista, kaikki tuskin jäävät joukkueeseen ”pellailemaan” pariksi kaudeksi ilman europelejä? Mukavuudenhaluiset toki pelailevat sitten Valioliigaa ja paria cupia, mutta lähtijöitä varmasti riittää.

Mutta tähän peliin ja ottelupariin. Real Madrid – Manchester City kertoimet ovat siis n. 2.50 – 4.00 – 2.65, mutta Cityn odotetaan menevän tästä jatkoon. Siihen Nordicbet ainakin tarjoaa kertoimet 2.40 – 1.59 ja tuo pienempi on nimenomaan Manchester Cityn jatkoonmeno kerroin jos olet vakaasti sitä mieltä että Espanjan Rellu tämän kaksintaistelun vie kahden ottelun perusteella, 2.40 kerroin on ihan komea.

Mikä tahansa tasapeli tuo kertoimen 3.90, yhden maalin voitto koti- tai vierasjengille 2.31. Kahden maalin voitto jommallekummalle tuo kertoimen 4.00. Kolmen maalin sitten 6.65.

Maaleja yhteensä alle 2.5 – kerroin 2.25 Betwayltä! »

Real Madrid – Manchester City tilastot

Real Madridin 10 viimeistä ottelua ennen viikonloppua ovat menneet 7-2-1 maalein 24-10. Manchester Cityn 10 viimeistä peliä ovat menneet 7-1-2 maalierolla 24-9. Huolestuttavasti kaksi tappiota ovat tulleet kahdessa viimeisimmässä pelissä Manchester Unitedille Liigacupissa ja Tottenhamille Valioliigassa. 19.2. vastaan asettui West Ham ja Leicester 22.2. Melkoista otteluruuhkaa Cityllä!

Tilastojen mukaan joukkueet ovat kohdanneet kuudesti aikaisemin, 2012 joukkueet olivat samassa alkusarjassa ja tuolloin Madridissa pelattiin 3-2 ja Manchesterissa 1-1. 2016 joukkueet kohtasivat Mestarien liigan pudotuspelien loppuvaiheessa ja Manchesterissa peli päättyi 0-0 ja sen jälkeen Real voitti jälkimmäisen pelin 1-0. Tiukkaa vääntöä tulee varmasti tämäkin peli olemaan.

Real Madrid sijoittui alkulohkossa toiseksi PSG:n jälkeen ja tuloksena oli 3 voittoa, kaksi tasuria ja yksi tappio. City puolestaan voitti oman, ehkä hieman helpomman lohkon neljällä voitolla ja kahdella tasurilla.

Real Madrid – Manchester City kokoonpanot

Real Madridin kokoonpano sunnuntaina 16.2. Celta Vigoa vastaan oli tässä mallissa:

Courtois – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro, Valverde – hazard, Benzema, Bale

Manchester Cityn kokoonpano Tottenhamia vastaan helmikuun alussa oli tässä muodossa, mitä muutoksia Pep tekee tähän peliin?

Ederson – Zinchenko, Fernandinho, Otamendi, Walker – Gundogan, Rodri, De Bruyne – Sterling, Agüero, Mahrez

Todella nimekkäät pelaajat vastakkain tässä pelissä, kummalle mahtaa peli kääntyä?

Real Madrid – Manchester City ennakko

Mielenkiintoinen peli, jossa isolla rahalla rakennetut joukkueet kohtaavat. Vain toinen joukkue voi mennä jatkoon, joten miten tässä pelissä maalimäärät laitetaan ja kummalle joukkueelle? 1,2 – 1,2 tulosvetoon on hyvä lähtökohta!

Mestarien Liigan ohjelma

Tämän viikon neljä Mestarien Liigan peliä ja alustavat kertoimet:

Tiistaina 25.2.2020
Napoli – Barcelona 3.75 – 3.83 – 2.16
Chelsea – Bayern München 3.75 – 3.93 – 2.05

Keskiviikkona 26.2.2020
Lyon – Juventus 4.83 – 3.82 – 1.83
Real Madrid – Manchester City 2.70 – 4.00 – 2.65

Näiden otteluparien toiset osaottelut 10.-11.3 ja 17.-18.3.2020

Katso kertoimet Mestarien Liigan otteluihin Unibetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *