Tulosveto

tulosveto

Tulosvetoa netissä. Huomaa kiinteät kertoimet.

Tulosveto on vedonlyöntipeli jossa veikataan yksittäisen ottelun lopputulosta, poislukien jatkoaika ja rangaistuslaukaukset.

Tulosveto on suosittu vedonlyöntilaji, joka tarjoaa vaihtuvia kertoimia. Tulosvetokertoimet tuovat parhaillaan pelaajille varsin mukavia voittoja. Katso Kertoimet.com veikkausvihjeet vinkeistä myös tulosveto vihjeet, voit niiden avulla saada vahvistusta omalle ajattelulle tai ihan uutta ajateltavaa omaan vedonlyöntiin.

Kansainväliset toimistot tarjoavat tulosvetoon aina kiinteät kertoimet ja paremman palautusprosentin kuin Veikkaus. Kiinteiden kertoimien ansiosta tiedät aina voittosi lopullisen kertoimen.

Tulosvetoa voi netissä pelata todella laajalla kohdevalikoimalla ja korkeilla kertoimilla lajista riippumatta. Juuri nyt vedonlyöntitoimistoista Unibet tarjoaa kattavimman valikoiman tulosvetoja Jääkiekon MM-kisoihin.

Tulosveto ja kertoimet kuuluvat jokaisen vedonlyöntitoimiston vakiokertoimiin lähes kaikista otteluista mitä vedonlyöntisivustot tänä päivänä tarjoavat. Koko ottelun tulosvetokertoimien lisäksi lajista riippuen on saatavilla kertoimia jalkapallossa puoliaikatulokseen, jääkiekossa erien tuloksiin jne. Tulosvetoa voi lyödä myös joillain sivustoille tietyn minuuttimäärän mukaan. Voit esimerkiksi lyödä vetoa tuloksesta mikä on jalkapallo-ottelussa kun peliaika on tasan 75 minuuttia.

Yleisesti ottaen Tulosvetoa voi pelata lähes joka ottelusta. Mm. Valioliigasta, NHL:stä, Veikkausliigasta ja Jääkiekon SM-liigasta tulosvetoa voi pelata kaikissa otteluissa. Netissä tulosvetoa pelataan kiinteillä kertoimilla, joten listoilta voi jo vetoa lyödessä poimia parhaat kertoimet.

Tulosvetoon bonusrahaa näiltä veikkaustoimistoilta

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa tulosvetoon ja muihin vetoihin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas valikoima tulosvetoa suomalaisiin kohteisiin.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetNetin tasokkain vedonlyöntisivu, todella paljon erilaisia tulosvetokohteita.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr GreenVihreä mies tarjoaa suorastaan häikäsevän 200€ voitontuplaus bonuksen. Voit käyttää sen kuten parhaaksi näet, vaikka tulosvetoon.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonAloittelijaystävällinen ruotsalainen rahapelisivusto. Runsaasti tulosvetoa.
Bonus: 100€

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairVetopörssissä voit pelata tulosvetoa muita vastaan. Usein hyviä ylikertoimia.
Bonus: 100€

Pelaa »

Moni sivusto tarjoaa tulosveto vihjeet ja tulosveto vinkit, mutta lopullisen pelipäätöksen tekee pelaaja itse. Voit lukea ensin tulosveto tulokset eli edellisten otteluiden tulokset ja vaikkapa edellisten pelien tulokset. Tulee muistaa, että tulosveto on varsin hankala pelitapa pelata, sen näkee jo eri tulosvetokohteiden kertoimista. Jos pitkäveto –kohteissa yleisimmät kertoimet joukkueille ovat 1,25 – 5.00 välisessä kerroinhaarukassa, alkavat tulosvetokertoimet usein sieltä 6.00 tai 8.00 lukemista, usein alin kerroin tietylle tulokselle on 10.00, hieman lajista ja vedonlyöntisivuston kertoimista riippuen.

Tässä tulosveto strategia ja vihje kaikille tulosvedon ystäville:

 • Tulosvedossa osumia tulee harvemmin kuin pitkäveto –kohteissa. Perus pitkävedossa on tarjolla ainoastaan kolme eri vaihtoehtoa, 1X2. Tulosveto käsittää useita eri vaihtoehtoja ja lajista riippuen käytännössä mahdollisia vaihtoehtoja voi olla kymmeniä. Tämä taas näkyy puolestaan kertoimissa, jotka ovat per tulos tulosvedossa pitkävetoon verraten korkeita.
 • Vaikka on olemassa sanonta valhe, emävalhe, tilasto, niin kannattaa tarkastella edellisiä otteluita ja edellisiä kohtaamisia. Joillekin joukkueille vaan on yksinkertaisesti joku paikka vaikeampi paikka pelata kuin toinen ja joidenkin joukkueiden väliset kemiat suorastaan huokuvat tasapeliä tai vaikkapa yhden maali voittoa jommallekummalle. Ja samaan hengenvetoon on hyvä todeta että kaikki putket on tarkoitettu katkaistavaksi, koskien tappio- tai voittoputkien lisäksi tietenkin tulosvetoa ja olettamuksia.
 • Tee oma pelisuunnitelma tulosvetoon. Haarukoi molemmilta osapuolilta muutamat maalimäärät ja muodosta tulosvetohaarukka johon oletat ottelun päättyvän. Yksi taktiikka tulosvedossa on betsata alimman kertoimen mukaan siten, että jos esimerkiksi jääkiekko-ottelussa alin kerroin on 10.50, voit betsata 10 alimpaan kertoimeen oman saman panostuksesi verran ja kun betsi osuu kohdille, voitat vähintään tuon panos x 10.50. Tässä strategiassa ykköstoive on tietenkin se, että oma vetosi osuu luomaasi tulosvetohaarukkaan, mutta parhaimmassa tapauksessa se osuu 10 pienimmän kertoimen suurimpaan kertoimeen, joka voi olla esimerkiksi 15-20. Kokeile tulosvetoa vaikka pienellä panoksella ja katso miten tämä strategia toimii.
 • Netin kertoimien salaisuus

  Syy siihen, että netistä saa tulosvetoon parempia kertoimia on kaksijakoinen.

  Ensimmäinen selittävä tekijä on palautusprosentti. Netin vedonlyöntitoimistot palauttavat sisään otettuja rahoja voittoina pelaajille huomattavasti suuremmalla prosentilla kuin Veikkaus.

  Toinen syy on asiakaskunta. Netissä vedonlyöntitoimistojen tärkeimmät asiakkaat eivät tule Euroopasta, vaan Aasiasta.

  Aasialaiset pelaavat surutta suosikkijoukkueensa puolesta, joten tasapeleille ja varsinkin vähemmän suosittujen joukkueiden voitoilla saa netistä selviä ylikertoimia. Ja ylikertoimet on helppo poimia jo pelatessa, koska lopullisen kertoimen näkee suoraan.

  Tämä pätee myös yksilölajeissa. Itse asiassa se pätee niissä vielä voimakkaammin. Nyrkkeilyssä ennakkosuosikin kerroin on usein aivan liian pieni, mutta se ei haittaa: aasialaiset pelaavat silti surutta suosikin puolesta. Suomalaisten kannattaa tutkia tarkasti altavastaajan kertoimia.

  Miksi juuri nämä sivut Tulosvetoon?

  Laajat kohdevalikoimat
  Nämä kolme sivustoa tarjoavat Tulosvetoon kohdevalikoiman, josta ennen listojen näkemistä ei välttämättä osannut edes uneksia. Sen sijaan, että pelaisit mitä on tarjolla, voit näillä sivuilla pelata mitä haluat.

  Tulosveto löytyy joka kohteeseen mm. seuraavista sarjoista: Valioliiga, Serie A, Bundesliiga, Veikkausliiga, NHL, Allsvenskan. Muista sarjoista kohteita on tarjolla osaan peleistä, esimerkiksi Mestis on Tulosveto-listoilla parilla kohteella per kierros. Käytännössä jalkapallon, jääkiekon ja Formula 1:n(!) ystävät voivat lyödä Tulosvetoa ihan mistä haluavat.

  Suomenkielisiä
  Näillä vedonlyöntitoimistot ovat suomenkielisiä. Voit pelata suomeksi ja myös asiakaspalvelu auttaa suomeksi.

  Luotettavia
  Nämä ovat pitkäikäisiä, tunnettuja ja luotettavia sivustoja, joten niiden kanssa ei synny ongelmia.

  Helpot talletukset, nopeat nostot
  Rahan tallettaminen näille sivustoille on helppoa. Voittojen nostaminen käy nopeasti ja rahat maksetaan mukisematta ja nopeasti.

  Verovapaita
  Näiden sivustojen voitot ovat suomalaisille pelaajille täysin verovapaita. Tämä on erityisen tärkeää Tulosvedossa, jossa voittokohteiden kertoimet voivat huidella jopa sadoissa.

  Pelaa tulosvetoa Unibetilla »

  2 kommenttia

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *