Channel One Cup: Tsekki – Suomi kello 19:30 torstaina 12.12.2019

Channel One Cup: Tsekki – Suomi veikkausvihje ja kertoimet

EHT-turnausten sarja jatkuu ja joulukuussa vuorossa tuttuun tapaan Venäjän Channel One Cup. Suomi on tässä turnauksessa melkoisessa Reissu-Lassen osassa, ensin pelataan Tsekeissä, sitten Moskovassa ja vielä päätösottelu Pietarissa. Mutta pottu kerrallaan ja tästä lähdetään.

Tsekki – Suomi kertoimet

Tsekki voitti Suomen Karjalaturnauksen, joten olisiko tässä kuitin paikka heti kärkeen? Kertoimet otteluun ovat 2.23 – 4.10 – 2.75. Otteluun riittää useampia eri vedonlyöntikohteita ja näissä kannattaa siis ottaa huomioon se, että vaikka kyse on Venäjän EHT-turnauksessa, peli pelataan Tsekeissä. Tsekki on siis oikeasti kotijoukkue.

Kumpi voittaa ensimmäisen erän? Tsekki 2.75 – 2.50 – 3.10 kertoimet puhuvat tasapelin puolesta, mutta matsihan voi kääntyä kummalle tahansa ensimmäisen erän perusteella. Mikäli molemmat tekevät ottelussa vähintään kaksi maalia, siitä saa panoksen takaisin kertoimella 1.71, ei vaihtoehdolla kerroin on 2.04.

Ensimmäisestä erästä voi myös lyödä tulosvetoa mukavin kertoimin, pienimmät kertoimet ovat lukemille 0-0. (4.80 Nordicbet). 1-0 (5.60) ja 0-1 (6.50) tulevat siinä perässä, samoin kuin 1-1 (6.90). Näillä kaikilla neljällä vedolla jäätäisiin jo plussalle jos veto osuisi kohdalle…

Tsekki – Suomi tilastot

10 edellistä kohtaamista käsittää eri otteluita reilun parin vuoden ajalta. Ottelut ovat olleet melkoisen tasaisia, mutta näistä 10 pelistä varsinaisen peliajan tilastot ovat 2-4-4. Tsekki on kuitenkin vienyt rankuilla tai jatkoilla kaikki neljä peliä, joten tilasto kääntyy lukemiin 6-4. Suomen Karjala Cupissa kävi juuri näin, peli varsinaisella peliajalla 2-2 ja Tsekki vei lopulta pelin rankkareilla.

Suomi ja Tsekki -matseissa Suomi on tehnyt korkeintaan 5 maalia (kerran) ja sen jälkeen maaleja on tullut 1-3 muissa peleissä 10 pelin otannalla. Tsekki on varsinaisella peliajalla tehnyt 2-3 maalia 8 kertaa ja kaksi kertaa se on jäänyt maaleitta. Tästä voisi olla tulosvetoon hyvää hakua, Tsekkki ensin mainittuna 2,3 – 1,2,3… eli aika tasainen peli luvassa?

Lyö vetoa Channel One Cup -turnauksesta 2019/20 näillä sivuilla:

Tsekki – Suomi joukkueiden kokoonpanot

Suomen kokoonpano Channel One Cup -turnauksessa 2019, mukana on useampi ensikertalainen (*) pelaaja, joten mielenkiinnolla katselemme miten pelit Leijonissa sujuvat.

Maalivahdit:
Eetu Laurikainen, JYP
Jussi Olkinuora, Admiral Vladivostok KHL

Puolustajat:
Ville Pokka, Avangard Omsk KHL
Tarmo Reunanen, Lukko
Niklas Friman, HPK
Valtteri Kemiläinen, Tappara *
Mikko Niemelä, Kärpät
Elmeri Eronen, HPK *
Petteri Lindbohm, Lausanne NLA
Ilari Melart, Växjö Lakers SHL
Mikael Seppälä, KalPa *
Miika Koivisto, Växjö Lakers SHL

Hyökkääjät:
Otto Paajanen, HIFK
Eemeli Suomi, Ilves
Miro Aaltonen, HK Vitjaz KHL
Veli-Matti Savinainen, Jokerit KHL
Henri Ikonen, Jokerit KHL
Julius Nättinen, JYP *
Hannes Björninen, Pelicans
Jere Karjalainen, Tappara *
Miska Siikonen, JYP *
Valtteri Puustinen, HPK *
Jesse Puljujärvi, Kärpät
Petrus Palmu, JYP *
Jere Sallinen, HIFK
Juho Lammikko, Kärpät

Tsekin joukkueessa pelaavat maalilla Marek Langhamer, Simon Hrubec ja Roman Will. Puolustuksessa luutivat mm. Lukosta tuttu Lukas Klok ja Kärppien Jakub Krejcik. Hyökkäyksessä katseet kiinnittyvät Zohornan kolmeen veljekseen, Hynek, Tomas ja Radim tulevat varmasti tekemään tuhojaan peleissä. Toivottavasti kuitenkin Suomea vastaan tehot jäävät minimiin.

Tsekin rosteri kokonaisuudessaan

Tsekki – Suomi ottelun ennakointi

Tsekki on luonnollisesti kotiyleisön edessä suosikki, mutta Suomella on otteluun oma sanansa sanottavana. Ottelusta kaavaillaan melko tasaista vääntöä, joten mitä tulosvetoon? 2,3 – 2,3 lukemista lienee melko turvallinen lähteä.

Näin pelattiin Karjala-turnauksessa 2019.

Lyö tästä Channel One Cup -turnauksen ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *