Tauriaisen taivat RoPSin peräsimessä tuli päätökseen

Rovaniemen Palloseura kertoo purkaneensa yhteisymmärryksessä Vesa Tauriaisen kanssa vuoden alussa solmitun valmentajasopimuksen. Tauriaisen ohella myös Mika Pulkkinen astuu sivuun edustusjoukkueen valmennusryhmästä. Hän kuitenkin jatkaa RoPSin valmennuspäällikkönä. Tauriaisen tehtävät RoPSissa ottaa vastuulleen Helsingin Sanomien mukaan Mikko Mannila, joka siirtyy tehtävään Klubi-04:stä.

Viimeiseksi Veikkausliigassa jämähtänyt Rovaniemen Palloseura kertoo purkaneensa yhteisymmärryksessä Vesa Tauriaisen kanssa kuluvaa kautta koskevan valmentajasopimuksen. Tauriaisen lisäksi myös Mika Pulkkinen jättää pestinsä edustusjoukkueessa. RoPS kiittää Tauriaista seuran eteen tehdystä työstä ja toivottaa hänelle kaikkea parasta tulevaan.

– Päätös ei ollut helppo, mutta tämä on tulosurheilua ja meidän piti reagoida niihin. Me emme voi syyttää ”Vesseä” kaikesta, sillä hän joutui todella haastavaan paikkaan, josta osa menee meidän omien toimien piikkiin, kertoo rovaniemeläisseuran puheenjohtaja Risto Niva seuran tiedotteessa.

Tauriainen ehti valmentamaan RoPSia Veikkausliigassa 15 ottelussa. Näistä peleistä rovaniemeläisseuralle kirjattiin kaksi tasapeliä ja 13 tappiota. Surullisen RoPSin tarinasta tekee se, että joukkue on voittanut viimeksi ottelun Veikkausliigassa yli vuosi sitten.

Vaikka Tauriaisen ja RoPSin tiet nyt eroavat, niin työttömäksi valmentaja ei jää, sillä hän palaa SantaSportin ja Lapin Urheiluakatemian palvelukseen jatkamaan nuorten pelaajien kehitystyötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Karjala-turnaus, EHT Helsinki 5.-8.11.2020

Karjala-turnaus 2020 - vedonlyönti ja kertoimet kuumiin maaotteluihin Hartwall Arenalla! Katso kaikki vetokohteet ja nauti maajoukkuelätkästä!

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset