Pöytätennis, TT Stars Series: Dmitrij Prokopcov vs. Tomas Konecny 03.04.2020 Klo 11.15

Pöytätennis, TT Stars Series: Dmitrij Prokopcov vs. Tomas Konecny, vedonlyöntivihje ja kertoimet

Pöytätenniksen Tshekin TT Stars Series turnaus päättyy perjantaina 03.04.2020. Pöytätenniksen pelaajat ovat tahkonneet runsaasti pelejä reilussa viikossa. Suurimmat pelimäärät yksittäisellä pelaajalla ovat nousseet jopa seitsemään päivässä. Pöytätennis ei ole tällä tasolla tappavan raskasta mutta pelaajien mentaalipuolella on kova homma pitää keskittymistä yllä usean pelin verran per päivä.

Tomas Konecny pelannut hyvin ja ottelun ennakkosuosikki

Yksi rutkasti otteluita pelannut pelaaja on ITFF ranking sijalla 189 oleva Tomas Konecny. Miehen ranking-sijoitukset ovat tippuneet tammikuusta 2018 alkaen pikkuhiljaa alemmas sijalta 63 alken. Konecny kohtaa perjantaina niin ikään pitkän linjan pallon iskijän ja Tshekin ykköseksi rankatun Dmitrij Prokopcovin.

Konecny on yksi tämän turnauksen parhaiten pelanneista pelaajista. Mies saa pitkässä juoksussa aikaan paljon hyviä tuloksia ja vaikka ura on jo laskusuunnassa niin mies elättää itsensä edelleen pingiksellä. Konecny on urakoinut torstai-iltaan 02.04.2020 mennessä 20 ottelua, joista hän on voittanut 13. Seitsemästä tappiosta vain yksi on tullut selvin numeroin 3-0 ja tämä tappio tuli Prokopcoville.

Prokopcovin hyvä startti sulanut

Prokopcov on urakoinut tässä turnauksessa jopa Konecnya enemmän. 40-vuotias ITTF:n rankingin 96. aloitti turnauksen todella hienosti neljällä voitolla putkeen. Kaiken kaikkiaan mies voitti seitsemästä ensimmäisestä kuusi, jonka jälkeen tahti on heikentynyt. Torstain 02.04.2020 neljästä ottelusta mies hävisi peräti kolme. Yksi tappiosta tuli Antonin Gavlasin lukemin 3-1. Konecny vastaavasti voitti Gavlasin omassa torstain ottelussa puhtaasti 3-0.

Kerroinpoiminnat

Tomas Konecny on vedonlyöntikertoimien valossa ennakkosuosikki kertoimella 1.52. Konecnylla on juuri nyt momentum ja Prokopcovin peli sakkaa. Prokopcov on voittanut Konecnyn tässä turnauksessa kahdesti lukemin 3-0 ja 3-1. Hyvä vireinen Konecny on varmasti ottanut opiksi tappiosta ja me uskomme, että hän vie pelin nimiinsä siitäkin huolimatta, että povaamme Prokopcovin vievän päivän ensimmäisensä. Konecnyn kerroin on 1.52, isompaa kerrointa kannattaa hakea livevedosta ja altavastaajan erävoitosta.

 

Betsaa pingistä Unibetilla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *