Tehostetut kertoimet ovat vedonlyöntitoimistojen kerrointarjouksia

Hae tehostettuja kertoimia Unibetin sivuilta.

Hae tehostettuja kertoimia Unibetin sivuilta.


Useat vedonlyöntifirmat tarjoavat paljon erilaisia erikoiskertoimia tiettyihin kohteisiin. Enchanced Odds, price boost, boostatut kertoimet, tehostetut kertoimet, tarjouksilla on useampia nimiä. Nämä kertoimet ovat todellisia ylikertoimia, eli selvästi normaalia kerrointa korkeampia kertoimia.

Näitä kohteita voivat olla isompien kohteiden pelatuimmat kohteet, esimerkkinä oli mm. Australian Open turnauksen voittajaveto Novad Djokovicin kohdalla Unibetillä. Boostattu kerroin on usein mainio kerroin kuorrutettuna tarjouksella, joka tekee vedosta lähes vastustamattoman.

Em. kohteessa Novad Djokovicin voittokerroin turnauksessa oli peruskertoimissa 1.70, mutta buustattuna kerroin oli ennen turnauksen alkua 2.20, eli 0.50 parempi kuin peruskerroin! Ja kilpaileviin yrityksiin verrattuna kerroin oli niin ikään ylivoimainen! Näitä tarjouksia kannattaa siis todella kytätä. Usein tarjoukset eivät ole useita viikkoja voimassa vaan voimassaolo voi olla päiviä tai vaikka viikon verran. Vetofirmoista ainakin Unibet tarjoaa myös jalkapallon Mestarien liigaan monia tehostettuja kertoimia.

Unibet tarjoa tehostettuja kertoimia selvästi eniten:

unibet

Arvostelu

UnibetKatso tehostettuja kertoimia Unibetin sivuilta ja hyödynnä ylikertoimien edut. Uudet mobiili-asiakkaat saavat vielä 10€ riskittömän vedon.
Bonus: 100€

Pelaa »

Unibet tarjoaa

Yleensä näitä boostattuja kertoimia on kerrallaan voimassa yksi tai kaksi ja usein nämä liittyvät tapahtumien alkuun. Vedonlyöntiyhtiöt ovat tarjonneet buustattuja kertoimia mm. Valioliigan ja Mestarien Liigan voittajasta tai vaikkapa siitä voittaako Cristiano Ronaldo Espanjan Liigan maalikuninkuuden.

Unibetin tehostettuja jalkapallokertoimia vuodelta 2016.

Unibetin esimerkki vuodelta 2016: tehostetut kertoimet ovat useita kymmeniä prosentteja korkeampia.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat myös tarjouspäiviä, joiden aikana tietyt joukkueet saavat tehostetut kertoimet joita ei löydä muualta. Esimerkkinä voidaan mainita Unibetin Black Friday –tarjouspäivä vuoden 2015 marraskuun lopulla, tuolloin tehostetut kertoimet oli peräti 13 eri otteluun, 13 eri joukkueelle. Joukossa mm. Valioliiga, La Liga, Bundesliiga, Serie A ja joukkueita kuten Chelsea, Barcelona, Bayern München ja Juventus!

Aktiivisena näillä boostattujen eli tehostettujen kertoimien markkinoilla on ollut viime aikoina Unibet, mutta myös muut vedonlyöntitoimistot ovat ottaneet ja ottamassa tämän tarjouksen yhä enemmän omaan kampanjarepertuaariinsa. Pelaajille tämä on tietenkin ainoastaan positiivinen asia, parhaat kertoimet kelpaavat aina!

Lyö vetoa tehostetuilla kertomilla Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *