Liiga: TPS – HPK klo 18.30 Pe 11.10.2019

Liiga jatkuu perjantaina viiden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Turussa, jossa TPS isännöi HPK:ta. Molempien joukkueiden kausi on alkanut alle odotusten, joten molemmille osapuolille olisi henkisen kantin kannalta tärkeää saada tästä pelistä pisteet, jotta orastavat tappioputket saataisiin päättymään.

Aikaisemmat kohtaamiset

TPS ja hallitseva mestari HPK kohtasivat toisensa menneellä kaudella yhdeksän kertaa. Näistä peleistä runkosarjassa nähtiin neljä ja viidesti osapuolet iskivät yhteen pudotuspeleissä. TPS vei runkosarjan kohtaamiset nimiinsä 3-1, mutta joutui myöntämään pudotuspeleissä HPK:n paremmaksi otteluvoitoin 4-1.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Joukkueiden kolme tuoreinta kohtaamista ovat olleet alle 4,5 maalin pelejä. Tätä tilastoa ei kuitenkaan kannata tuijottaa tässä pelissä niin syvällisesti, sillä nuo olivat pudotuspelejä ja niissä maalinteko on aina vaikeampaa kuin runkosarjassa.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy voittoihin, sillä HPK on voittanut joukkueiden viidestä tuoreimmasta kohtaamisesta neljä peliä. Kerrotaan myös samaan hengenvetoon, että tuo voitto tuli vasta varsinaisen peliajan jälkeen, joten Kerho on saanut joukkueiden kuudesta tuoreimmasta kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen mukaan.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

TPS:llä kymmenen pistettä

TPS lähtee otteluun sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta ja kolmen pelin tappioputkessa. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista Kalle Kaskisen suojateille on kirjattu kolme voittoa ja kuusi tappiota (3-0-1-5). Turkulaisseuran ongelmat alkaneella kaudella ovat liittyneet niin puolustukseen, kuin myös hyökkäykseen, sillä Hunajaseura on tehnyt kolmessa edellisessä pelissä ainoastaan kolme maalia ja päästänyt omiin samaan aikaan yhdeksän osumaa.

HPK:lla pistettä

HPK lähtee otteluun sarjataulukon kymmenenneltä sijalta ja kahden pelin orastavassa tappioputkessa. Hämeenlinnalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella kymmenen ottelua, joista Antti Pennasen suojateille on kirjattu kolme voittoa ja seitsemän tappiota (3-0-1-6). HPK:n isoimmat ongelmat alkaneella kaudella ovat liittyneet puolustus ja maalivahtipeliin, sillä Kerholle on tehty sarjassa neljänneksi eniten maaleja. Tämä heikko puolustuspeli näkyy myös alivoimalla (73,08%), joka on sarjan toiseksi huonoin. Vastaavasti ylivoimalla (25,00%) HPK on hieman yllättäen sarjan kolmanneksi kovin joukkue.

Molemmilla vahvuutensa

Peliyhtiöt ovat nostaneet TPS:n otteluun ennakkosuosikiksi, mutta HPK:ta ei missään nimessä pidä aliarvioida, sillä historia tietää kertoa Kerhon olevan syystä tai toisesta turkulaisseuralle vaikea vastus kaadettavaksi. Peliyhtiöiden asiantuntijoiden näkemyksessä on kuitenkin perää, sillä hämeenlinnalaisseura ei ole matkalla näillä maalivahdeilla pudotuspeleihin, ellei heidän taso nouse merkittävästi lähiviikkojen aikana.

Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran ympäripyöreät Kertoimet.comin mielestä, niin lähdetään pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan se, että molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon asiallisen 1,84 kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden kahden maalin puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *