Liiga: TPS – HIFK kello 18.30 la 23.11.2019

Lauantain Liigakierroksen mielenkiintoisin matsi nähdään Gatorade Areenalla, jossa Turun Palloseura isännöi Helsingin IFK:ta. Peliyhtiöt ovat nostaneet vierasjoukkueen otteluun ennakkosuosikiksi, mutta historia ei puolla tätä näkemystä, sillä kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut vähintään yhden pisteen näiden kahden joukkueen yhdeksässä edellisessä kohtaamisessa.

Aikaisemmat kohtaamiset

TPS ja HIFK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin syyskuussa harjoitusottelussa. Tuossa pelissä HIFK oli parempi 2-3 lukemin. Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin lokakuussa Helsingissä. Tuossa pelissä IFK otti turkulaisseurasta 2-1 voiton.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 150€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat otteluun

TPS lähtee otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista Marko Virtasen miehistölle on kirjattu kuusi voittoa ja 16 tappiota. Näistä voivoitoista yksi ja tappioista kolme on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

TPS:n vahvuuksia on vaikeampi määritellä, sillä nimekkäästä joukkueesta huolimatta turkulaisseura ei ole hyvä missään. Heikkouksia sen sijaan löytyy enemmänkin, joista ison on puolustuspeli, sillä TPS on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja.

HIFK lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Helsinkiläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista Jarno Pikkaraisen miehistölle on kirjattu 12 voittoa ja yhdeksän tappiota. Näistä voitoista neljä ja tappoista kolme on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

IFK:n vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet ylivoimasta, joka on sarjan toiseksi paras (25,61%) sekä vieraspeleistä, sillä IFK on tällä hetkellä sarjan kolmanneksi kovin joukkue vieraissa. Vastaavasti helsinkiläisseuran isoimmat heikkoudet ovat olleet kotipelit.

HIFK ennakkosuosikki

HIFK lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta TPS:n mahdollisuuksia ei kannata ampua ihan täysin alas, sillä kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut näiden kahden joukkueen yhdeksästä edellisestä kohtaamisesta joka kerta mukaansa vähintään pisteen!

Toinen asia joka nostaa meidän silmissämme TPS:n osakkeita on uusi päävalmentaja Marko Virtanen, jonka alaisuudessa turkulaisseuran kurssi on kääntynyt hienoisesti paremmalle puolelle. Tästä kertoo se, että TPS on saanut neljästä viimeisetä pelistä kuusi pistettä, lisäksi se pokkasi aikaisemmin tällä viikolla kauden ensimmäisen kotivoittonsa.

Lähdetään me täällä Kertoimet.comissa kuitenkin pelaamaan tässä pelissä vierasjoukkueen voiton puolesta, sillä HIFK:n peli on meidän mielestämme näistä kahdesta joukkueesta tällä hetkellä paremmin uomissaan. Parhaan kertoimen Helsinkiläisten voitolle tarjoaa Unibet, joka palauttaa panoksen 1,93-kertaisen takaisin.

Lyö HIFK:n voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *