Liiga: TPS – JYP kello 18.30 pe 13.12.2019

Liiga jatkuu perjantaina seitsemän ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Tampereella, jossa on tarjolla paikallisottelu. Kierroksen toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään Turussa, jossa TPS isännöi JYPiä. Peliyhtiöt ovat nostaneet vierasjoukkueen otteluun ennakkosuosikiksi, mutta lähihistoria ei tue tätä näkemystä, sillä näiden kahden joukkueen peleissä on nähty edellisen kerran vierasvoitto syyskuussa 2018.

Aikaisemmat kohtaamiset

TPS ja JYP ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa marraskuun alussa pelatussa ottelussa JYP kaatoi turkulaisseuran kotikentällään 6-3. Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista. Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä joukkueiden 28 edellisessä kohtaamisessa on nähty ainoastaan yksi alle neljän maalin peli.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

Nimivahvan turkulaisseuran alkukausi on mennyt täysin penkin alle, eikä valmentajan vaihdos ole näyttänyt parantavan TPS kurssia merkittävissä määrin. Hunajaseura lähtee otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Turkulaisseura on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista Marko Virtasen miehistölle on kirjattu kahdeksan voittoa ja 21 tappiota. Näistä voitoista kaksi ja tappoista neljä on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

JYPin alkukausi on puolestaan ollut kaksijakoinen. Jyväskyläläisseura konttasi alkukauden, mutta tätä seurasi parempi jakso, jolloin JYP oli sarjan kuumimpia joukkueita. Viimeisen viikkojen aikana JYPin peli on kulkenut voitto-tappio-voitto mentaalilla. Itse otteluun Pekka Tirkkosen miehistö lähtee sarjataulukon neljänneltä sijalta. Pelatuista 30 ottelusta joukkueelle on kirjattu 18 voittoa ja 12 tappiota. Näistä voitoista yksi ja tappoista kaksi on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

JYP ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet JYPin otteluun ennakkosuosikiksi, mutta lähihistoria ei tue tätä näkemystä, sillä JYP on voittanut TPS:n edellisen kerran Turussa tammikuussa 2018, eli lähes kaksi vuotta sitten. Normaali tilanteessa JYP olisi ottelun selvä ennakkosuosikki, mutta tällä kertaa vierailijalta puuttuu koko ykköskenttä, joka on maajoukkueen mukana Channel One Cupissa.

Koska JYPin esitys on ollut sen verran ailahteleva viimeisten viikkojen aikana, niin lähdetään me hakemaan tässä pelissä pientä yllätystä ja tägätään lapulle kotijoukkueen voitto. Tätä me perustelemme sillä, että TPS on parantanut hieman otteitaan Virtasen alaisuudessa, vaikkei turkulaisseura tule nykyesityksellä pelaamaan mestaruudesta. Sekä Betsafe että NordicBet tarjoavat TPS:n voitolle 2,95 kertoimen.

Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa Betsafella »
Lyö kotijoukkueen voiton puolesta vetoa puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *