Teemu Pukki kurittaa vastustajien lisäksi myös ruotsalaista peliyhtiötä

Valioliigassa pelaava Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin maalivire on käynyt Huuhkajien ja Norwichin vastustajien lisäksi kalliiksi myös vedonlyöntifirmoille. Esimerkiksi ruotsalainen Betsson teki viime viikolla viisinumeroiset tappiot, kun suomalaiset uskoivat vakaasti Pukin maaliin etenkin Kreikkaa vastaan.

Teemu Pukki on ollut käsittämättömässä vireessä viimeisen vuoden aikana, sillä Norwichissa pelaava Suomen maajoukkuehyökkääjä on viimeistellyt 61 edellisessä ottelussa peräti 43 maalia. Tällä maalimäärällä hän on kiistatta yksi Euroopan tehokkaimpia viimeistelijöitä tällä hetkellä.

Suomalaishyökkääjän hirmuvire on käynyt kalliiksi myös peliyhtiö Betssonille. Ensin Pukki osui EM-ottelussa Kreikkaa vastaan ja heti perään hän iski 1-1 tasoituksen Saapasmaan verkkoon.

– Italia selvisi Pukista “halvalla”, eli ilman pistemenetyksiä, mutta suomalaiset uskoivat jopa yllättävän vahvasti Pukin maaliin myös Italia-ottelussa. Tuntuvasti tappiota tuli meille siitäkin, kertoo Betssonin Head of Marketing Jussi Nurmi.

Betsson otti kymmeniä tuhansia takkiin Pukin maaleista jo kauden avausottelussa Liverpoolia vastaan. Myös Pukin kerroin Valioliigan maalikuninkaaksi on laskenut kauden alusta kuin se kuuluisa lehmän häntä. Tällä hetkellä lukema on 26.00, joka on kahdeksanneksi pienin. Kauden alussa kerroin oli peräti 151.00.

Pukin maaleista voit betsata läpi kauden Betssonin sivuilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: FC Honka - HIFK kello 15.00 su 26.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset