Liiga: TPS – Sport kello 18.30 ke 20.11.2019

Liiga jatkuu keskiviikkona viiden ottelun voimin. Kierroksen toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään Gatorade Areenalla Turussa, jossa toisistaan mittaa TPS ja Sport. Kaiken järjen mukaan turkulaisten pitäisi viedä tämä perää pitävien matsi nimiinsä, mutta järki ja Turun Palloseura eivät ole mahtuneet samaan lauseeseen kuluvalla kaudella, joten olisiko tämä vaasalaisten heiniä?

Aikaisemmat kohtaamiset

TPS ja Sport ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin elokuussa. Tuossa harjoitusottelussa Sport oli parempi 2-3 lukemin. Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin lokakuussa Vaasassa. TPS johti tuota peliä parhaimmillaan neljällä maalilla, mutta onnistui puristamaan vaasalaisseurasta voiton lopulta vasta rankkareiden jälkeen.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Sport on saanut TPS:ltä vähintään yhden pisteen kuudessa edellisessä liigakohtaamisessa. Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että näissä kuudessa kohtaamisessa on neljä kertaa nähty jatkoaika.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat otteluun

TPS lähtee otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista Hunajaseuralle on kirjattu viisi voittoa ja 16 tappiota, näistä voitoista yksi ja tappioista kolme on tullut varsinaisen peliajan jälkeen. TPS:n isoimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet molemmista päistä kenttää, sillä nimekkäästä ryhmästä huolimatta turkulaisseura on tehnyt sarjassa viidenneksi vähiten maaleja (2,19 ottelua kohti) ja päästänyt niitä toiseksi eniten (3,38 ottelua kohti).

Sport lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Vaasalaisset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista Kotkapaidoille on kirjattu neljä voittoa ja 16 tappiota, näistä voitoista yksi ja tappiosta kolme on tullut varsinaisen peliajan jälkeen. TPS tavoin Sportin ongelmat ovat löytyneet molemmista päistä kenttää, sillä Sport on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja (2,15 ottelua kohti) ja päästänyt niitä eniten (3,6 ottelua kohti).

TPS ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet TPS:n otteluun pienoiseksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, sillä turkulaisilla on jalkeilla materiaali, jolla pitäisi pystyä taistelemaan suorasta pudotuspelipaikasta. Vaasalaisia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä jostain syystä Sport on ollut turkulaisseuralle hankala vastus kaadettavaksi viimevuosina.

Vaikka historia puhuu tässä pelissä Sportin pisteiden puolesta, niin luotetaan me täällä Kertoimet.comissa siihen, että TPS pystyy viemään tämän pelin nimiinsä. Tätä me perustelemme sillä, että TPS:n konttaus ei voi jatkua loputtomiin tai muuten seurassa pitää tehdä isoja linjamuutoksia. Parhaan kertoimen turkulaisseuran voitolle tarjoaa NordicBet, joka palauttaa panoksen 2,09-kertaisena takaisin.

Lyö TPS voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *