Pöytätennis, TT Stars Series: Dmitrij Prokopcov vs. Jakub Kleprlik 03.04.2020 Klo 09.00

Pöytätennis, TT Stars Series: Dmitrij Prokopcov vs. Jakub Kleprlik , vedonlyöntivihje ja kertoimet

Pöytätenniksen parissa on ollut varsin kiireinen viikko, kun sekä Tshekissä, Ukrainassa ja Venäjällä pelataan omia turnauksia. Yksi Tshekin TT Stars turnauksen suurimmista tähdistä on entinen ukrainalainen Dmitrij Prokopcov.

Prokopcovilla vahva startti

40 – vuotias pingispelaaja on juuri nyt ITTF rankingissa sijalla 96 kun miehen paras sijoitus on ollut 15. Prokopcov on otellut tässä turnauksessa 7 päivässä peräti 22 ottelua ja voittanut näistä 12. Tulos ei ole niin hyvä kuin odotettua, mutta kukapa ei haluaisi Tshekin ykköseksi rankatun päänahkaa. Ensimmäisestä kymmenestä ottelusta mies voitti seitsemän, joten vire on ollut laskusuhdanteessa turnauksen aikana.

Kleprlik aloitti tappioputkella

Prokopcov pelaa turnauksen päätöspäivänä kolme ottelua, joista ensimmäisessä mies kohtaa heti aamusta kello 09:00 alkaen Jakub Kleprlikin jonka ranking-sijoitus on ollut edellisessä mittauksessa lähempänä kahdeksaa sataa. Tässä turnauksessa Kleprlik on pelannut kymmenen ottelua, joista mies on voittanut kaksi edellistä, turnauksen alkaessa kahdeksalla tappiolla.

Kerroinpoiminnat

Vaikka pelaajien käyrät tässä turnauksessa ovat hyvin eri suuntaiset niin me uskomme Prokopcovin näytönhaluihin viimeisenä turnauspäivänä. Kokenut pelimies vie tämän päätöspäivän ensimmäisen ottelun nimiinsä. Coolbet tarjoaa ennakkosuosikin voitolle kertoimen 1.45. Ennen ottelu tulee tarjolle vielä erätasoituksia, joista kannattaa poimia Kleprlikiä. Uskomme altavastaajan nappaavan vähintään yhden erän.

 

Betsaa pingistä Coolbetilla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *