Liiga: TPS – KooKoo Ti 15.10.2019

Liiga jatkuu tiistaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa ottelu pelataan Turussa, jossa toisistaan mittaa ottavat TPS ja KooKoo. Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä turkulaisseura on ollut koko alkukauden sellaisessa myllytyksessä, että voittoja pitää alkaa tippumaan tai seuran valmennus sekä johtoportaassa alkaa tapahtumaan muutoksia. Helpolla TPS ei kuitenkaan tule saamaan tästä pelistä pisteitä, sillä kouvolalaisseura on esiintynyt alkukaudesta näistä joukkueista paremmin.

Aikaisemmat kohtaamiset

TPS ja KooKoo ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolme kertaa, kun mukaan lasketaan kahden alla pelatut harjoitusottelut. TPS voitti nuo harjoituspelit 3-2 lukemin ja vei myös kaksikon ensimmäisen liigakohtaamisen syyskuun lopussa nimiinsä 7-2 lukemin. Tuota peliä ei kuitenkaan kannata enää muistella, sillä turkulaisseura on kontannut tuon pelin jälkeen urakalla, kun taas kouvolalaisseura on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että TPS on ollut KooKoolle vaikea vastus viime vuosina, sillä kouvolalaisseura on napannut edellisen kerran turkulaisista suoran voiton viime jouluna. Tuon jälkeen osapuolet kovat kohdanneet kuusi kertaa joista TPS on saanut joka kerta vähintään pisteen mukaan.

Toinen mielenkiintoinen asia näiden kahden joukkueen välillä liittyy maaleihin, sillä molemmat osapuolet ovat onnistuneet joukkueiden seitsemässä edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään kahdesti maalinteossa. Kerrotaan myös samaan hengenvetoon, että näissä seitsemässä pelissä on joka kerta nähty varsinaisella peliajalla vähintään neljä maalia.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

TPS lähtee otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Turkulaisseura on pelannut kuluvalla kaudella 11 ottelua, joista Kalle Kaskisen miehistölle on kirjattu kolme voittoa ja kahdeksan tappiota (3-0-1-7). Kerrotaan samaan hengenvetoon, että TPS on voittanut edellisen pelinsä syyskuun lopussa. Tuon jälkeen turkulaisseura on pelannut viisi peliä, jotka se on hävinnyt kaikki. Erikoista näissä peleissä on se, että TPS ei ole tehnyt niissä kertaakaan kahta maalia enempää.

KooKoo lähtee otteluun puolestaan neljän pelin voittoputkessa ja sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Kouvolalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 11 ottelua, joista Jussi Ahokkaan miehistölle on kirjattu kuusi voittoa ja viisi tappiota (4-2-1-4). Kouvolalaisseuran vahvuus viime peleissä on ollut puolustuspeli, sillä se on päästänyt viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa toiseksi vähiten maaleja koko sarjassa Oulun Kärppien jälkeen.

Tasainen peli tiedossa

Peliyhtiöt pitävät TPS:ää pienoisena ennakkosuosikkina, mikä on ymmärrettävää, sillä turkulaisilla on selvä materiaalietu puolellaan. Kotijoukkueen voittoa puoltaa Kertoimet.comin silmissä myös historia, joka tietää kertoa turkulaisseuran olevan KooKoolle paha vastus kaadettavaksi.

Vaikka ottelun lähtökohdat ovat tasaiset, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta vetoa. Tätä me perustelemme historialla, kotiedulla sekä sillä, että TPS on nyt siinä pisteessä, että sen pitää alkaa saamaan voittoja tai joukkueen valmennuksessa sekä johtoportaassa alkaa tapahtumaan muutoksia.

Lyö TPS:n voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *