Liiga: TPS – Kärpät kello 18:30 tiistaina 3.12.2019

Liiga: TPS – Kärpät veikkausvihje ja kertoimet

Kun sarjakärki Kärpät ja synkkää taivalta taivaltava TPS kohtaavat, ei voittajasuosikista taida olla epäselvyyttä. Kärpät on saalistanut 40 pistettä tällä kaudella enemmän ja se näkyy tässä ottelussa. Montako maalia Kärpät tekee? Ja mikä on Tepsin maalisaldo? Katso kertoimet ja betsaa!

Raipe Tepsin peräsimeen ensi kaudella… meneeköhän ihan kölin ali?

TPS – Kärpät kertoimet

Kun kotijoukkueen kerroin on 5.00, ei pahemmin ole epäselvyyttä siitä kumman joukkueen pitäisi ottelu viedä. 5.00 – 5.25 – 1.55 kertoimet tähän peliin antavat avaimet käteen Kärpille. Kärppien meno on ollut viime aikoina varsin väkevää, lukuun ottamatta nyt ehkä sitten tuota HIFK-tappiota eli pakollista työtapaturmaa.

TPS pesi edellisessä ottelussa Ässät, joten olisiko tässä nyt voittoputken paikka? Etukäteisasetelmat tähän peliin kuitenkin suorastaan huutavat Kärppien bileitä, joten ne tässä taidetaan tässä saada nyt Turussa. Kärppien viikonloppu oli kieltämättä nihkeä, HIFK:ta tappio ja SaiPalta niukka voitto… onko siellä jo voittoähkyä ilmoilla? No, Kärpät luistelee runkosarjan voittoon jos ei nyt mitään ihmeellisyyksiä tapahdu. No ei tässä matsissa ainakaan.

TPS – Kärpät tilastot

Tepsin 5.00 kertoimen puolesta toki puhuu se, että 10 viime ottelua Turussa ovat tuoneet Kärpille vain yhden voiton varsinaisella peliajalla. Siis vain yhden. 5-4-1 tilastot ovat tuoneet maalieron 22-20, joten tämän tilaston puolesta voisi heittää muutaman TPS-vedonkin peliin? TPS on kuitenkin ollut tällä kaudella lähes sysisynkällä pelipäällä, joten ei kai tässä nyt voi yllätyksiä tapahtua?

Kärpät on oikeasti voittanut täällä varsinaisella peliajalla 19.3.2019, siinä olisi taas yksi putki katkettavaksi. Tämän jälkeen on pelattu 8 matsia, näistä toki kaksi on mennyt jollain tavalla Kärpille, mutta muut sitten Tepsille. Olisihan se temppu jos töpselit tästä pinnat tai edes pinnan Kärpiltä veisi.

TPS on pelannut kotona 12 peliä, näistä se on voittanut vain kaksi. Maaliero on 20-38. Kärpät on vieraissa pelannut 13 peliä, näistä se on voittanut 9+1 ja hävinnyt vain 2+1.

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

TPS – Kärpät ennakoidut kokoonpanot

TPS pelasi Ässiä vastaan (5-2 voitto) tällä kokoonpanolla:

Maalilla Pohjanoksa, varalla Anttila
Väyrynen, Filppula, Korpikoski – Piskula, Anttalainen
Suoranta, Wirtanen, Squires – Larsson, Sund
Nurmi, Nättinen, Pajuniemi – Persson, Salonen
Holm, Kuru, Janatuinen – Wildlert

Kärppien kokoonpano SaiPaa vastaan:

Maalilla Rybar, varalla Anttalainen
Pyörälä, Lammikko, Puljujärvi – Krejcik, Heshka
Junttila, Jokinen, Koblicek – Byström, Niemelä
Humaloja, Räty, Räty – Kukkonen, Jalonen
Sailio, Koskenkorvva, Hermonen – Huttula

TPS – Kärpät ottelun ennakointi

TPS:llä on erinomaiset tilastot kotipeleistä juuri Kärppiä vastaan. 5.00 kotikerroin voisi antaa jotain mahdollisuuksia betsaamiseen, mutta ärsytetty Kärpät kyllä tulee tästä matsista ne pisteet viemään. Mutta millä lukemilla? TPS voi laittaa pelin jännäksi, mutta ei Kärpillä pitäisi materiaalin mukaan olla tässä mitään hätää.

Tulosvetoon 0,1,2 – 3,4,5 isolla haarukalla, eiköhän tämä nyt ole Kärppien peli. Puljujärvi saattaa tehdä pisteen, pari tai kolme. Edellisessä pelissä mentiin tähän tahtiin:

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *