Tennisvedonlyönti

Tennis kuuluu niihin erittäin suosittuihin lajeihin, joita pelataan käytännössä katsoen koko maailmassa. Vedonlyöntitoimistojen tilastojen mukaan tennis on maailmalla ja Suomessa myös yksi veikatuimmista lajeista.

Lue vuoden 2020 Australian avointen ennakkomme tästä linkistä.

Huipputennispelaajat ovat tunnettuja joka puolella ja huipulle nouseminen on todella kovan työn takana. Suomalaisten lippua tennispiireissä heilutti useamman vuoden Jarkko Nieminen, jonka saavutuksia emme varmasti osaa tarpeeksi arvostaa. Vuoden 2006 ATP-rankingsijoitus 13. on sellaista mitä ihan heti suomalainen pelaaja ei tule lähiaikoina saavuttamaan. Nyt Niemisen jalanjälkiä seuraa nuori lupaus Emil Ruusuvuori, joka 2020 tammikuussa löytyi ATP-maailmanlistan sijalta 104. Ruusuvuori on näyttänyt myös hyvää nelinpeliosaamista.

Vedonlyöntiin tennis sopii lajina oivallisesti, sillä melkein koko ajan jossain päin maailmaa on menossa isompi tai pienempi turnaus, josta voi lyödä vetoa. ATP-kiertueen turnauksia järjestetään ympäri maailmaa sekä miehille että naisille, sitten on olemassa neljä isoa eli Australian, Ranskan ja Yhdysvaltain avoimet tennisturnaukset ja legendaarinen Wimbledon.

Otteluita riittää ja niiden tapahtumat vaihtelevat otteluiden sisällä jopa hämmästyttävän paljon ja sehän sopii vedonlyöjälle ja vedonlyöntitoimistolle. Kohteita riittää.

Lue kaikista Major-turnauksista lisää näistä linkeistä:

Kertoimet.com suosittelee tennikseen

unibet

Arvostelu

UnibetHurja määrä tennistä listoilla: ottelut, erät, live-vedot ja muuta.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErittäin helppokäyttöinen sivusto. Runsaasti tenniskohteita.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

Nordic BetLaadukas norjalainen saitti, josta löydät hyviä kertoimia tennikseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Vedonlyöntimuotoja

Useimmista otteluista, mitä vedonlyöntilistoille otetaan, on ensimmäisenä vaihtoehtona vedonlyöntimahdollisuus ottelun voittajasta. Molemmille pelaajille annetaan tietyt kertoimet, joiden perusteella vedonlyöjä voi vetonsa asettaa. Tennismatsihan ei voi tasapeliin päättyä ja hyvä niin.

Usein voit myös lyödä vetoa siitä mihin numeroihin ottelu tulee päättymään. Onko se erin 2-0, 2-1, 1-2 vai 0-2. Pelattujen erien määrää voit myös yrittää arvailla, tuleeko voitto suoraan kahdessa erässä vai tarvitaanko mahdollisesti kolme erää. Tuolloin kertoimet ovat yli tai alle 2,5 erää per ottelu. Kolme erävoittoa vaativissa peleissä sitten vastaava juttu, hieman eri kertoimin.

Turnauspeleissä on tietenkin mahdollisuus lyödä vetoa turnauksen voittajista tai vaikkapa puolivälieriin selviytyjistä. Kannattaa tsekata eri vedonlyöntitoimistojen tarjonta eri turnaustapahtumiin.

Tilastonikkareille on olemassa myös paljon erilaisia vetoja esimerkiksi siitä, että montako peliä koko tennispelissä pelataan, kuinka monta ässäsyöttöä pelaaja lataa vastustajan kenttään ja niin poispäin. Huikeiden tilastopalveluiden avulla näitäkin voi hieman miettiä etukäteen. Tennispelien ehdoton ”suola ja pippuri” –osasto on kuitenkin livevedot.

Tennisvedot livenä

Näitkö juuri sen ilmeen Rafael Nadalin kasvoilla? Vai huomasitko että Andy Murray sitoi väärän jalan tenniskengän nauhat ensiksi? Onko Roger Federerin paidanvaihdolla osuutta ottelun kulkuun? Mikä olisikaan parempaa kuin tenniksen katsominen livenä paikan päällä tai televisiosta ja livevetojen lyöminen? Ihan kengännauhoista ja niiden sitomistyylistä ei pääse lyömään vetoa, mutta monesta muusta kuitenkin. Isoimpien otteluiden kohdemäärät voivat olla melkoisen hurjia, ja niistä jokainen löytää varmasti omat vedonlyöntikohteensa.

Pelaa muuttuvia kertoimia

Livevedonlyöntihän on sitä, että muuttuvien kertoimien mukaan pelaaja voi asettaa vetonsa ottelun aikana. Ottelun aikana kertoimet muuttuvat mm. ottelun voittajan suhteen. Voit lyödä vaikkapa vetoa miten kukin peli päättyy, paljonko meneillään oleva erä tai yksittäinen peli päättyy, päättyykö kyseinen peli tasapelin eli ”deucen” kautta jommankumman voittoon.

nadal ja nieminen Rafael Nadal ja Jarkko Nieminen

Ja jos voit vaikka päätellä jotain vastustajan lyöntikunnosta, niin heitä oma vetosi ässien määrästä. Tuleeko niitä enemmän vai vähemmän mitä talo eli vedonlyöntiyhtiö ehdottaa? Onko Rafan ranne kunnossa? On sinun päätöksesi aika.

Kinkkiseksi homma menee kun pitää veikata miten kyseinen erä tulee päättymään. Vaihtoehtoja on aika monta, 6-0 ja 0-6 välille mahtuu aika monta erilaista tulosta. Ja voihan olla että mennään jopa tie-breakiin saakka. Sillekin löytyy live-vedosta omat kertoimensa.

Tennistähän pelataan kolmella eri alustatyypillä, ruoho-, massa- ja kovalla alustalla, joten näilläkin on oma tekijänsä kun mietit vaikkapa todennäköisyyksiä sille paljonko peli voi päättyä. Toinen pelaaja voi olla parempi kuin toinen ruoholla ja niin edelleen. Esimerkiksi Rafael Nadal nousi huipulle nimenomaan massakenttien kuninkaana.

Hio oma vedonlyöntistrategiasi tennispeleihin ja kokeile tenniksen livevedonlyöntiä. Neonkeltaisen pallon lyömisen katsominen ei ole koskaan ollut näin mielenkiintoista.

betway ranskan avoin tennis tarjous 100€

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *