Mestarien Liiga: Napoli – Barcelona kello 22:00 ti 25.2.2020

Mestarien Liiga: Napoli – Barcelona kello 22:00 ti 25.2.2020

Mestarien Liiga: Napoli – Barcelona vedonlyöntivihje ja kertoimet
Napoli saa kaksiosaisen pudotuspelikierroksen ensimmäiseen otteluun vastaansa Barcelonan. Kertoimet ovat Barcelonalle, mutta Napolin hornankattilassa kotijoukkueella taitaa olla asiaan toinen mielipide. Kiihkeä ottelu tästä tulee ihan varmasti, mutta kuinka kiihkeä?

Onko Napolilla jo Barcelona-ottelu mielessä ennen Cagliari-peliä? Todennäköisesti vaikka muuta väittävätkin…

Napoli – Barcelona kertoimet

Napoli – Barcelona kertoimet lupailevat siis Barcelonan voittoa, mutta ei Barca voi tähän peliin ihan löysin rantein lähteä. 3.25 – 3.80 – 2.22 kertoimilla saa toki kivan tuplauksen omalle kakkosvedolle, mutta ei tuo tasapelin 3.80 kerroinkaan nyt mikään hulluin ole. Barcelona on varmasti tyytyväinen esimerkiksi 1-1 tai 2-2 tulokseen.

Voittaako kotijoukkue yhdellä maalilla? Sille Nordicbet antaa kertoimeksi 4.95, Barcelonan yhden maalin voitto on arvoitettu kertoimelle 4.05. Barcan kahden maalin voitto onkin sitten jo 6.10 kertoimella varustettu, Napolin parin maalin shokkivoitto toisi rahat takaisin kertoimella 25.00. Kelpaa!

Näissä otteluissa on järkyttävät määrät erilaisia vedonlyöntikohteita, joten ei muuta kuin kahlaamaan omia vedonlyöntisivustoja. Moni sivusto voi tarjota erinomaisia kertoimia, korotettuja kertoimia ja esimerkiksi Betway tarjoaa Barcelonalle 1 tai 2 tehtyä maalia kertoimen 1.65. Eikös tuo olisi varsin mainio kohde? Ei kai Barca jää kupariselle pörräämään?

Napoli tekee ensimmäisen maalin – 2.25 Betwayltä! »

Napoli – Barcelona tilastot

Napolin viimeiset 10 peliä ennen viikonlopun pelieä ovat sujuneet ihan mukavasti, 6-0-4 maalieroin 14-12. Barcelonan pelit ovat menneet 6-1-3 maalierolla 19-13. Kummallakaan ei siis hirveästi tasapelejä, mutta tässähän se nyt on sitten ihan mahdollinen.

Aikaisemmin joukkueet eivät ole kuin pelanneet ystävyysotteluita, joten niiden perusteella nyt ei oikein voi mitään vakavaa sanoa tähän peliin. Mestarien Liigan alkusarjassahan Napoli selvitti tiensä Lohko E:n lohkokakkosena jatkoon, kolmella voitolla ja kolmella tasurilla. Barcelona puolestaan voitti oman F-lohkonsa ja otti siinä rallissa neljä voittoa ja kaksi tasuria. Kummallakaan ei siis vielä tappioita Mestarien Liigasta tällä kaudella, nytko sellainen tulee?

Napoli – Barcelona kokoonpanot

Napolin kokoonpanoon voisi tästä löytyä suuri osa:

Ospina – Rui, Maksimovic, Manolas, Di Lorenzo – Zielinski, Demme, Ruiz – Elmas, Mertens, Callejon

Barcelonan runko ainakin löytyy tästä kokoonpanosta:

Der Stegen – Alba, Umtiti, Pique, Roberto – de Jong, Busquets, Arthur – Fati, Griemann, Messi

Napoli – Barcelona ennakko

Tiukka ottelu, jossa Barcelona on kuitenkin kertoimien mukaan ennakkosuosikki. Välttämättä tässä pelissä ei vielä sitä ratkaisua jatkopaikan suhteen tulla näkemään, mutta montako maalia ottelussa tehdään? Molemmilla riittää oivallista tulivoimaa rosterissaan, mutta myös puolustus osataan. Jos tulosvetoon heitetään 1,2 – 1,2 niin kuinka metsään mennään?

Mestarien Liigan ohjelma

Tämän viikon Mestarien Liigan pelit ja alustavat kertoimet viikon takaa. Napolin kerroin on tullut ropisten alas viime aikoina, mikä mahtaa olla tilanne aivan ottelun alla?

Tiistaina 25.2.2020
Napoli – Barcelona 3.75 – 3.83 – 2.16
Chelsea – Bayern München 3.75 – 3.93 – 2.05

Keskiviikkona 26.2.2020
Lyon – Juventus 4.83 – 3.82 – 1.83
Real Madrid – Manchester City 2.70 – 4.00 – 2.65

Seuraavat Mestarien liigan ottelut maaliskuussa:

Tiistaina 10.3.2020
RB Leipzig – Tottenham
Valencia – Atalanta

Keskiviikkona 11.3.2020
PSG – Dortmund
Liverpool – Atletico Madrid

Tiistaina 17.3.2020
Manchester City – Real Madrid
Juventus – Lyon

Keskiviikkona 18.3.2020
Barcelona – Napoli
Bayern München – Chelsea

Tässä on kyllä yksi kuumimmista tulevaisuuden nimistä. Todennäköisesti peliaikaa tulee tässäkin pelissä?

Katso kertoimet Mestarien Liigan otteluihin Unibetilta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *