Liiga: Tappara – Pelicans kello 18:30 ke 22.1.2020

Liiga: Tappara – Pelicans veikkausvihje ja kertoimet

Tappara on lähtenyt tosissaan taistelemaan vielä Liigan runkosarjan voitosta. Sitä ovat avittaneet Tapparan mainio viimeaikainen vire ja Kärppien hyytyminen pitkän voittoputken jälkeen. Voitoista ja putkista puheen ollen, tästä tulee Tapparan neljäs peräkkäinen voitto ja Pelicansin viides peräkkäinen tappio. Putkiahan ne molemmat.

Tulosvetoa teemalla historia toistaa itseään? Kyllä on Pelikaaneilla taas pyrstö kipeänä tämän matsin jälkeen.

Tappara – Pelicans kertoimet

Vedonlyöntisivustot heittävät tähän matsiin täkyinä 1.35 – 6.00 – 7.80, mutta eiköhän tässä matsissa ennemminkin taas ole kyse siitä monellako maalilla Tappara lahtaa tässä pelissä Pelikaanit eikä siitä että kumpi voittaa. Perus pitkävetokertoimet eivät pahemmin tuo kassaan täytettä ykkösvaihtoehdolla, mutta tasoituksellahan tuosta saa jo ihan kivaa pottia.

Nordicbetin kolmisuuntainen tasoitus ilman jatkoaikaa antaa lukemia:

1 (-3) 3.85 – X (+3) 4.80 – 2 (+3) 1.64
1 (-2) 2.24 – X (+2) 5.25 – 2 (+2) 2.27
1 (-1) 1.63 – X (+1) 5.95 – 2 (+1) 3.35

Kyllä täällä pistetään nuo ykkösvaihtoehdot kehiin, muistetaan nyt Pelicansin peli Ilvestä vastaan, taisi päättyä 8-2? Ei Tappara välttämättä yhtä monta maalia tee, mutta kyllähän sellainen 4-5 maalin voitto tästä on ihan hyvin otettavissa.

Tappara – Pelicans tilastot

Tapparalla tosiaan taas mainio jakso menossa, viime viikon kolme kovaa peliä toivat täyden pistepotin. Entisestään näiden pinnojen arvoa nostaa se, että ne tulivat Kärpistä (2-3), Ässistä (3-0) ja HIFK:sta (3-4) ja kaksi näistä vielä pahoilta vieraskentiltä. No okei, kolmelta pahalta vieraskentältä.

Pelicans puolestaan aloitti rämpimisen oikeastaan jo vuoden alusta, sen jälkeen on pelattu seitsemän matsia, näistä se on hävinnyt viisi… ja neljä viimeistä peliä on mennyt enemmän tai vähemmän vihkoon. Turpaan on tullut erinomaisesti pelaavalta KooKoolta kahdesti, kerran SaiPalta jatkoilla ja Ilvekselltä 8-2. Oliko tuo Ilves-peli ulospuhallus jonka jälkeen otteet parantuvat? Taas ollaan suurten kysymysten äärellä, minne menet Pelicans?

Lyö vetoa Liigasta 2019/20 näillä sivuilla:

Tappara – Pelicans ennakoidut kokoonpanot

Tapparan aloituskokoonpanot HIFK:ta vastaan oli tämänmoiset, mitä Rautakorpi on Kaanien varalle keksinyt? Heljanko maalissa?

Levtchi, Rauhala, Ojamäki – Polasek, Suhonen
Kuusela, Malinen, Karjalainen – Vittasmäki, Kemiläinen
Puistola, Iacobellis, Moilanen – Blood, Ytterell
Lehtonen, Jasu, Vauhkonen – Mäntylä
Maalilla Garteig, varalla Heljanko

Pelicansin miehistö edellisen kerran Tampereella Ilvestä vastaan, näillä räpiköitiin alussa:

Tyrväinen, Björninen, Aaltonen – Jalasvaara, Shchemerov
Ylönen, Mustonen, Salonen – Jaakola, Teppo
Merelä, Elimäki, Mankinen – Lintuniemi, Ulander
Tanus, Toivola, Vartiainen
Maalilla Tolvanen, varalla Parviainen

Tappara – Pelicans ottelun ennakointi

Jengit menevät nyt ihan eri suuntiin ja oikeastaan koko kauden ovat menneet. Alakulo painaa Pelicansia, mutta ei Tapparakaan voi tähän lähteä asenteella ”se on vaan Pelikaanit Lahest”. Jos ei keskittyminen ole ihan 100%, voi parvi tulla ja anastaa jopa pisteen, mutta tuskin Tappara tähän sortuu.

Tulosvetoon varovaisesti 3,4,5 – 0,1 lukemia, Tapparalle vielä kuutonen ja Kaaneille kakkonen niin ollaan aika lähellä totuutta?

Tänä vuonna Pelicans kohtaa Rauman Lukon Tallinnassa ensi viikonloppuna. SaiPa kohtaa Ilveksen.

Lyö tästä Liiga -ottelusta vetoa Nordicbetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *