TPS aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

HC TPS Turku Oy ja Turku Live kertovat seuran tiedotteessa aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut alkavat ensi tiistaina 14. huhtikuuta ja niiden arvioitu päättymisajankohta on 28.huhtikuuta. Menettely koskee yhtiöiden kaikkia toimihenkilöitä, pois lukien HC TPS:n urheilutoimi että joukkue. Liigaseuroista aikaisemmin YT-neuvottelut ovat aloittaneet Rauman Lukko, Jyväskylän JYP, Kuopion KalPa, Lappeenrannan SaiPa ja Lahden Pelicans.

Turun Palloseura ja Turku Live ovat aloittaneet yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut alkavat ensiviikon tiistaina ja niiden on arveltu päättyvän 28. huhtikuuta. Seuran tiedotteen mukaan neuvottelut koskevat kaikkia toimihenkilöitä, pois lukien HC TPS:n urheilutoimi ja liigajoukkue.

HC TPS:n Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen perustelee nyt alkavia yhteistoimintaneuvotteluja viime kauden katsojamäärien romahduksella sekä vallitsevalla tilanteella.

– Viime kausi oli meille urheilullisesti ja taloudellisesti raskas, joka johti noin kahden miljoonan euron tappoihin. Tämä yhdistettynä koronavirusepidemian luomaan epävarmuuteen, pakottaa meidät taloudellisiin säästötoimiin, jotta Turussa pelattaisiin Liiga-kiekkoa ensi kaudellakin.

TPS:n tiedote kertoo, että suunnitellut toimenpiteet voivat johtaa työntekijöiden lomauttamiseen tai irtisanomiseen tuotannollis-taloudellisilla perusteilla. Alustavan arvion mukaan mahdolliset määräaikaiset lomautukset tulisivat kestämään enintään 90 päivää. Jos irtisanomisiin jouduttaisiin, ne kohdistuisivat HC TPS:ssä ja Turku Livessä enintään neljään työntekijään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Freiburg – Borussia Mönchengladbach kello 21.30 pe 5.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset