Tirronen nollasi KalPan

Porin Ässät kaatoi perjantaina Niiralan Montussa Kuopion KalPan 4-0 lukemin. Porilaisten parhaimmistoon ottelussa kuuluivat Otto Kivenmäki (1+1), Nick Merkley (0+2) ja 19 kertaa nollapelinsä eteen torjunut Rasmus Tirronen. Voiton myötä Ässät nousi sarjataulukossa kahdeksannelle sijalle.

Ottelun avausmaali nähtiin hieman avauserän puolivälin jälkeen, kun Roni Hirvonen vei Ässät johtoon kauden neljännellä maalillaan. Osumaa helpotti se, että KalPalle oli tuomittu edelliseen viiteen minuuttiin kolme jäähyä.

Toisessa erässä 15 kertaa ottelussa torjunut Eero Kilpeläinen joutui antautumaan toistamiseen, kun Otto Kivenmäki lisäsi vierasjoukkueen johtoa kauden viidennellä maalillaan.

Muutama minuutti myöhemmin KalPa pääsi pelaamaan viiden minuutin ylivoimaa, kun Sebastian Wännströmille tuomittiin 5+20 minuutin pelirangaistus keihästämisestä, mutta myös illan kolmannesta maalista vastasi Ässät. Osuma nähtiin erän lopussa, kun Niklas Appelgren onnistui maalinteossa. Osuma oli hänen kauden ensimmäinen.

Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserän alussa, kun Nicolai Meyer viimeisteli kauden neljännellä maalillaan ottelun loppulukemat. Voiton myötä Ässät päätti kahden ottelun tappioputkensa ja nousi sarjataulukossa kahdeksannelle sijalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Inter Milan – Real Madrid kello 22.00 ke 25.11.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset